Hyppää sisältöön
Ihmiset nousevat portaita ylös yhdessä.
Home Yhteistyö ja palvelut Osaamisen vienti

Osaamisen vienti

Osaamisen vienti on ajattelun mullistamista

Meillä HAMKissa osaamisen viennin ideana on auttaa paikallisia toimijoita, kuten koulutusorganisaatioiden henkilökuntaa ja ministeriöiden väkeä, ymmärtämään roolinsa muutoksen tekijöinä ja varmistaa, että heillä on tarvittava osaaminen muutoksen eteenpäin viemiseen.

Osaamisen vienti on tutkimukseen pohjautuvaa ammatillisen ja jatkokoulutuksen kehittämistä sekä konsultointia kansainvälisissä koulutusuudistuksissa: erityisesti ammatillisen, korkea-asteen ja varhaiskasvatuksen uudistamisessa, digitaalisen strategian toteuttamisessa, koulutuksen merkityksen lisäämisessä sekä pedagogiikan ja johtajuuden kehittämisessä.

Autamme lisäämään opettajien ja esimiesten pedagogista kapasiteettia eri koulutustasoilla ja -alueilla. Lisäksi palveluihimme kuuluu koulutusvalmiuksien ja innovaatioiden parantaminen useilla eri aloilla: biotaloudessa, hyvinvoinnissa, yrittäjyydessä, älykkäässä teknologiassa ja kiertotaloudessa.

Tarjoamme asiakaslähtöisiä, korkealaatuisia eri ammattialoihin keskittyviä koulutustuotteita ja osaamisen kasvattamista globaaleille markkinoille. Toimimme tiiviissä yhteistyössä Latinalaisen Amerikan, Aasian, Afrikan ja Euroopan ministeriöiden ja viranomaisten kanssa.

Koulutuksen kehittämisohjelmamme suunnitellaan ja arvioidaan yhteistyössä kumppaneidemme kanssa suomalaisten koulutuksen laatustandardien mukaisesti ja näyttöön perustuvia tutkimusmenetelmiä käyttäen.

Kumppanimme

  • Eri maiden ministeriöt ja viranomaiset
  • Valtion ja alueelliset kehitysjärjestöt
  • Korkeakoulut ja ammatillisen koulutuksen tarjoajat
  • Varhaiskasvatuksen oppilaitokset
  • Fortune Global Top 500 -yritykset

Ajankohtaista osaamisen viennistä

Ota yhteyttä