Hyppää sisältöön
Nainen katsoo ylöspäin  ulkona ja varjostaa auringon heistumista silmiin kädellään. Takana keltaseinäinen ja punakattoinen vanha rakennus.

Alumneille

Tervetuloa mukaan alumniksi! HAMKin alumnitoiminnan kautta verkostoidut ja kehität omaa osaamistasi opiskeluvuosien jälkeen.

Liity HAMKin alumniksi!

Alumnina saat ajankohtaista tietoa koulutustarjonnastamme ja kutsuja HAMKin alumneille suunnattuihin tapahtumiin.

Alumniverkostomme on myös tärkeä yhteistyökumppanimme koulutusten kehittämisen näkökulmasta.

Palvelumme alumneille

HAMKin Alumnikirje

Alumnina saat kolmesti vuodessa sähköpostiisi alumnikirjeemme, jossa kerromme ajankohtaisia kuulumisia HAMKista ja nostamme esiin sinua mahdollisesti kiinnostavia jatkokoulutusmahdollisuuksia.

HAMK Talents

HAMK Talents on linkkisi työelämän ja HAMKin välillä myös opiskelujen jälkeenkin. Rekisteröitymällä työnhakijaksi löydät osaamisestasi etsivät työnantajat, ja yritysprofiilin kautta voit tarjota työ- harjoittelu- ja opinnäytetyöpaikkoja opiskelijoille.

Verkostoidu

Epävirallisia ryhmiä verkostoitumiseen. Liity allaoleviin tai perusta oma!

Tapahtumat

Harjoittelijat, opinnäytetöiden tekijät ja rekrytoinnit

Alumninamme sinulla on suora yhteys opiskelijoihimme, joiden joukosta löydät osaavia tekijöitä erilaisiin projekteihin ja tehtäviin. Heidän mukanaan saat tuoreinta osaamista ja tietoa organisaatiosi kehittämisen tueksi.

Luokkakokous

Mikäli haluatte koota vuosikurssinne kasaan ja muistella opiskeluaikoja, ota yhteyttä!

Tarvittaessa tarjoamme käyttöösi tiloja HAMKin kampuksilla. Ota meihin yhteyttä osoitteeseen [email protected] niin jutellaan lisää.

Kirjasto- ja tietopalvelut

Alumnina voit hyödyntää ammattikorkeakoulumme kirjaston palveluita. Voit myös hankkia itsellesi esimerkiksi kirjastokortin ja näin ollen pääset hyödyntämään erinomaista kirjastoamme, joka toimii kaikilla HAMKin kampuksilla.

Seuraa somessa

Voit seurata meitä näissä sosiaalisen median kanavissa:

Miten alumnimme työllistyvät?

Valtakunnallinen uraseurantakysely kokoaa tietoa ammattikorkeakoulusta valmistuneiden työurista. Uraseurantakysely kohdistetaan vuosittain ammattikorkeakoulusta viisi vuotta sitten AMK- ja YAMK-tutkinnon suorittaneille.  

Kyselyn tuloksia hyödynnetään korkeakoulujen koulutusten suunnittelussa ja kehittämisessä sekä opetus- ja kulttuuriministeriön korkeakoulutuksen laadun ja kehittämistarpeiden arvioinnissa. Lisäksi korkeakouluopiskelijat ja opintoihin hakeutuvat saavat tietoa henkilökohtaisen urasuunnittelun pohjaksi ja oman työllistymisensä tueksi. Uraseurantakyselyjen tuloksiin, kuten siihen miten HAMKista valmistuneet ovat työllistyneet, voi tutustua esimerkiksi opetushallinnon tilastopalvelu Vipusessa ja töissä.fi-palvelussa.