Hyppää sisältöön
Kaksi henkilöä seisoo kasvihuoneessa ja katsoo laitetta.
Home Yhteistyö ja palvelut Asiantuntijat palveluksessasi

Asiantuntijat palveluksessasi

Kehitämme työelämää yhdessä

Tarvitsetko tutkimuspalveluita, testausta tai tuoteanalysointia? Tai onko organisaatiosi kiinnostunut pitkäjänteisistä hankkeista yhdessä kumppanien kanssa?

Tutkimuksen asiantuntijamme ovat monialaisia osaajia ja meiltä voit hankkia palveluja suoraan organisaatiosi tarpeisiin.

Hankkeet puolestaan ovat laajempia kokonaisuuksia, joissa viemme toimialoja eteenpäin yhdessä strategisten kumppaniemme kanssa paikallisesti, valtakunnallisesti ja kansainvälisesti.

Kehitämme ja innovoimme yhdessä

Yhdistämme kehittämiseen ja innovointiin kokeneet asiantuntijat sekä tarvittaessa myös opiskelijat. Yhdessä tehtävä kehittäminen varmistaa organisaatiosi toiminnan kehittymisen ja kilpailukyvyn kasvun.

Tutkimusympäristömme ovat huippuluokkaa niin laboratorioissa ja virtuaaliympäristöissä kuin myös pelloilla, kasvihuoneissa ja metsissä.

Tutkimuksemme tuottaa ratkaisuja raaka-ainetuotantoon, kiertotalouteen, kestävään rakentamiseen ja rakennettuun ympäristöön sekä tulevaisuuden osaamiseen ja koulutukseen. Näiden teemojen ympärille muodostuu kolme tutkimuksemme kärkiekosysteemiä: SmartBio, SmartBuilt ja SmartEdu.

Opiskelijat yhteistyössä

9000 uutta ideaa – projekteja, harjoitteluja, opinnäytetöitä ja rekrytointimahdollisuuksia! 

Neljä henkilöä on pöydän ääressä ja hymyilee. Pöydällä on papereita.

Vaihtoehto ostettaville asiantuntijapalveluille ovat opiskelijaprojektit, joihin toimeksiantaja investoi rahan sijaan aikaansa ja jotka toteutetaan opiskelujen rytmissä.

Ota yhteyttä