Hyppää sisältöön
Home Opiskelijan sivut

Opiskelijan sivut

Tervetuloa opiskelemaan HAMKiin! Täältä löydät ohjeet opintojen aloitukseen, suunnitteluun ja valmistumiseen – opiskelit meillä sitten tutkintoa, pätevyyttä, avoimia opintoja tai jatkuvan oppimisen kokonaisuuksia. Alta löydät tärkeimmät pikalinkit työkaluihisi:

Uusi opiskelija, tervetuloa!

Tervetuloa opiskelemaan HAMKiin! Aloita opiskelusi tutustumalla uuden opiskelijan ohjeisiin:

Tutkinto-opiskelija,
AMK ja YAMK

Ammatillisten opettajankoulutusten opiskelijat

Opiskelijana HAMKissa

Kaksi naista istuu puiden oksien varjossa ja nauraa.

Opintojen suunnittelu

Opintojen suunnittelun lähtökohtana on aina opiskelemasi tutkinnon osaamistavoitteet.
Voit kuitenkin vaikuttaa monessa vaiheessa opintojesi kulkuun itse, joten opintojen suunnittelu kannattaa.

Ihmiset nousevat portaita ylös yhdessä.

Opiskelijan palvelut

Kirjasto, IT-palvelut, VR:n matkakortti, terveydenhuolto, kelan tuet, vakuutukset ja kaikki muut HAMKin palvelut opiskelijalle löydät alta.

Opiskelijan arki

Opiskelijan arkeen liittyy monta asiaa opintojen lisäksi. Ne asiat, joissa me voimme sinua auttaa on koottu opiskelijan arjen sivuille.

Kansainvälisyys opinnoissa

HAMKissa on monta tapaa olla kansainvälinen. Osallistu RUN-yliopiston toimintaan, lähde vaihtoon taikka ystävysty kansainvälisesti kotimaassa.

Opinnäytetyö – tutkinto-opiskelijat

Tutkinto-opiskelijana opintoihisi kuuluu opinnäytetyö, jonka tavoitteena on vahvistaa työelämävalmiuksiasi että ammatillista osaamistasi. Opinnäytetyölläsi kehität alasi aitoja ongelmakohtia, ja vastaat työelämän haasteisiin.

Students with overalls

Opiskelija, liity opiskelijakunnan jäseneksi

Opiskelijakunta HAMKO

Hämeen ammattikorkeakoulun opiskelijakunta – HAMKO on opiskelijalähtöinen ja tehokas vaikuttaja, joka toimii opiskelijoiden edunvalvojana kaikilla HAMKin seitsemällä kampuksella: Hämeenlinna, Lepaa, Valkeakoski, Forssa, Riihimäki, Evo ja Mustiala.

Inspiroidu opiskelijoiden tarinoista!

Meitä HAMKilaisia on yli 10 000 ja jokaisella meillä on oma tarinamme. Inspiroidu opiskelijoiden tarinoista ja luo oma, sinun näköisesi tapa parastaa maailmaa ihmisen kokoisin askelin.