Hyppää sisältöön
Mies ajaa laatikkopyörällä kesällä. Takana kuvassa talo, josta heijastuu aurinkoa, edessä nurmikkoa.
Home Opiskelijan sivut Palvelut opiskelijalle

Palvelut opiskelijalle

Opiskelija, meiltä HAMKista löydät monia palveluita opintojesi ja opiskeluaikasi tueksi.

Opintoihisi liittyvät palvelut

Opiskelijapalvelut

Opiskelijapalveluista yleistä opiskeluun liittyvää tietoa ja neuvontaa esim. opiskeluoikeuteen ja valmistumiseen liittyvissä kysymyksissä.

Kirjasto

Kirjastosta löydät apua ja tukea opiskelu- ja tutkimusaineistojen löytämiseen. Palvelemme HAMKin opiskelijoita kaikilla seitsemällä kampuksella.

IT-palvelut

Kysyttävää IT-palveluista? IT-palveluihin saat parhaiten yhteyden ServiceDesk-tikettijärjestelmän kautta, soittamalla tai vierailemalla suoraan palvelupisteellä.

Opiskelijoiden vakuutusturva

HAMKin opiskelijat ovat lakisääteisen tapaturma- ja ryhmätapaturmavakuutuksen piirissä. Työharjoittelussa olevilla opiskelijoilla on lisäksi vastuuvakuutus. Sen lisäksi opiskelijat ovat matkavakuutettuja (AIG vakuutus).

Opiskelijoiden vakuutustodistukset ja korvaushakemuslomakkeet (HUOM. vaatii kirjautumisen HAMKin opiskelijatunnuksilla)

Opiskelun ja elämäsi tueksi

Opiskeluaikainen terveydenhuolto

Kaikki tutkintoa suorittavat, läsnäolevaksi ilmoittautuneet korkeakouluopiskelijat saavat perusterveydenhuollon palvelut YTHS:n kautta. Palveluiden piiriin kuuluvat siis myös esimerkiksi monimuoto- ja YAMK-opiskelijat.

Hyvinvointipalvelut

HAMKin opiskelijana käytössäsi on opintopsykologi, erityisopettaja, opintokuraattori ja liikuntasuunnittelija. Haluamme panostaa opiskelijoidemme hyvinvointiin, ja tarjoamme aktiivisesti erilaisia liikuntavaihtoehtoja kaikille opiskelijoillemme HAMK Moves -ohjelman kautta.

Asuminen ja vapaa-aika

Muuttaisitko opiskelupaikkakunnallesi? HAMKin kampuspaikkakunnilta löytyy kohtuuhintaisia opiskelija-asuntoja ja monipuolisia vapaa-ajanviettomahdollisuuksia.