Hyppää sisältöön
Kolme aikuisopiskelijaa luokkatilassa.
Home Tule opiskelemaan! Jatkuva oppiminen

Jatkuva oppiminen

Milloin sinä koit viimeksi oivaltamisen iloa? Tutustu jatkuvan oppimisen mahdollisuuksiin!

Jatkuva oppiminen

Milloin sinä koit viimeksi oivaltamisen iloa? Koulutus on tehokas tapa lisätä osaamista, mutta parasta uuden oppimisessa on oivaltaminen. Kun ihminen oivaltaa, hän usein myös innostuu. Ja kun osaava ihminen innostuu, syntyy tuloksia, sillä suuret matkat tehdään ihmisen kokoisin askelin.

HAMKin jatkuvan oppimisen tarjonnasta löydät avoimen ammattikorkeakoulun opinnot, erikoistumiskoulutukset ja täydennyskoulutukset. Koulutusten laajuus vaihtelee lyhyistä seminaareista laajempiin koulutuskokonaisuuksiin saakka. Jatkuvan oppimisen opintoja voit opiskella työn ohessa. Räätälöimme myös tilauskoulutuksia yrityksesi tai organisaatiosi tarpeisiin.

Mitä etsit?

Tutustu täydennyskoulutukseen. Jos sopivaa kokonaisuutta ei löydy, kysy lisää tilauskoulutuksista.

Avoimessa AMKissa voit tutustua uuteen alaan.

Tutustu avoimen AMKin tarjontaan.

Avoin AMK

Perehdy uuteen tai syvennä osaamistasi! Avoimessa ammattikorkeakoulussa opiskelet tutkintoihin sisältyviä opintoja. Tarjolla myös ylemmän amk-tutkinnon opintoja.

Erikoistumiskoulutukset

Kehity ammattilaisena! Erikoistumiskoulutukset ovat korkeakoulututkinnon suorittaneille tai vastaavan osaamisen hallitseville.

Täydennyskoulutus

Täydennä osaamistasi! Täydennyskoulutuksella päivität tietojasi ja kehität osaamistasi. Kysy myös yrityksille räätälöityjä täydennyskoulutuksia.

Yrityksen edustaja, kysy tilauskoulutusta!

Jos valmiista vaihtoehdoista ei löydy, räätälöimme yrityksen tai organisaation tarpeisiin sopivan koulutuskokonaisuuden. Tarvekartoituksen avulla voimme selvittää millaisesta koulutuksesta olisi juuri teille eniten hyötyä. Kysy lisää!

Varaa ohjausaika opolta

Mietitkö, mitä voisit opiskella HAMKissa, mutta juuri nyt et tarvitse tutkintoon johtavaa koulutusta? Varaa ohjausaika jatkuvan oppimisen opinto-ohjaajalta.

Ohjaus pidetään puhelimitse tai Teams-kokouksena, ja sen kesto on 30 min. Ohjaus on maksutonta eikä sido mihinkään. Aikoja on tarjolla torstaisin ja perjantaisin.

Ajankohtaista jatkuvassa oppimisessa