Ilmoittaudu koulutukseen - Hämeen ammattikorkeakoulu
Ilmoittaudu koulutukseen
Hämeen ammattikorkeakoulu
-

Ilmoittaudu koulutukseen

Ajankohtaiset koulutukset

Alla näet täydennyskoulutukset joihin on ilmoittautuminen parhaillaan käynnissä.

Luonnonvara-ala

Asio-kurssitarjonta Julkinen kurssitarjonta Asio-lyhytkurssiohjelmistosta

Sosiaali- ja terveysala

Asio-kurssitarjonta Julkinen kurssitarjonta Asio-lyhytkurssiohjelmistosta

Liikenteen ala

Opetusala

Asio-kurssitarjonta Julkinen kurssitarjonta Asio-lyhytkurssiohjelmistosta

 • Ammattipedagogiikkaa uudistamaan! > varattavissaLUE LISÄÄ

  Ammattipedagogiikkaa uudistamaan! -kokonaisuus muodostuu neljästä 3 op:n laajuisesta itsenäisestä osiosta, joista ammatillisen koulutuksen järjestäjä voi valita henkilöstön kehittämistarpeeseen parhaiten sopivan yhden tai useamman osion.Koulutus on OPH:n rahoittamaa maksutonta opetustoimen henkilöstökoulutusta.

 • Arviointi ja ohjaus ammatillisessa koulutuksessa > varattavissaLUE LISÄÄ

  Arviointi ja ohjaus ammatillisessa koulutuksessa -kokonaisuus muodostuu kolmesta 5 op:n laajuisesta itsenäisestä osiosta, joista ammatillisen koulutuksen järjestäjä voi valita henkilöstön kehittämistarpeeseen parhaiten sopivan yhden tai useamman osion.Koulutus on OPH:n rahoittamaa maksutonta opetustoimen henkilöstökoulutusta.

 • Arviointi ja ohjaus: Arviointi 5op > varattavissaLUE LISÄÄ

  Arviointi 5 op on osa Arviointi ja ohjaus ammatillisessa koulutuksessa -koulutuskokonaisuutta, joka muodostuu kolmesta 5 op:n laajuisesta itsenäisestä osiosta. Ammatillisen koulutuksen järjestäjä voi valita henkilöstön kehittämistarpeeseen parhaiten sopivan yhden tai useamman osion ja varata toteutuksen.

 • Arviointi ja ohjaus: Henkilökohtaistaminen 5op > varattavissaLUE LISÄÄ

  Henkilökohtaistaminen 5 op on osa Arviointi ja ohjaus ammatillisessa koulutuksessa -koulutuskokonaisuutta, joka muodostuu kolmesta 5 op:n laajuisesta itsenäisestä osiosta. Ammatillisen koulutuksen järjestäjä voi valita henkilöstön kehittämistarpeeseen parhaiten sopivan yhden tai useamman osion ja varata toteutuksen ottamalla yhteyttä koulutussuunnittelijaan.

 • Arviointi ja ohjaus: Oppimisen tavat ja mahdollisuudet 5op > varattavissaLUE LISÄÄ

  Oppimisen tavat ja mahdollisuudet 5 op on osa Arviointi ja ohjaus ammatillisessa koulutuksessa -koulutuskokonaisuutta, joka muodostuu kolmesta 5 op:n laajuisesta itsenäisestä osiosta. Ammatillisen koulutuksen järjestäjä voi valita henkilöstön kehittämistarpeeseen parhaiten sopivan yhden tai useamman osion ja varata toteutuksen ottamalla yhteyttä koulutussuunnittelijaan.

 • DIGIOPE - erikoistumiskoulutus 30 op (toteutus 3)LUE LISÄÄ

  Oletko innostunut kehittämään omaa ja työyhteisösi osaamista digitaalisten oppimisympäristöjen hyödyntämisessä? DIGIOPE-erikoistumiskoulutus tarjoaa mahdollisuuden syventää asiantuntemustasi!Erikoistumiskoulutukset ovat korkeakoulututkinnon jälkeen suoritettavaksi tarkoitettuja, jo työelämässä toimineille suunnattuja ammatillista kehittymistä ja erikoistumista edistäviä pitkäkestoisia koulutuksia.

 • Digitukea areenalla: Avaimia uraohjaukseen 2 op - JärvenpääLUE LISÄÄ

  Avaimia uraohjaukseen 2 op koulutus on osa Digitukea areenalla -erityistä osaamista -hanketta.   Uudistunut uraohjaus edistää eriyistä tukea tarvitsevien opiskelijoiden työllistymistä.

 • Digitukea areenalla: Avaimia uraohjaukseen 2 op - TurkuLUE LISÄÄ

  Avaimia uraohjaukseen 2 op koulutus on osa Digitukea areenalla -erityistä osaamista -hanketta.   Uudistunut uraohjaus edistää erityistä tukea tarvitsivien opiskelijoiden työllistymistä.

 • Digitukea areenalla: Erityinen oppija digi- ja somemaailmassa 2 op - HämeenlinnaLUE LISÄÄ

  Erityinen oppija digi- ja somemaailmassa 2 op on osa Digitukea areenalla -erityistä osaamista -kokonaisuutta.   Tule mukaan perehtymään digi- ja somemaailman tarjoamiin mahdollisuuksiin edistää tukea tarvitsevien opiskelijoiden ohjaamista.

 • Digitukea areenalla: Erityinen oppija digi- ja somemaailmassa 2 op - TurkuLUE LISÄÄ

  Erityinen oppija digi- ja somemaailmassa 2 op on osa Digitukea areenalla -erityistä osaamista -kokonaisuutta.   Tule mukaan perehtymään digi- ja somemaailman tarjoamiin mahdollisuuksiin edistää tukea tarvitsevien opiskelijoiden ohjaamista.

 • Johtotähti - Kohti uusia johtamisrakenteita ja koulutuksen järjestämisen tapaa > varattavissaLUE LISÄÄ

  Johdon ja esimiesten yhteistoiminnallinen päivä, jossa alustuksin ja vertaiskeskusteluin luodaan perustaa näkemykselle uuden rahoitusmallin ja uuden opettajuuden vaatimuksista johtamisen rakenteille, pelisäännöille ja kehitystyölle.

 • KOTU 2020 - Kone ja tuotantotekniikan ammattiosaamisen seminaariLUE LISÄÄ

  KOTU 2020 - Kone- ja tuotantotekniikan ammattiosaamisen seminaari

 • Koulutusviennin erikoistumiskoulutus 30 op (II)LUE LISÄÄ

  Koulutusviennin erikoistumiskoulutus 30 op (II)Kaipaatko koulutusvientiin kokonaisvaltaisempaa näkemystä, systemaattisempaa otetta ja vertaistukea? Tule vahvistamaan osaamistasi Koulutusviennin erikoistumiskoulutukseen!Erikoistumiskoulutukset ovat korkeakoulututkinnon jälkeen suoritettavaksi tarkoitettuja, jo työelämässä toimineille suunnattuja ammatillista kehittymistä ja erikoistumista edistäviä pitkäkestoisia koulutuksia.

 • Nuori ammatillisissa oppimisyhteisöissä 3 op (HYV´ON), Helsinki 15.1. - 12.2.2020LUE LISÄÄ

  Koulutus on osa HYV´ON - Hyvinvoiva yhteisö oppimisen mahdollistajana -hanketta.Hankkeessa on kolme toisiaan täydentävää koulutusosiota,jotka kaikki ovat itsenäisiä kokonaisuuksia (ks. esite). Parhaan hyödyn kuitenkin saa osallistumalla niihin kaikkiin. Ilmoittautuminen avataan erikseen kuhunkin koulutukseen.Tämä ilmoittautuminen koskee koulutusta: Nuori ammatillisissa oppimisyhteisöissä 3 op, ryhmä: Helsinki.

 • Nuori ammatillisissa oppimisyhteisöissä 3 op (HYV´ON), Tampere 11.3. - 8.4.2020LUE LISÄÄ

  Koulutus on osa HYV´ON - Hyvinvoiva yhteisö oppimisen mahdollistajana -hanketta.Hankkeessa on kolme toisiaan täydentävää koulutusosiota,jotka kaikki ovat itsenäisiä kokonaisuuksia (ks. esite). Parhaan hyödyn kuitenkin saa osallistumalla niihin kaikkiin. Ilmoittautuminen avataan erikseen kuhunkin koulutukseen.Tämä ilmoittautuminen koskee koulutusta: Nuori ammatillisissa oppimisyhteisöissä 3 op, ryhmä: Tampere

 • Opet koodaa - Ohjelmoinnin perusteet 3 opLUE LISÄÄ

  Koodaus on jo täällä, joko osaat? Tule hakemaan ideoita ja osaamista ohjelmoinnin toteuttamiseen.

 • Opet koodaa - Visuaalinen ohjelmointi 3 opLUE LISÄÄ

  Koodaus on jo täällä, joko osaat? Tule hakemaan ideoita ja osaamista ohjelmoinnin toteuttamiseen.

 • Sosiaalipedagoginen hevostoiminta 25 opLUE LISÄÄ

  Täydennyskoulutuksen pohjana on sosiaalipedagoginen ajattelu ja hevosen käyttö sosiaalisessa kuntoutuksessa. Tavoitteena on kouluttaa asiantuntijoita sosiaalipedagogiseen hevostoimintaan.Koulutus tarjoaa käytännönläheistä tietoa ja toimintamalleja hevosen avustuksella toteutettavaan sosiaaliseen kuntoutukseen. Koulutuksen aikana kehitetään omia työkäytäntöjä ja tarkastellaan hevosen kanssa tehtävää työtä suhteessa sosiaalipedagogiseen lähestymistapaan.

 • Syväoppimisen askelmerkit 6 op > varattavissaLUE LISÄÄ

  Syväoppimisen pedagoginen oppimismuotoilu käynnistyy!Koulutus on sinulle, joka olet erilaisten digiloikkien jälkeen valmis kehittämään oppimisprosesseja syväoppimisen suunnassa.Nyt on aika siirtyä syväoppimista tukevaan tiedonrakentamiseen, jossa opiskelijat valitsevat työskentelylleen digitaaliset ympäristöt ja jotka kannustavat aitoon oppimiseen yhdessä.Oppilaitoksissa on otettu isoin askelin haltuun oppimisteknologiaa. Digitaalisuus rikastuttaa oppimista, mutta sen ei voi olettaa synnyttävän automaattisesti oppimista ja osaamista. Syväoppimisen askelmerkein pääset konkreettisin keinoin muotoilemaan uudenlaisen oppimisen kulttuuria.

 • Syväoppimisen askelmerkit 6 op, Hämeenlinna 22.1. - 17.3.2020LUE LISÄÄ

  Syväoppimisen pedagoginen oppimismuotoilu käynnistyy Hämeenlinnassa 2020.Koulutus on sinulle, joka olet erilaisten digiloikkien jälkeen valmis kehittämään oppimisprosesseja syväoppimisen suunnassa.Nyt on aika siirtyä syväoppimista tukevaan tiedonrakentamiseen, jossa opiskelijat valitsevat työskentelylleen digitaaliset ympäristöt ja jotka kannustavat aitoon oppimiseen yhdessä.Oppilaitoksissa on otettu isoin askelin haltuun oppimisteknologiaa. Digitaalisuus rikastuttaa oppimista, mutta sen ei voi olettaa synnyttävän automaattisesti oppimista ja osaamista. Syväoppimisen askelmerkein pääset konkreettisin keinoin muotoilemaan uudenlaisen oppimisen kulttuuria.

Tekniikan ala

Liiketalouden ala

Asio-kurssitarjonta Julkinen kurssitarjonta Asio-lyhytkurssiohjelmistosta

 • Asunto-osakeyhtiön taloushallinto 5 op (NonStop)LUE LISÄÄ

  Haluatko päivittää osaamistasi asunto– ja kiinteistöosakeyhtiön taloushallinnon tehtävissä? Koulutuksen aikana tehdään asunto- ja kiinteistöyhtiön taloushallintoon liittyviä tehtäviä käytännön tasolla.

 • Opet koodaa - Ohjelmoinnin perusteet 3 opLUE LISÄÄ

  Koodaus on jo täällä, joko osaat? Tule hakemaan ideoita ja osaamista ohjelmoinnin toteuttamiseen.

 • Opet koodaa - Visuaalinen ohjelmointi 3 opLUE LISÄÄ

  Koodaus on jo täällä, joko osaat? Tule hakemaan ideoita ja osaamista ohjelmoinnin toteuttamiseen.

 • KirjanpitoPassi 2018-2019: Arvonlisävero 3 op (NonStop)LUE LISÄÄ

  Haluatko päivittää kirjanpito-osaamistasi? Tule mukaan ja saat päivitettyä tietosi ja taitosi ajantasalle. KirjanpitoPassin 3. osa: Arvonlisävero 3 op.Koulutus toteutetaan NonStop -koulutuksena verkossa eli voit aloittaa kun sinulle parhaiten sopii.

 • KirjanpitoPassi 9 op (NonStop)LUE LISÄÄ

  Haluatko päivittää kirjanpito-osaamistasi? Hanki itsellesi KirjanpitoPassi! Opiskelemalla KirjanpitoPassin sisältämät asiat vahvistat omaa ammattitaitoasi ja päivität osaamisesi ajantasalle.Kokonaisuuteen kuuluvat Kirjanpito 3 op, Kirjanpidon erityiskysymykset ja tilinpäätös 3 op ja Arvonlisävero 3 op. Halutessasi voit suorittaa vain sinua kiinnostavan osan passista.

 • KirjanpitoPassi 2018-2019: Kirjanpito 3 op (NonStop)LUE LISÄÄ

  Haluatko päivittää kirjanpito-osaamistasi? Tule mukaan ja saat päivitettyä tietosi ja taitosi ajantasalle. Kirjanpitopassin 1. osa; Kirjanpito 3 op oppinnoilla voit aloittaa kirjanpidon opintosi. Olet sitten päivittämässä vanhoja taitojasi tai haluat uutta osaamista.Kirjanpito 3 op toteutetaan NonStop -koulutuksena verkossa eli voit aloittaa kun sinulle parhaiten sopii.

 • VENLA -valmennus yrityksesi parhaaksiLUE LISÄÄ

  VENLA-valmennus tarjoaa yrittäjänaisille mahdollisuuden kehittää omaa liiketoimintaa joustavasti verkossa. Valmennuksessa tutustutaan kehittämistä tukeviin teemoihin ja tehtävien kautta käytäntöön. Kehittämismatkalla saat verkkovalmennuksen lisäksi omavalmentajan, joka toimii sparraajana kehittymisen matkalla.

HÄMEEN AMMATTIKORKEAKOULU