Etkot-koulutusesittelypäivä - Hämeen ammattikorkeakoulu
Etkot-koulutusesittelypäivä
Opiskelija

Etkot-koulutusesittelypäivä

Etkot -koulutusesittelypäivä

Tervetuloa HAMKin Etkoille, Hämeenlinnan korkeakoulukeskukselle torstaina 21.3.2024! Tule tutustumaan koulutuksiimme ja näe, millaista opiskelu ammattikorkeakoulussa on.

Tapahtuma on avoin kaikille, mutta se on suunniteltu erityisesti lukiolaisille ja ammatillisen koulutuksen opiskelijoille, heidän opinto-ohjaajilleen sekä kaikille koulutuksesta kiinnostuneille. Koulutusesittelyistä on hyötyä erityisesti niille opiskelijoille, jotka pohtivat tulevaa opiskelupaikkaansa.

Etkoilla HAMKin koulutuksia ja opiskelutapoja esittelevät opettajat, opot ja opiskelijat, jotka keskittyvät kertomaan millaista koulutuksessa on opiskella ja millaiselle työuralle siitä valmistuu. Jokainen HAMKin AMK-tason koulutus järjestää koulutusesittelyn tapahtumassa, joten Etkot ovat oiva tilaisuus päästä tutustumaan syvemmin itseään kiinnostaviin aloihin!

Aikataulu

Tapahtuman rakenne ja tarkempi aikataulu päivittyy tälle sivulle syksyn 2023 aikana.

Koulutusvaihtoehdot:

Tapahtumassa voit tutustua kaikkiin HAMKin AMK-tasoisiin koulutuksiin. Kaikki HAMKin koulutukset löydät: https://www.hamk.fi/koulutusmuoto/amk_tutkinto/

HAMK Etkot 2024 – Tervetuloa Hämeenlinnan Korkeakoulukeskukseen!

HAMKin Etkot -tapahtuma jälleen livenä maaliskuussa 2024! Kutsummekin sinut tutustumaan koulutuksiimme paikan päälle Hämeenlinnan korkeakoulukeskukseen.

Aika: torstai 21.3.2024
Paikka: Hämeenlinnan korkeakoulukeskus (Vankanlähde 9, Hämeenlinna)

 

Kysyttävää tapahtumasta?

Ota meihin yhteyttä:

markkinointiviestinta@hamk.fi