Liiketoimintamuotoilu 5 op - Hämeen ammattikorkeakoulu
Liiketoimintamuotoilu 5 op
Kolme ihmistä keskustelee

Liiketoimintamuotoilu 5 op

MITÄ HYÖTYÄ?

Liiketoimintamuotoilu antaa työkaluja niin palveluiden kuin liiketoiminnan kehittämisen. Muotoiltavissa tuotteissa ja palveluissa yhdistyvät kannattavuuden, toteutettavuuden sekä haluttavuuden elementit.

KENELLE SUUNNATTU?

Koulutus on suunnattu asiantuntijoille, kehittäjille, päälliköille ja johtajille, sekä muille aiheesta kiinnostuneille.

TIEDOT KOULUTUKSESTA

KOULUTUKSEN NIMI Liiketoimintamuotoilu
KESTO 
LAAJUUS (OPINTOPISTETTÄ) 5 op
AJANKOHTA Oman aikataulun mukaan
TOTEUTUSTAPA Verkko-opinnot
HINTA 649 (+24% alv 155,76 €)
ILMOITTAUTUMINEN PÄÄTTYY Nonstop

Liiketoimintamuotoilu

Liiketoimintamuotoilu on muotoiluajattelusta ja palvelumuotoilusta johdettu kehittämismenetelmä, joka pohjautuu vahvasti asiakasymmärryksen kautta rakennettavan ”paremman liiketoiminnan” toteuttamiseen.

Liiketoimintamuotoilu antaa työkaluja niin palveluiden kuin liiketoiminnan kehittämisen. Muotoiltavissa tuotteissa ja palveluissa yhdistyvät kannattavuuden, toteutettavuuden sekä haluttavuuden elementit.

Tavoite

  • Osallistuja ymmärtää liiketoimintamuotoilun prosessin sekä menetelmien käytön.
  • Osallistuja hallitsee liiketoimintamuotoilun työkalujen käytön ja kehittämisen.
  • Osallistuja osaa käyttää liiketoimintamuotoilua palveluiden ja liiketoiminnan kehittämisessä.

Sisältö

Liiketoimintamuotoilun työkalujen avulla voidaan rakentaa joko täysin uutta liiketoimintaa tai tutkia ja kehittää vanhaa liiketoimintaa uudesta näkökulmasta.

Koulutus etenee seitsemän liiketoimintamuotoilun vaiheen läpi. Kukin vaihe sisältää 1-2 harjoitustehtävää, joiden suorittamisessa hyödynnetään erilaisia työkaluja.

Käytettäviä työkaluja ovat esim. juurisyyanalyysi, Design Thinking Process, Business Model Canvas, Lean Service Creation ja Design a Better Business.Koulutuksessa käytetään lähdeaineistona sekä suomen- että englanninkielisiä materiaaleja.

 

Kokemuksia

Liiketoimintamuotoilun verkko-opinnot antoivat Kimmolle uusia näkökulmia, hyödyllisiä työkaluja ja vinkkejä tekoälyn hyödyntämiseen. Lue lisää.

Kouluttajat

Liiketoimintamuotoilun lehtorit Vesa Tuomela ja Jukka Raitanen, Hämeen ammattikorkeakoulu

Suoritustapa

Koulutus suoritetaan verkko-opintoina oman aikataulun mukaan. Voit aloittaa opinnot sinulle parhaiten soveltuvana ajankohtana.

Koulutus sisältää tausta-aineistoa, omaan kehittämisprojektiin sidottavia oppimistehtäviä sekä kaksi henkilökohtaista etäohjauskertaa. Aineistot ja tehtävät ovat saatavilla verkko-oppimisalustalla koko koulutuksen ajan.

 

Lisätietoja
Tanja Metsomäki
tanja.metsomaki@hamk.fi

Lue myös Mitä on liiketoimintamuotoilu –blogiteksti.

 

Hinta
649 € (+24% alv 155,76 €)

Koulutus maksetaan verkkomaksuna ilmoittautumisen yhteydessä. Paytrailin kautta voit maksaa verkkopankissa, erilaisilla kortti- ja mobiilimaksutavoilla sekä lasku- ja osamaksutavoilla. Lasku- ja osamaksupalveluita tarjoavat OP Lasku, Walley, Jousto. Walley tarjoaa lasku- ja osamaksuvaihtoehdon myös yritysasiakkaille.

Ilmoittautumiset

Jatkuva ilmoittautuminen tästä

Peruutusehdot
Mahdollisista muutoksista pyydämme ilmoittamaan välittömästi. Ilmoittautuminen on mahdollista peruuttaa siihen saakka kunnes olet saanut tunnukset verkko-oppimisalustalle.