Täydennyskoulutuksen maksut, ryhmäalennukset ja peruutusehdot - Hämeen ammattikorkeakoulu
Täydennyskoulutuksen maksut, ryhmäalennukset ja peruutusehdot
Liiketalouden kehittaminen ihminen kannettavalla tietokoneella
-

Täydennyskoulutuksen maksut, ryhmäalennukset ja peruutusehdot

Asiakasohje: Maksut, ryhmäalennukset ja peruutusehdot

Koulutusten hinnat on ilmoitettu kunkin koulutuksen tiedoissa. Suurin osa tarjonnasta on arvonlisäverollista (24 %). Poikkeukset tähän on ilmoitettu koulutusten tiedoissa.

Alennukset

Osasta koulutuksia on mahdollisuus saada alennuksia. Alennukset ovat koulutuskohtaisia, ja niistä saa lisää tietoa kyseisen koulutuksen yhteyshenkilöiltä.

Alennusesimerkkejä

Ryhmäalennukset:
Kysy ryhmäalennusmahdollisuutta yli viiden osallistujan kohdalla, mikäli täydennyskoulutukseen osallistutaan samasta työyhteisöstä (=sama laskutusosoite). Alennuksen saaminen edellyttää yhteisilmoittautumista sovittuun päivämäärään mennessä ja yhteislaskutusta.

Opiskelija-alennus:
50 % koulutuksen hinnasta, mikäli opiskelija maksaa itse koulutuksen (ei työnantaja) ja koulutuksen vähimmäisosallistujamäärä täyttyy. Täyden hinnan maksavalla on aina etuoikeus koulutuspaikkaan. Alennus on koulutuskohtainen. Alennusoikeuden voi tarkistaa koulutuksen yhteyshenkilöiltä.

Ilmoittautuminen ja peruminen

Peruutusehdot ovat seuraavat, ellei koulutuksen kuvauksessa toisin mainita.

Osallistumisen voi perua ilman kuluja ilmoittautumisajan loppuun saakka. Mikäli peruminen tehdään ilmoittautumisajan päätyttyä, perimme 50 % koulutuksen maksusta. Koulutuksen alkamisen jälkeen tehtävistä peruutuksista tai peruuttamatta jättämisestä veloitamme täyden maksun. Koulutuksen maksut ovat perintäkelpoisia (laki n:o 706/2007).

HAMK Upin koulutuksiin osallistuminen edellyttää koulutusmaksujen maksamista. HAMK lähettää asiakkaalle yhden kerran maksuhuomautuksen, jonka jälkeen maksamattomat koulutusmaksut siirretään perintätoimistolle (Colecta Perintä Oy). Erääntyneet/perintään lähteneet maksut ovat este koulutukseen osallistumiselle.
HAMK Up pidättää oikeuden olla lähettämättä opintosuoritusotetta ja/tai todistusta, mikäli asiakkaalla on maksamattomia maksuja. HAMK Up pidättää oikeuden asiakkaan ilmoittautumisen peruuttamiseen, mikäli asiakkaalla on maksamattomia maksuja.

Sairaustapaukset/ylivoimainen este

Sairaustapauksista pitää olla mahdollisimman pian yhteydessä koulutuksen järjestäjään. Koulutuksen maksua ei peritä, mikäli osallistuja toimittaa lääkärintodistuksen, joka osoittaa hänen olevan kokonaan estynyt osallistumasta koulutukseen. Yksittäisten poissaolopäivien tai –tuntien osalta maksua ei palauteta.

Osallistujalla on oikeus peruuttaa koulutus ylivoimaisen esteen vuoksi. Ylivoimaisen esteen syyn arvioi HAMK Upin jatkuvan oppimisen päällikkö. Ylivoimainen este voi olla mm. oma tai läheisen henkilön vakava sairastuminen tai perheessä oleva muu kriisitilanne.

Ylivoimaisen esteen sattuessa osallistumisoikeuden voi siirtää kollegalle. Mikäli opiskelija on ilmoittautunut opintokokonaisuuteen, osallistujaa yksittäiselle osiolle ei voi vaihtaa.

Koulutuksen toteutumisen vahvistaminen

Ilmoittautuessasi nettisivujemme kautta sähköisellä ilmoittautumislomakkeella saat heti automaattisen viestin sähköpostiisi ilmoittautumisen onnistumisesta. Mikäli et saa tätä viestiä ilmoittautumisen yhteydessä ilmoitettuun sähköpostiosoitteeseen, ota yhteyttä kyseisen koulutuksen vastuuhenkilöihin (tiedot löytyvät sivuiltamme).

Lähetämme kutsun sähköpostitse noin viikkoa ennen koulutuksen alkua. Jos kutsua tai peruutusilmoitusta ei tule ennen koulutuksen alkua, on opiskelija velvollinen olemaan yhteydessä HAMK Upiin.

HAMK Up pidättää oikeuden peruuttaa koulutus vähäisen osallistujamäärän vuoksi

Koulutus voidaan peruuttaa myös järjestäjän ylivoimaisen esteen vuoksi. Peruuntumisesta ilmoitetaan osallistujille sähköpostilla viimeistään viikkoa ennen koulutusta. HAMK Up ei vastaa opiskelijalle mahdollisesti koulutuksen peruuntumisesta aiheutuvista muista kuluista.

Ohjelmanmuutokset

HAMK Up varaa oikeuden ohjelman muutoksiin, esimerkiksi ajankohdan siirtämiseen tai koulutuksen toteutustavan muutoksiin. Muutoksista tiedotetaan ennakkoilmoittautuneille sähköpostitse.

Täydennyskoulutuksen todistuskopiopyynnöt

Tällä lomakkeella voit tilata Hämeen ammattikorkeakoulun myöntämien täydennyskoulutustodistusten kopiot.

Oikeaksi todistetun todistuskopion hinta on 50 €/kopio (sis. postikulut Suomessa). Postituksen hinta ulkomaille EMS-kuriiripostina on 35 €.
Kopiomaksu sekä mahdollinen postitusmaksu ulkomaille maksetaan lomakkeen täyttämisen yhteydessä. Varaudu noin kahden viikon toimitusaikaan.

HAMK Upin koulutustarjonta

HAMK Upin alakohtaisen koulutustarjonnan löydät täältä.