Hyppää sisältöön
Koristeellinen kuva, jossa tyttö katsoo olkansa yli taakse ja hymyilee

Koulutusalat

HAMKista löydät itsellesi koulutusta seitsemältä eri alalta. Voit tutustua eri aloihin tarkemmin tällä sivulla, tai etsiä juuri sinulle sopivaa koulutusta koulutushaustamme:

Luonnonvara-alat ja biotalous

Biotalouden ja luonnonvara-alojen asiantuntijana kehität ekologisia ratkaisuja, jotka edistävät kestävää kehitystä.

Opettajankoulutus

Sinä osaat, opeta se muille! Ammatillisena opettajana, -erityisopettajana tai -opinto-ohjaajana teet merkittävää työtä oppilaiden ja opiskelijoiden parissa. Meiltä saat erinomaiset eväät urallesi, ja lisä- sekä täydennyskoulutusta matkasi varrelle.

Sosiaali- ja terveysala

Opiskele hyvinvoinnin ammattilaiseksi HAMKissa. Tarjoamme sinulle laajan valikoiman sosiaali- ja terveysalan opintoja, ja kehitämme osaamistasi myös tulevaisuudessa.

Tekniikka ja liikenne

Opiskele huomisen insinööriksi! Tekniikan alan insinöörinä kehität jo olemassa olevaa ja suunnittelet uutta. Samalla olet kestävän kehityksen keskiössä mahdollistamassa ja muuttamassa yhteiskuntaa robotiikan, automaation ja teknologian avulla.

Tietojenkäsittely ja ICT

Tietojenkäsittelun, sekä tieto- ja viestintätekniikan osaamisen tarve lisääntyy yhteiskunnan digitalisaation myötä jatkuvasti ja kaikilla aloilla. Opiskele alalla, jolla on vetoa ja liity it-alan kaipaamien osaajien joukkoon!

Yrittäjyys ja liiketalous

Liike-elämä tarvitsee dynaamisia tekijöitä, ja me koulutamme heitä. Saat monipuoliset eväät työuraasi varten, jotta voit menestyä erilaisissa tehtävissä ja organisaatioissa liiketalouden, johtajuuden tai yrittäjyyden asiantuntijana.

Kaksi naista, vaaleaihoinen ja tummaihoinen katsovat ulos kuvasta oikealle ja hymyilevät. Toisella naisella on tietokone sylissä ja he istuvat sohvalla.