Valkeakoski Campus - Hämeen ammattikorkeakoulu

Valkeakoski Campus

Valkeakoski Campus

VALKEAKOSKI CAMPUS

Valkeakoski Campuksella lukio, ammattiopisto, ammattikorkeakoulu ja työelämä kohtaavat. Oppilaitosrajat ylittävä opetus- ja kehitystoiminta tarjoaa ainutlaatuista lisäarvoa sekä opiskelijoille, henkilöstölle että alueen yrityksille.

AJANKOHTAISTA

Uutisen otsikko

Uutisen sisältö

CAMPUS CENTER

Campus Centerin tilat ovat pysyvää tai osa-aikaista toimistoa tarvitsevien yrittäjien ja etätyöpistettä etsivien yritysten käytössä. Tiloissa on mahdollista työskennellä, pitää palavereja tai vaikkapa videoneuvotteluja.

Avoin toimisto

Campus Centerin avotoimistotila
Campus Centerin avotoimistotila

Campus Centerin tiloihin kuuluu avoin toimisto, jossa jäsenet voivat vapaasti työskennellä ja luoda uusia kontakteja. Avoimessa toimistossa on useita työpisteitä, joista voit valita mieleisesi joka päivä.

Ota vain kannettava kainaloon, ja tervetuloa!

Ideointitila

Avotilan ideointinurkkaus
AVOTILAN IDEOINTINURKKAUS

 

Avoimesta toimistosta on varattu ideoinnille tila, joka voidaan tarvittaessa jakaa taiteovella omaksi tilakseen. Ideointitilassa voit istua ja lukea rennoissa säkkituoleissa tai vaikkapa hahmotella ideoitasi.

 

 

 

Neuvotteluhuoneet

NEUVOTTELUHUONE AURINKOINEN

Campus Centerin tiloissa on kaksi neuvotteluhuonetta, jotka soveltuvat erinomaisesti asiakastapaamisia, projektipalavereja tai vaikkapa vain hieman yksityisempiä työhetkiä varten. Toisessa neuvotteluhuoneessa on myös mahdollista järjestää videokonferensseja.

Lisätietoa tiloista ja jäsenyyksistä, sekä tilavaraukset osoitteeseen johanna.siuro@hamk.fi.

 

YHTEYSTIEDOT

Johanna Siuro
Kampuskoordinaattori
johanna.siuro@hamk.fi
+358 40 524 5502

HÄMEEN AMMATTIKORKEAKOULU