Opiskelijarekrytointi - Hämeen ammattikorkeakoulu
Opiskelijarekrytointi
opiskelijarekrytointi nainen istuu punaisella tuolilla
Nainen istuu punaisella tuolilla.

Opiskelijarekrytointi

Opiskelijarekrytointi

Tekijöitä tarjolla!

Meidän kautta voit:
1) rekrytoida työntekijöitä
2) rekrytoida harjoittelijoita ja opinnäytetyöntekijöitä
3) rekrytoida kevytyrittäjänä toimivan opiskelijan tai valmistuneen tekemään toimeksiannon.

Kaikki rekrytoinnit hoituvat HAMKin oman rekrytointialustan HAMK Talentsin kautta, joten tee profiili palveluun ja aloita rekrytointi!

Lisätietoa harjoittelusta

Ammattikorkeakoulututkintoon kuuluu ammattitaitoa edistävä harjoittelu. Harjoittelun tavoitteena on perehdyttää opiskelija erityisesti oman alansa keskeisiin käytännön työtehtäviin siten, että hän soveltaa opittuja tietoja ja taitoja työelämässä. Tarkoituksena on edistää opiskelijan urakehitystä, perehdyttää työnteon maailmaan sekä lisätä työllistymisen mahdollisuuksia. Harjoittelun laajuus on 30−85 opintopistettä, koulutusohjelmasta riippuen (yleisesti ottaen kahdesta kuukaudesta, puoleen vuoteen). Pääsääntöisesti työnantaja maksaa palkkaa opiskelijalle harjoittelusta, palkasta sovitaan opiskelijan kanssa suoraan. Jos haluat keskustella alakohtaisista tarkennuksista  Koulutuspäällikkömme  antavat lisätietoja.

Lisätietoa kevytyrittäjyydestä ja tuntitöiden tarjoamisesta

Opiskelijamme tai meiltä valmistuneet, jotka toimivat kevytyrittäjinä, tarjoavat erilaista osaamistaan, ammattitaitoaan tai harrastusten kautta kertynyttä taitoa. Kevytyrittäjyys on yrittäjyyttä y-tunnuksella tai ilman. Kevytyrittäjän palveluja ostava yritys, yhteisö tai yksityishenkilö ostaa kevytyrittäjän palveluja hänen kanssaan suoraan sovituin ehdoin ja juuri sen verran kuin on tarve, ilman pidempää sitoutumista tai työnantajan velvollisuuksia. Kevytyrittäjät eivät ole siis työsuhteessa palveluntilaajaan.

Kaikki tuntityöhön liittyvät yksityiskohtien tarkentamiset ja neuvottelut käydään suoraan kevytyrittäjän kanssa, Hämeen ammattikorkeakoulu ei vastaa toiminnasta, vaan tarjoaa HAMK Talents -palvelualustan töiden ja tekijöiden välittämiseen. Työn suorituksen jälkeen kevytyrittäjä lähettää asiakkaalle eli toimeksiantajalle laskun laskutuspalvelun kautta.
HAMK Talents alustalla voit tarjota toimeksiantoja kevytyrittäjille sekä selata palvelussa olevia kevytyrittäjiä ja kontaktoida heitä suoraan.

Katso palvelukuvauskaavio tästä: Kevytyrittäjyyspalveluprosessi

 

Kevytyrittäjyyspalvelut HAMK Talentsissa

1. Tee yrityksesi, yhteisösi tai yksityishenkilön profiili palveluun, jotta pääset käyttämään palvelua.
2. Luo kevytyrittäjille toimeksianto kohdassa ”luo projekti”  tai selaa palvelussa olevia kevytyrittäjiä ja kontaktoi heitä suoraan.

Tarkemmat ohjeet:
Miten tarjoan toimeksiannon, katso ohje tästä
Miten selaa kevytyrittäjiä ja kontaktoin heitä, katso ohje tästä

Miten luon profiilin HAMK Talentsiin?  

 

Ilmoita työ-, harjoittelu-, ja opinnäytetyöpaikat opiskelijoillemme HAMK Talentsin kautta!

Hämeen ammattikorkeakoulu on keskittänyt opiskelijoiden työ-, harjoittelu- ja opinnäytetyöpaikkojen välittämisen HAMK Talents -palveluun. Palvelualustana toimii Tiitus. Järjestelmä mahdollistaa opiskelijoiden suoran kontaktoinnin järjestelmän kautta, ilman turhia välikäsiä. Tiitusta käyttävät monet muutkin oppilaitokset, joten sen kautta tavoitat tarvittaessa opiskelijoita laajemminkin.

Luo palveluun yrityksesi profiili »

Kun valitset toimialuetta, pidä huoli että valinnassa on mukana HAMK Talents /Hämeen ammattikorkeakoulu. Näin varmistat, että ilmoituksenne näkyvät HAMKin opiskelijoille.

Ohjeita palvelun käyttöön:

https://www.tiitus.fi/wiki/kb/ohjeet-yritykset/

HÄMEEN AMMATTIKORKEAKOULU