Ilmoittautuminen avoimeen ammattikorkeakouluun ja polkuopintoihin alkaa 1.8.2018 - Hämeen ammattikorkeakoulu
Ilmoittautuminen avoimeen ammattikorkeakouluun ja polkuopintoihin alkaa 1.8.2018

Ilmoittautuminen avoimeen ammattikorkeakouluun ja polkuopintoihin alkaa 1.8.2018

31.07.2018 12:13

Hämeen ammattikorkeakoulun (HAMK) avoimessa ammattikorkeakoulussa on mahdollista opiskella osia kiinnostavista AMK-tutkintoon tai ylempään AMK-tutkintoon johtavista opinnoista suomeksi ja englanniksi.

Ilmoittautuminen syksyn 2018 polkuopintoihin ja syyslukukaudella alkaviin avoimiin opintoihin alkaa 1.8. ja päättyy 15.8.2018.

Avoimen AMKin opinnot voivat olla alku tutkinto-opinnoille. Niiden avulla voi myös kehittää omaa ammattitaitoaan tai päivittää jo olemassa olevaa osaamista. Verkkototeutukset sopivat niille, jotka haluavat opiskella ajasta ja paikasta riippumatta. Opiskelu HAMKin avoimessa AMKissa tapahtuu yhdessä tutkinto-opiskelijoiden kanssa.

HAMKin avoimessa ammattikorkeakoulussa on tarjolla polkuopintoja kaikissa AMK- ja YAMK-koulutuksissa, yhteensä 115 opiskelupaikkaa! Polkuopinnot muodostuvat AMK-tutkinnon ensimmäisen vuoden opinnoista ja YAMK-tutkinnon syyslukukauden opinnoista. Ne ovat erinomainen vaihtoehto, jos et tullut valituksi tutkinto-opiskelijaksi vielä ensimmäisellä hakukerralla, tai jos haluat täydentää osaamistasi. Polkuopinnot suoritettuasi voit hakea tutkinto-opiskelijaksi erillishaussa ja jatkaa opiskelua saman opiskelijaryhmän mukana.

Syksyllä 2018 HAMKin avoimissa opinnoissa on mahdollisuus perehtyä muun muassa monipuolisiin hoitotyön opintoihin, tuotantotalouden, johtamisen ja yrittäjyyden opintoihin, sekä biotalouden ja sähkö- ja automaatiotekniikan opintoihin.

Avoimessa AMKissa suoritetut opinnot voidaan hyväksilukea ammattikorkeakouluissa, ja ne on mahdollista sovittaa myös lukion tai ammatillisen oppilaitoksen tutkintoon. Polkuopintojen jälkeen, tai kun on muuten suorittanut riittävän määrän tutkintoon hyväksyttäviä opintoja avoimessa AMKissa, voi hakea erillishaussa tutkinto-opiskelijaksi. HAMKissa on kesätaukoa lukuun ottamatta jatkuva erillishaku opintopolku.fi -palvelussa.

Tutustu avoimen AMKin tarjontaamme verkkosivuilla. Mikäli et löydä tarjonnasta etsimääsi, ota yhteyttä sinua kiinnostavaan koulutusalan opintosihteeriin ja kysy lisää henkilökohtaisen opetussuunnitelman ja ohjauksen mahdollisuuksista.

Tutustu tarjontaan ja ilmoittaudu osoitteessa www.hamk.fi/avoin.

[addthis tool=”addthis_sharing_toolbox”]