Tuotantotalouden verkkototeutukset - Hämeen ammattikorkeakoulu
Tuotantotalouden verkkototeutukset
Tuotantotalous
tuotantotalouden kokonaisuus

Tuotantotalouden verkkototeutukset

Haluatko täydentää alakohtaisia opintojasi?

Tervetuloa tutustumaan laajaan tuotantotalouden verkkototeutustarjontaamme!

Tänä päivänä yritykset arvostavat työntekijöiden monialaista ja poikkitieteellistä osaamista. Tuotantotalouden opintojen sisältö ja toteutustavat on valittu siten, että ne tukevat käytännön työelämän tarpeita – näin ollen, tuotantotalouden opinnoissa saatua osaamista voit soveltaa kaikilla aloilla. Tarjoamme opinnoissamme työkaluja työsi kehittämiseen ja johtamiseen.

Mikä parasta, tuotantotalouden verkko-opinnot antavat sinulle mahdollisuuden sovittaa opinnot osaksi muuta elämääsi! Voit itse suunnitella opintosi ja suorittaa ne juuri sinulle parhaiten sopivana ajankohtana.

Tavoitteistasi riippuen, voit suorittaa joko yksittäisiä toteutuksia tai vaikka kokonaisen moduulin. Verkko-opintojen toteutustapa vaihtelee tarjonnassa olevien toteutusten välillä – osa opinnoista toteutetaan projektipohjaisena opiskeluna ja osa selkeästi itsenäisempinä opintokokonaisuuksina, jotka voit suorittaa verkossa omien aikataulujesi ja tavoitteidesi puitteissa.

Huom! Kaikki tarjonnassamme olevat verkko-opinnot ovat saatavilla sekä suomeksi että englanniksi. Valitset opiskelukielen vasta kirjautuessasi Moodleen. Huomaathan kuitenkin, että osa materiaalista on saatavilla vain englanniksi.

verkko-opiskelu

Millainen tapa opiskella sopii juuri sinulle?

Tuotantotalouden verkko-opinnot antavat sinulle mahdollisuuden sovittaa opinnot osaksi muuta elämääsi. Voit itse suunnitella opintosi ja suorittaa ne juuri sinulle parhaiten sopivana ajankohtana. Tavoitteistasi riippuen, voit suorittaa joko yksittäisiä toteutuksia tai vaikka kokonaisen moduulin. Osa tuotantotalouden opinnoista soveltuu ja voidaan  yhdistää myös esimerkiksi oman alasi projektiopintoihin.

Valitse itse:

  • Missä haluat opiskella! Omassa työhuoneessasi, kirjastossa, rannalla tai kahvilassa…
  • Milloin haluat opiskella! Töiden jälkeen, viikonloppuisin, aamuvarhaisella, lomalla…

Kenelle opinnot on tarkoitettu?

Tuotantotalouden virtuaaliopinnot ovat saatavilla kaikille Hämeen ammattikorkeakoulun opiskelijoille. Tämän lisäksi opinnot ovat tarjolla myös avoimen AMK:n opiskelijoille ja osa niistä on mukana myös CampusOnline-tarjonnassa.

Pääsääntöisesti näille toteutuksille ei ole pohjatietovaatimuksia, vaan ne on suunniteltu soveltumaan eri alojen opiskelijoille. Mahdolliset ennakkovaatimukset mainitaan toteutussuunnitelmassa. Huomioithan, että osa ennakkovaatimuksista on suosituksia, joten sinun on tällöin mahdollista osallistua opetukseen vaikkei kaikki lähtötasovaatimukset toteutuisikaan. Siinä tapauksessa sinun on syytä varata hieman enemmän aikaa opintoihin. Toteutussuunnitelmasta voit nähdä myös opintojen tarkemman kuvauksen ja toteutustavan.

Mitä verkossa opiskelu vaatii minulta?

Verkko-opintojen toteutustapa vaihtelee tarjonnassa olevien toteutusten välillä – osa opinnoista suoritetaan projektipohjaisena opiskeluna ja osa selkeästi itsenäisempinä opintokokonaisuuksina, jotka voit suorittaa verkossa omien aikataulujesi ja tavoitteidesi puitteissa.

Tarvitset opintoihisi

  • tietokoneen
  • nettiyhteyden
  • reilusti itseohjautuvaa otetta – sinä päätät kuinka nopeasti etenet.

Jos et ole tottunut itsenäisesti suoritettaviin verkko-opintoihin, suosittelemme varaamaan kalenterista selkeästi aikaa opinnoille. Vaikka sinulla ei olekaan pakollisia harjoitustöiden palautuspäiviä, opintojen eteneminen vaatii sinulta työtä.

Huomaathan, että kaikki tarjonnassamme olevat verkko-opinnot ovat saatavilla sekä suomeksi että englanniksi. Valitset kielen vasta siinä vaiheessa, kun rekisteröidyt toteutukselle Moodlessa. Huomaathan kuitenkin, että osa materiaalista on saatavilla vain englanniksi.

Näissä toteutuksissa materiaalien saavutettavuus ei täytä täysin ”Laki digitaalisten palvelujen tarjoamisesta (306/2019)”-lain vaateita.

Miten ja milloin voin ilmoittautua opintoihin?

Löydät opintojen aikataulun HAMKin verkkosivuilta kohdasta opintotarjonta.

Tuotantotalouden opinnot löytyvät mm. “Koulutukset” kategorian alta kohdasta “Vapaavalintaiset/Optional studies HAMK”.

HAMKin opiskelijat: Voit ilmoittautua tuotantotalouden opintoihin ja aloittaa opiskelun haluamanasi ajankohtana vaikka opintotarjonta näyttäisi toteutuksen jo alkaneen. Ilmoittautuminen on mahdollista niin kauan kuin opintoihin ilmoittautuminen on käynnissä. Jos olet HAMK:n opiskelija, varsinainen ilmoittautuminen tapahtuu Pakissa.

Opintotarjonta

Näin löydät opintotarjonnanAvoimen AMK:n opiskelijat: Ilmoittautuminen opintoihin erillisen ohjeen mukaisesti.

CampusOnlinen opiskelijat: CampusOnlinen opiskelija näkee HAMKin ajantasaisen opintotarjonnan CampusOnlinen portaalista. Kunkin opintojakson tiedoissa portaalissa on ilmoittautumislinkki.