Työelämäpalvelut - Hämeen ammattikorkeakoulu
Työelämäpalvelut

Monipuolista ja käytännönläheistä täydennyskoulutusta, tutkimus- ja kehittämispalveluja sekä rekrytointimahdollisuuksia eri kokoisille yrityksille ja toimialoille

  • Tarjoamme yrityksille täydennyskoulutusta niin valmiina koulutuksina, avoimen ammattikorkeakoulun opintoina kuin räätälöityinä tilauskoulutuksina. Osallistujia voivat olla yksittäiset henkilöt tai suuremmat ryhmät.
  • Teemme soveltavaa tutkimusta, ja yhdistämme kehittämiseen kokeneet asiantuntijat sekä luovat opiskelijat. Toimimme monialaisesti ja projektimuotoisesti.
  • Opiskelijaprojekteissa voit antaa ratkaistavaksi yrityksesi toimintaan liittyvän haasteen. Opiskelijaprojektit tehdään koulutuskohtaisesti tiimityönä ja niitä toteutetaan eri mittaisina. Kehittämisen aiheita ja aloja on runsaasti kotimaisen toiminnan kehittämisestä kansainvälistymisen mahdollisuuksiin.
  • Meiltä voit rekrytoida opinnäytetyön tekijän, määräaikaisen harjoittelijan, osa- tai kokoaikaisen työntekijän tai kevytyrittäjänä työskentelevän opiskelijan toimeksiantoosi. Opiskelijamme tekevät vuosittain n. tuhat opinnäytetyötä. Ne ovat suoraan työelämää palvelevia kehittämistehtäviä, suunnittelua, tuotekehitystä tai soveltavaa tutkimusta.
  • Kansainväliset asiantuntijamme ja opiskelijamme voivat auttaa myös yrityksen kansainvälistymiseen liittyvissä kysymyksissä, esim. markkina-alueselvityksissä. Opiskelijaprojektien lisäksi HAMKin kansainvälinen toiminta kattaa myös työelämäkummitoiminnan ja ystäväperhetoiminnan.
  • HAMKissa toimii Design Factory. Se on tuote- ja palvelukehitysympäristö, joka yhdistää yritykset ja monen koulutuksen opiskelijat ja opettajat työelämälähtöisiin kehitysprojekteihin. Näiden tuotoksena yritys saa konkreettisen prototyypin tuotteesta, palvelusta tai konseptista. Design Factoryn laitteistoja voidaan myös vuokrata yrityksen tarpeisiin.

Aluekohtaiset yhteyshenkilöt

Palvelemme koko toimialueellamme. Ota yhteyttä oman alueesi yhteyshenkilöön. Alueille on nimetty sekä tutkimuspalveluista että koulutukseen liittyvistä palveluista omat yhteyshenkilöt.

Hämeenlinna, Evo, Lepaa:

Anna Olkinuora, Seija Mahlamäki-Kultanen (koulutus)

Annukka Pakarinen (tutkimus)

Forssa, Mustiala:

Mona-Anitta Riihimäki (koulutus)

Jukka Pulkkinen (tutkimus)

Riihimäki:

Lassi Martikainen (koulutus)

Jarmo Havula (tutkimus)

Valkeakoski:

Jari Jussila (koulutus)

Martti Majuri (tutkimus)

 

Älä epäröi ottaa yhteyttä! Tarkemmin eri palveluihimme voi tutustua yllä olevan palveluvalikon kautta. Sieltä löydät myös palvelukohtaiset yhteystietomme.

HAMKista valmistuvat ammattilaiset

HAMK työelämäpalvelut sosiaalisessa mediassa

Comments Box SVG iconsUsed for the like, share, comment, and reaction icons
24 hours ago
HAMK Yrityspalvelut

Jos et pääse tapahtumaan, voit heittää haasteen tästä linkistä: link.webropolsurveys.com/S/AAE535EC3FB40E48 🤩Kai sinäkin olet mukana tänään vuoden kumouksellisemmassa tapahtumassa eli Growth Loopissa? HAMKilaisia löydät lasipihalta ständiltä, jossa on mahdollisuus mm. haastaa HAMK! Tule siis poikkeamaan ✨ ... Lue lisääNäytä vähemmän

Jos et pääse tapahtumaan, voit heittää haasteen tästä linkistä: https://link.webropolsurveys.com/S/AAE535EC3FB40E48 🤩

Mitä on tiedolla johtaminen? Ja miten se voisi auttaa esimerkiksi liiketoiminnan kehittämisessä?

Tule mukaan maksuttomiin verkko-opintoihin ja saat hyvän kokonaiskuvan tietojohtamisesta.
Opinnot alkavat 21.8.2023.
Lue lisää: www.hamk.fi/amkosaaja
... Lue lisääNäytä vähemmän

Mitä on tiedolla johtaminen? Ja miten se voisi auttaa esimerkiksi liiketoiminnan kehittämisessä? 

Tule mukaan maksuttomiin verkko-opintoihin ja saat hyvän kokonaiskuvan tietojohtamisesta. 
Opinnot alkavat 21.8.2023.
Lue lisää: www.hamk.fi/amkosaaja
2 weeks ago
HAMK Yrityspalvelut

AMKosaaja-opinnot sopivat sinulle, joka haluat päivittää osaamistasi ja oppia uusia taitoja – tai vaihtaa kokonaan alaa! 📚 Valittavanasi on maksuttomia kursseja ja laajempia kokonaisuuksia viidestä ammattikorkeakoulusta digitaalisuuteen, yrittäjyyteen, sekä hyvinvointiin ja terveyteen liittyen. ✨

www.amkosaaja.fi
... Lue lisääNäytä vähemmän

Load more

HÄMEEN AMMATTIKORKEAKOULU