Etkot-koulutusesittelypäivä - Hämeen ammattikorkeakoulu
Etkot-koulutusesittelypäivä
nainen tietokoneen ääressä
Opiskelijat auditoriossa

Etkot-koulutusesittelypäivä

Etkot -koulutusesittelypäivä

Tervetuloa HAMKin online-Etkoille keskiviikkona 12.10.2022! Tutustu koulutuksiimme ja näe, millaista opiskelu ammattikorkeakoulussa on.

Tapahtuma on avoin kaikille, mutta se on suunniteltu erityisesti lukiolaisille ja ammatillisen koulutuksen opiskelijoille, heidän opinto-ohjaajilleen sekä kaikille koulutuksesta kiinnostuneille. Koulutusesittelyistä on hyötyä erityisesti niille opiskelijoille, jotka pohtivat tulevaa opiskelupaikkaansa.

Aikataulu

12.30: Online-tapahtuman alusta aukeaa – voit kirjautua sisään ja tutustua koulutuksiin itsenäisesti

13.00: Tervetuloa opiskelemaan HAMKiin! Tässä esityksessä kuulet mitä HAMK voi sinulle tarjota, millaisia koulutuksia meiltä löydät ja miten voit hakea opiskelemaan.

13.30: Koulutusesittely 1: Valitse sinua kiinnostava koulutus ja liity mukaan kuulemaan, mitä opiskelu tarkemmin sisältää ja millaisia työuria koulutus tarjoaa

14.00: Koulutusesittely 2: Valitse sinua kiinnostava koulutus ja liity mukaan kuulemaan, mitä opiskelu tarkemmin sisältää ja millaisia työuria koulutus tarjoaa

14.30: Tutustu itsenäisesti koulutuksiimme ja chattaile henkilökunnan ja opiskelijoiden kanssa

15.00 Tapahtuma päättyy ja online-alusta sulkeutuu

Koulutusvaihtoehdot:

Tapahtumassa voit tutustua tarkemmin kaikkiin HAMKin AMK-tasoisiin koulutuksiin. Katso kunkin koulutuksen tarkempi ohjelma alta:

HAMK Etkot 2022 – ONLINE

Online-tapahtuma järjestetään virtuaalisesti keskiviikkona 12.10.2022 klo 13-15.

ILMOITTAUDU MUKAAN TÄSTÄ!

Ilmoittauduttuasi saat osallistumislinkin sähköpostiisi.
Voit ilmoittautua ja liittyä tapahtumaan mukaan sen päättymiseen saakka.

HAMK Etkot 2023 – Tervetuloa Hämeenlinnan Korkeakoulukeskukseen!

HAMKin Etkot -tapahtuma palaa liveksi maaliskuussa 2023! Kutsummekin sinut tutustumaan koulutuksiimme paikan päälle Hämeenlinnan korkeakoulukeskukseen.

Aika: torstai 16.3.2022
Paikka: Hämeenlinnan korkeakoulukeskus (Vankanlähde 9, Hämeenlinna)

Julkaisemme tarkemmat tiedot tapahtumasta syksyn 2022 aikana

Kysyttävää tapahtumista?

markkinointiviestinta@hamk.fi

Bio- ja elintarviketekniikka

Tule tutustumaan millaista on opiskelu Bio- ja elintarviketekniikan koulutuksessa! Meiltä valmistuvilla insinööreillä on valmiudet kehittää kestävää ruokajärjestelmää ja tehdä kiertotaloutta edistäviä ratkaisuja. Onko mielessäsi jotain mitä olet halunnut tietää ruoan valmistuksen prosesseista, tai valmistuksessa syntyneistä sivuvirroista? Mihin kaikkeen näitä massoja voisi käyttää?

Pääset kurkistamaan labraan ja mitä siellä tapahtuu, sekä kuulemaan tutoreiden ajatuksia opiskelusta ja opiskelijaelämästä. 

Lisätietoa koulutuksesta:

International Business

Are you interested in business and curious about working among different cultures? Is sustainability close to your heart, do you want to dive in the world of digital marketing, or do you want to find out how data will help you make the best business decisions? Come and discover what it is like to study International Business at HAMK!

Welcome to join the degree programme introductions at 13:30 and 14:00.

More info:

Konetekniikka / Mechanical Engineering and Production Technology

Kiinnostaako sinua miten erilaiset tavarat, laitteet tai koneet on rakennettu, mitä ne pitävät sisällään ja miten ne toimivat? Tykkäätkö purkaa esineitä osiin tai rakentaa – ehkä jopa kehitellä – uusia? Jos vastasit johonkin näistä kysymyksistä kyllä, niin konetekniikka voisi olla sinun juttusi! Tule tutustumaan konetekniikan suomen- ja englanninkielisiin koulutuksiin opon ja opiskelijoiden johdolla.  

Klo 13:30 Tutustuminen koulutuksen sisältöihin (3D-tulostus, robotiikka jne.) ja opiskeluun konetekniikan näkökulmasta 

Klo 14:00 Tutustuminen koulutuksen sisältöihin (3D-tulostus, robotiikka jne.) ja opiskeluun konetekniikan näkökulmasta

Lisätietoa koulutuksista:

Kestävä kehitys

Kestävä kehitys -koulutuksen opiskelijat kertovat ohjelmassaa opintojen sisällöstä ja opiskelun arjesta: millaisia valmiuksia ja käytännön taitoja koulutus antaa, millaisia projekteja opintoihin sisältyy ja millainen opiskeluympäristö Forssan kampus ja sen lähiympäristö on. Kuulet miten opiskelijatuutorit auttavat uusia opiskelijoita opintojen alkuun ja mitä opiskelijat voivat tehdä opiskelijayhdistyksessä ja osuuskuntatoiminnassa. Tervetuloa kuulolle – chatissa voit kirjoittaa opiskelijoille myös kysymyksiä!

Lisätietoa koulutuksesta:

Liikenneala

Tiedätkö, miksi Tampereen ratikka ei voi mennä kyläilemään Helsinkiin? Tai mikä liikkumismuoto on erityisen suosittu Oulussa?  Tule testaamaan, asuuko sisälläsi pieni liikenneinsinööri! Osastollamme kuulet, millaista opiskelu liikennealalla on ja mitä ihmettä liikenneinsinööri oikein voikaan tehdä. Tule juttelemaan kanssamme chatissa tai kuulolle alan esittelyyn klo 13.30 ja 14.00! 

Lisätietoa koulutuksesta:

Liiketalous ja hevosalan liiketoiminta

Näetkö itsesi tulevaisuudessa markkinointimaestrona tai ehkäpä finanssialan tähtenä? Kiinnostaako, mitä numeroiden takaa paljastuu – voisiko kirjanpitäjän ura sopia sinulle? Tai haaveiletko ehkä yrittäjyyydestä? HAMKin liiketalouden ja hevosalan liiketoiminnan tradenomikoulutukset tarjoavat laajat mahdollisuudet rakentaa juuri sinunnäköisesi opintopolku.

Klo 13.30: Mitä liiketalouden ja hevosalan liiketoiminnan koulutukset pitävät sisällään, tule ottamaan selvää!
Klo 14.00: Mitä liiketalouden ja hevosalan liiketoiminnan koulutukset pitävät sisällään, tule ottamaan selvää!

Lisätietoa koulutuksista:

Maaseutuelinkeinot / Smart Organic Farming

Tervetuloa tutustumaan agrologiopintoihin! Ohjelman aikana pääset tutustumaan millaista on opiskella agrologiksi, eli maaseutuelinkeinojen ammattilaiseksi Mustialassa. Opo esittelee aluksi koulutuksen rakennetta, ja opiskelijat kertovat lisää opintojen sisällöistä, omista kokemuksistaan sekä opiskelusta Mustialan kampuksella. Meillä maaseutuelinkeinoja voi opiskella myös englanniksi, kansainvälisessä Smart Organic Farming-koulutuksessa.

Lisätietoa koulutuksesta:

Metsätalous

Metsätalouden live-ohjelmassa opiskelijamme kertovat tarkemmin opinnoista ja opiskelun arkeen liittyvistä asioista. Ohjelman aikana selviää mm. mitä taitoja metsätalousinsinööriopiskelija käytännössä oppii ja minkälaista opiskelun arki on. Esittelyssä on huomioitu sekä päiväopiskelijan että monimuoto-opiskelijan näkökulmat, sillä meillä opiskelumallin vaihtaminen opintojen aikanakin on mahdollista

Lisätietoa koulutuksesta:

Rakennettu ympäristö ja Puutarhatalous

Rakennettu ympäristö

Näkyykö ympärilläsi vihreää? Löydätkö lähiympäristöstäsi viihtyisää paikkaa hengailla? Molemmat teemat liittyät rakennettuun ympäristöön! 

Viherala tutuksi – tule kuulemaan, kun opiskelijat kertovat opiskelustaan viherympäristön suunnittelun ja rakentamisen innostavassa maailmassa, Lepaan kauniilla kampuksella!

Puutarhatalous

Syyhyävätkö sormesi multaan? Saatko tomaatin tai artisokan kasvamaan?  

Puutarha-alan monet mahdollisuudet – opiskelijat kertovat opiskelusta ja kokemuksistaan puutarhakasvien tuotannon kiehtovassa maailmassa. Myös puutarhataloutta opiskellaan Lepaan kampuksella! 

Tutustu koulutuksiin:

Rakennus- ja yhdyskuntatekniikka, rakennusmestari / Construction Engineering

Sinustako rakennusalan asiantuntija? HAMKissa voit opiskella rakennusinsinööriksi tai rakennusmestariksi – tai opiskella englanniksi Construction Engineering -koulutuksessa. Tutustu rakennusalan teemoihin ständimme videolta tai lue lisää verkkosivuiltamme:

Sairaanhoitaja- ja terveydenhoitajakoulutus

13:30 Mitä opinnot sisältävät? Tutustutaan opintojen sisältöön ja tyypilliseen lukujärjestykseen. Opiskelijat kertovat, mitä koulutuksesta ajattelevat ja millaisia mahdollisuuksia se on heille avannut.  Opiskelijat kertovat, minkälaista on opiskella sairaanhoitajaksi tai terveydenhoitajaksi – mahdollisuus kysymyksiin koko ajan.

14:00 Mitä opinnot sisältävät? Tutustutaan opintojen sisältöön ja tyypilliseen lukujärjestykseen. Opiskelijat kertovat, mitä koulutuksesta ajattelevat ja millaisia mahdollisuuksia se on heille avannut. Opiskelijat kertovat, minkälaista on opiskella sairaanhoitajaksi tai terveydenhoitajaksi – mahdollisuus kysymyksiin koko ajan.

Lisätietoa koulutuksista:

Sosionomikoulutus

Tervetuloa tutustumaan koulutuksen mielenkiintoiseen maailmaan! Menossa mukana sekä opiskelijat, että opo.

Klo 13:30: Mitä opinnot sisältävät? Tutustutaan opintojen sisältöön ja tyypilliseen lukujärjestykseen opintojen ohjaajan johdolla. Opiskelijat kertovat, mitä koulutuksesta ajattelevat ja millaisia mahdollisuuksia se on heille avannut.  Opiskelijat kertovat, minkälaista on opiskella sosionomi koulutuksessa – mahdollisuus kysymyksiin koko ajan.

Klo 14:00: Mitä opinnot sisältävät? Tutustutaan opintojen sisältöön ja tyypilliseen lukujärjestykseen opintojen ohjaajan johdolla. Opiskelijat kertovat, mitä koulutuksesta ajattelevat ja millaisia mahdollisuuksia se on heille avannut.  Opiskelijat kertovat, minkälaista on opiskella sosionomi koulutuksessa – mahdollisuus kysymyksiin koko ajan.

Lisätietoa koulutuksesta:

Sähkö- ja automaatiotekniikka / Electrical and Automation Engineering

Sähkö- ja automaatio ovat modernin yhteiskuntamme jatkuvasti kehittyvä tukiranka. Kuvittele itsesi sähkösuunnittelijana suunnittelemassa rakennuksen sähköistyksiä ja vihreämpää tulevaisuutta tai automaatioinsinöörinä uudistamassa teollisuutta. Tervetuloa tutustumaan sähkö- ja automaatiotekniikan monipuolisiin opintoihin, joita on mahdollista suorittaa sekä suomeksi että englanniksi. Chatissa on mahdollista esittää kysymyksiä koko tapahtuman ajan.

Klo 13.30: Millaista on opiskella sähkö- ja automaatiotekniikkaa?
Klo 14.00: Millaista on opiskella sähkö- ja automaatiotekniikkaa?

Lisätietoa koulutuksista:

Tietojenkäsittely / Computer Applications

Olet ehkä kuullutkin, että ICT-alan osaajille on kysyntää. Jos siis koodi kiinnostaa ja näet itsesi ohjelmoimassa tulevaisuuden cooleja appeja tai kehittämässä tekoälyn uusia ulottuvuuksia, tule ottamaan selvää, millaista opiskelu tietojenkäsittelyssä on! Computer Applications -koulutus tarjoaa mahdollisuuden opiskella alaa myös kokonaan englanniksi.

Klo 13.30: Mitä koulutukset pitävät sisällään, tule ottamaan selvää!

Klo 14.00: Mitä koulutukset pitävät sisällään, tule ottamaan selvää!

Lisätietoa koulutuksesta:

Tieto- ja viestintätekniikka, biotalous / ICT Bioeconomy

Tieto- ja viestintätekniikkaa sekä bio- ja kiertotaloutta – tervetuloa biotalouden ICT-insinöörien maailmaan!

Tutustu koulutukseen ständimme videoiden avulla, jututa meitä chatin kautta ja tule seuraamaan liveohjelmaa opintojen arjesta klo 13.30 ja 14.00.

Lisätietoa koulutuksista:

Tieto- ja viestintätekniikka

Tieto- ja viestintätekniikassa opit muun muassa ohjelmointia, 3D-tekniikkaa, esineiden internetiä ja pelisuunnittelua. Tule kuulemaan lisää koulutuksesta ja chattailemaan henkilökunnan kanssa kello 13.30 ja 14.00.

Lisätietoa koulutuksesta:

Älykäs ja kestävä muotoilu / Smart and Sustainable Design

Haluatko tulevaisuuden muotoilijaksi? Muotoilijoiden kädenjälki näkyy kaikkialla ympäröivässä yhteiskunnassa. Siksi on tärkeää, että muotoilija ymmärtää työssään myös kestävän kehityksen periaatteet. HAMKissa muotoilu on kestävää ja älykästä – koulutuksessa opitaan suunnittelemaan ja valmistamaan vaatteita, jalkineita ja lasi- ja keramiikkatuotteita, joilla on pitkä elinkaari ja syy ja tarkoitus olla olemassa.  Muotoilun opiskelu on luovaa ja käytännönläheistä sekä kansainvälistä. Voit opiskella muotoilua myös kokonaan englanniksi Smart and Sustainable Design  -koulutuksessa.

Klo 13:30 Tervetuloa tutustumaan älykkään ja kestävän muotoilun koulutukseen!
Klo 14:00 Tervetuloa tutustumaan älykkään ja kestävän muotoilun koulutukseen!

 

Lisätietoa koulutuksista:

HÄMEEN AMMATTIKORKEAKOULU