Työelämäpalvelut - Hämeen ammattikorkeakoulu
Työelämäpalvelut

Monipuolista ja käytännönläheistä täydennyskoulutusta, tutkimus- ja kehittämispalveluja sekä rekrytointimahdollisuuksia eri kokoisille yrityksille ja toimialoille

Tarjoamme yrityksille täydennyskoulutusta niin valmiina koulutuksina, avoimen ammattikorkeakoulun opintoina kuin räätälöityinä tilauskoulutuksina. Osallistujia voivat olla yksittäiset henkilöt tai suuremmat ryhmät.

Teemme soveltavaa tutkimusta, ja yhdistämme kehittämiseen kokeneet asiantuntijat sekä luovat opiskelijat. Toimimme monialaisesti ja projektimuotoisesti.

Opiskelijaprojekteissa voit antaa ratkaistavaksi yrityksesi toimintaan liittyvän haasteen. Opiskelijaprojektit tehdään koulutuskohtaisesti tiimityönä ja niitä toteutetaan eri mittaisina. Kehittämisen aiheita ja aloja on runsaasti kotimaisen toiminnan kehittämisestä kansainvälistymisen mahdollisuuksiin.

Tiesitkö että HAMKin kautta voit rekrytoida opinnäytetyön tekijän, määräaikaisen harjoittelijan, osa- tai kokoaikaisen työntekijän tai kevytyrittäjänä työskentelevän opiskelijan toimeksiantoosi? Opiskelijamme tekevät vuosittain n. tuhat opinnäytetyötä. Ne ovat suoraan työelämää palvelevia kehittämistehtäviä, suunnittelua, tuotekehitystä tai soveltavaa tutkimusta.

Kansainväliset asiantuntijamme ja opiskelijamme voivat auttaa myös yrityksen kansainvälistymiseen liittyvissä kysymyksissä, esim. markkina-alueselvityksissä. Opiskelijaprojektien lisäksi HAMKin kansainvälinen toiminta kattaa myös työelämäkummitoiminnan ja ystäväperhetoiminnan.

HAMKissa toimii Design Factory. Se on tuote- ja palvelukehitysympäristö, joka yhdistää yritykset ja monen koulutuksen opiskelijat ja opettajat työelämälähtöisiin kehitysprojekteihin. Näiden tuotoksena yritys saa konkreettisen prototyypin tuotteesta, palvelusta tai konseptista. Design Factoryn laitteistoja voidaan myös vuokrata yrityksen tarpeisiin.

Tuomme kaikessa toiminnassamme yhteen eri alojen osaamista työelämän hyödyksi. Hyödynnämme asiantuntijoidemme erilaisia ammatillisia näkökulmia ja tarjoamme opiskelijoiden tuoretta ajattelua.

Älä siis epäröi ottaa yhteyttä. Tutustu tarkemmin palveluihimme yllä olevan palveluvalikon kautta. Sieltä löydät myös palvelukohtaiset yhteystietomme.

HAMKista valmistuvat ammattilaiset

HAMK työelämäpalvelut sosiaalisessa mediassa

Comments Box SVG iconsUsed for the like, share, comment, and reaction icons
3 weeks ago
HAMK Yrityspalvelut

Olisiko aika täydentää viheralan rakennuttajaosaamista? Onpa tavoitteena oman osaamisen päivittäminen tai vaikkapa FISEn Maisemarakennuttaja (RAP) -pätevyyden hankkiminen, tutustu täydennyskoulutustarjontaan osoitteessa www.hamk.fi/hamk-up-jatkuva…/luonnonvara-ala/ Ilmoittautumisaika on parhaillaan käynnissä! #FISE #RAP #HAMK ... Lue lisääNäytä vähemmän

Olisiko aika täydentää viheralan rakennuttajaosaamista? Onpa tavoitteena oman osaamisen päivittäminen tai vaikkapa FISEn Maisemarakennuttaja (RAP) -pätevyyden hankkiminen, tutustu täydennyskoulutustarjontaan osoitteessa https://www.hamk.fi/hamk-up-jatkuva…/luonnonvara-ala/ Ilmoittautumisaika on parhaillaan käynnissä! #FISE #RAP #HAMK
Load more

HÄMEEN AMMATTIKORKEAKOULU