Asunto-osakeyhtiön taloushallinto 5 op - Hämeen ammattikorkeakoulu
Asunto-osakeyhtiön taloushallinto 5 op
Kaksi henkilö neuvottelee rappusilla.

Asunto-osakeyhtiön taloushallinto 5 op

MITÄ HYÖTYÄ?

Koulutuksen suoritettua sinulle syntyy ymmärrys mitä asioita on huomioitava asuntoyhtiöiden taloushallinnossa. Koulutuksen aikana tehdään asunto- ja kiinteistöyhtiön taloushallintoon liittyviä tehtäviä käytännön tasolla.

KENELLE SUUNNATTU?

Koulutus on suunnattu isännöitsijöille ja asuntoyhtiöiden taloushallinnon tehtäviä hoitaville tai tehtäviä aloitteleville henkilöille. Lisäksi asunto- ja kiinteistöyhtiön hallituksen jäsenet voivat hyvin päivittää osaamistaan taloushallinnon asioista. Kirjanpidon perusteiden hallinta helpottaa opittavien asioiden omaksumista. Koulutus on kuitenkin rakennettu niin, että opiskelu onnistuu erilaisilta lähtötasoilta

TIEDOT KOULUTUKSESTA

KOULUTUKSEN NIMI Asunto-osakeyhtiön taloushallinto 5 op
KESTO  2,5 kk
LAAJUUS (OPINTOPISTETTÄ) 5 op
AJANKOHTA Nonstop
TOTEUTUSTAPA Verkossa
HINTA 790 € (+ 24 % alv 189,6 €)
ILMOITTAUTUMINEN PÄÄTTYY Jatkuva haku

Asunto-osakeyhtiön taloushallinto

Haluatko päivittää osaamistasi asunto– ja kiinteistöosakeyhtiön taloushallinnon tehtävissä? Koulutuksen aikana tehdään asunto- ja kiinteistöyhtiön taloushallintoon liittyviä tehtäviä käytännön tasolla.

Kohderyhmä

Koulutus on suunnattu isännöitsijöille ja asuntoyhtiöiden taloushallinnon tehtäviä hoitaville tai tehtäviä aloitteleville henkilöille. Lisäksi asunto- ja kiinteistöyhtiön hallituksen jäsenet voivat hyvin päivittää osaamistaan taloushallinnon asioista. Kirjanpidon perusteiden hallinta helpottaa opittavien asioiden omaksumista. Koulutus on kuitenkin rakennettu niin, että opiskelu onnistuu erilaisilta lähtötasoilta.

Esitiedot

Kirjanpidon perusteiden hallinta helpottaa opittavien asioiden omaksumista. Koulutus on kuitenkin rakennettu niin, että opiskelu onnistuu erilaisilta lähtötasoilta.

Sisältö

Koulutuksen aikana perehdyt talousarvion laatimiseen, kirjanpidon vientien kirjauksiin, arvonlisäveron käsittelyyn kirjanpidossa, tilinpäätöksen laatimiseen, toimintakertomukseen ja hyvään tilinpäätösraportointiin kuuluviin asioihin. Lisäksi perehdyt asunto-osakeyhtiön tilinpäätössuunnitteluun sekä tilin- ja toiminnantarkastukseen. Näitä aihealueita käsitellään myös osakeyhtiölakia noudattavan kiinteistöosakeyhtiön näkökulmasta.

Kouluttajat

HM, KLT-kirjanpitäjä
Marjatta Kariniemi

Suoritustapa

Koulutus suoritetaan kokonaan verkossa. Voit aloittaa koulutuksen sinulle parhaiten soveltuvana ajankohtana.

Koulutus sisältää verkkoluentoja, kirjallista tausta-aineistoa ja käytännönläheisiä oppimistehtäviä. Tehtävien ohjeistus ja henkilökohtainen palaute annetaan verkossa. Koulutus sisältö viisi osaa, jotka suoritetaan kahden viikon jaksoissa.

Kirjallisuus

Koulutuksessa käytetään lisäksi oheiskirjallisuutta, joka ei kuulu koulutuksen hintaan. Kirjallisuutta on mahdollista hankkia myös esim. ammattikorkeakoulujen kirjastoista.

Lisätietoja

koulutussuunnittelija Tanja Metsomäki
tanja.metsomaki@hamk.fi

Lue myös usein kysyttyjä kysymyksiä Asunto-osakeyhtiön taloushallinto -koulutuksesta.

Hinta

790 € (+ 24 % alv 189,6 €)

Koulutus maksetaan verkkomaksuna ilmoittautumisen yhteydessä. Paytrailin kautta voit maksaa verkkopankissa, erilaisilla kortti- ja mobiilimaksutavoilla sekä lasku- ja osamaksutavoilla. Lasku- ja osamaksupalveluita tarjoavat OP Lasku, Walley, Jousto. Walley tarjoaa lasku- ja osamaksuvaihtoehdon myös yritysasiakkaille.

Ilmoittautumiset

Jatkuva haku

Ilmoittaudu

Peruutusehdot

Mahdollisista muutoksista pyydämme ilmoittamaan välittömästi. Ilmoittautuminen on mahdollista peruuttaa siihen saakka kunnes olet saanut tunnukset verkko-oppimisalustalle.