Hyppää sisältöön
Koristeellinen kuva, jossa tyttö katsoo olkansa yli taakse ja hymyilee

Koulutusalat

HAMKista löydät itsellesi koulutusta seitsemältä eri alalta. Voit tutustua eri aloihin tarkemmin tällä sivulla, tai etsiä juuri sinulle sopivaa koulutusta koulutushaustamme:

Luonnonvara-alat ja biotalous

Biotalouden ja luonnonvara-alojen asiantuntijana kehität ekologisia ratkaisuja, jotka edistävät kestävää kehitystä.

Muotoilu

Kestävä tulevaisuus tarvitsee lisää innovatiivisia muotoilijoita. Alan ammattilaisena voit vaikuttaa siihen, miltä tulevaisuuden maailma näyttää ja miten tuotteita valmistetaan kestävästi, ympäristöä ja ihmisiä kunnioittaen.

Opettajankoulutus

Sinä osaat, opeta se muille! Ammatillisena opettajana, -erityisopettajana tai -opinto-ohjaajana teet merkittävää työtä oppilaiden ja opiskelijoiden parissa. Meiltä saat erinomaiset eväät urallesi, ja lisä- sekä täydennyskoulutusta matkasi varrelle.

Sosiaali- ja terveysala

Opiskele hyvinvoinnin ammattilaiseksi HAMKissa. Tarjoamme sinulle laajan valikoiman sosiaali- ja terveysalan opintoja, ja kehitämme osaamistasi myös tulevaisuudessa.

Tekniikka ja liikenne

Opiskele huomisen insinööriksi! Tekniikan alan insinöörinä kehität jo olemassa olevaa ja suunnittelet uutta. Samalla olet kestävän kehityksen keskiössä mahdollistamassa ja muuttamassa yhteiskuntaa robotiikan, automaation ja teknologian avulla.