Hyppää sisältöön
Mies lakki päässä
Home Koulutushaku

Johtaja kehittäjänä

Ilmoittaudu

Haku alkaa

Koulutusala

 • Sosiaali- ja terveysalan johtaminen

Koulutustyyppi

 • Avoin ammattikorkeakoulu

Opintojentaso

 • Ylempi ammattikorkeakoulutus (YAMK)

Opetuskieli

 • Suomi

Kampus

 • Hämeenlinna

Opetusmuoto

 • Monimuoto-opetus

Tavoite

Osaamistavoitteet
Tämä opintojakso kuuluu Sosiaali- ja terveysalan johtaminen-moduuliin.

Opiskelija
- osaa analysoida johtamisen lähestymistapojen merkityksiä työyhteisön kehittämisessä.
- suunnittelee ja toteuttaa kehittämisprojekteja omassa organisaatiossaan osallistaen henkilöstöä ja palveluiden käyttäjiä.

Opetusmenetelmät

Opetus perustuu yhteistoiminnalliseen ja tutkivaan oppimiseen, osa käytäntölähtöiseen tekemiseen. Sisältää työskentelyä ja keskustelua verkkoympäristössä ja pienryhmissä sekä ohjausta reaaliaikaisesti. Opiskelijana osallistut keskusteluihin, pienryhmätapaamisiin ja reaaliaikaisiin yhteistapaamisiin. Opinnot edellyttävät aktiivisuutta ja itseohjautuvuutta.

Oppimateriaali

Oppimateriaali on Moodlessa, joka avataan kaksi viikkoa ennen opintojakson alkua. Lisäksi teet tiedonhakuja tehtävien tueksi.

Työelämäyhteistyö

Oppimistehtävät voidaan tehdä omaan tai muuhun työyhteisöön/organisaatioon.

Lisätiedot

Muistathan antaa palautetta moduulin toteutuksesta HAMKin yhteisen palautejärjestelmän kautta. Spark -opintopalautteen antaminen on mahdollista aikaisintaan 7 päivää ennen toteutussuunnitelman päättymispäivämäärää ja se jatkuu 14 päivää toteutuksen päättymisen jälkeen. Opintopalaute löytyy Pakki –opiskelijan työpöydältä, jonne ilmestyy ilmoitus opinnoista/moduuleista, joille olet ilmoittautunut ja palaute on annettavissa. Saat HAMKin sähköpostiin muistutusviestin palautteenantamisesta toteutuksen päättymispäivänä, jos et ole sitä ennen jo antanut palautetta.

Lisätietoa opinto-/moduulipalautteesta saat opiskelijapalautteet-sivulta.
https://www.hamk.fi/opiskelijan-ohjeet/opiskelijapalautteet/

Arviointikriteerit

1-5

Perumisehdot,
Avoimen AMKin opinnot

Ilmoittautumalla koulutukseen hyväksyt perumisehdot.

 • Opiskelupaikan perumisesta on ilmoitettava aina sähköpostilla osoitteeseen opiskelijapalvelut@hamk.fi (Huomaathan, että kesä- ja joulutaukojen aikana käsittely voi viivästyä.) 
 • Ilmoittautumisen voi perua maksutta vähintään 14 vuorokautta ennen opintojen alkamista. 
 • Opintomaksua ei palauteta, jos opintojen alkuun on alle 14 vuorokautta, jätät saapumatta opintoihin tai keskeytät aloittamasi opinnot. 
 • Opintomaksu voidaan palauttaa kokonaan tai osittain, jos sinut valitaan tutkinto-opiskelijaksi ennen kuin ehdit aloittaa avoimen amkin opintosi. Tässä tapauksessa tee peruminen mahdollisimman pian sähköpostilla osoitteeseen opiskelijapalvelut@hamk.fi 
 • HAMK voi perua opinnot muun muassa vähäisen osanottajamäärän vuoksi. Myös muut muutokset (esimerkiksi aikataulu-, opettaja- ja paikkamuutokset) ovat mahdollisia.

Tärkeää tietää

Nämä asiat on tärkeää tietää silloin, kun pohdit opiskelua HAMKin avoimessa ammattikorkeakoulussa:

Avoimen ammattikorkeakoulun opintojen opiskelija ei voi saada valtion myöntämää opintotukea tai opiskelija-alennuksia, ellei hän ole muiden opintojen perusteella oikeutettu etuuksiin.

Avoimen amkin opiskelijat ovat saman vakuutuksen piirissä kuin HAMKin tutkinto-opiskelijat.

Opinnoille ilmoittautuessa on huomioitava, että opinnoilla voi olla esitietovaatimuksia. YAMK-tutkintojen avoimilla opinnoilla vaaditaan usein aiempi suoritettu AMK-tutkinto. Opiskelijan tulee itse harkita vastaavatko omat pohjatiedot ja -taidot opinnon suorittamisen edellyttämiä esitietoja.

Opiskelu avoimessa ammattikorkeakoulussa vaatii oman tietokoneen. Opintonsa aloittavien tulee hankkia oma kannettava tietokone, mikäli sellaista ei vielä ole. Katso lisätietoja HAMKin IT-palveluiden säännöt ja ohjeet sivulta. Opiskelu tapahtuu usein verkossa ja voi olla ajasta ja luokkatilasta riippumatonta.

HAMKin avoimia opintoja suorittava (opintopistekohtaisella maksulla) saa opinto-oikeuden opinnon suorittamiseksi kyseisen opinnon keston ajalle.
Kesäopintoja suorittavan opiskelijan opiskeluoikeus on 30.9 saakka.

Tiedot suorittamistasi opinnoista löytyvät Oma Opintopolusta osoitteesta https://opintopolku.fi/koski. Jos tarvitset lisäksi virallisen allekirjoitetun opintosuoritusotteen, lähetä pyyntö osoitteeseen opiskelijapalvelut@hamk.fi.

Yhteystiedot

Kysy ilmoittautumisesta ja käytännön järjestelyistä: avoinamk@hamk.fi

Kysy opintojen sisällöistä opettajalta/kouluttajalta.
Henkilökunnan sähköpostit ovat muotoa etunimi.sukunimi(at)hamk.fi