Hyppää sisältöön
Neljä ihmistä pöydän ympärillä
Home Koulutushaku

Koulutusviennin erikoistumiskoulutus

Koulutusalat

  • Ammatillinen opettajankoulutus
  • Opettajankoulutus

Koulutustyyppi

  • Jatkuva oppiminen & muu koulutus

Opetuskieli

  • Suomi

Kampukset

  • Hämeenlinna
  • Online

Opetusmuoto

  • Monimuoto-opetus

Tavoite

Erikoistumiskoulutuksen tavoitteet
Koulutuksen osallistuja vahvistaa edelleen osaamistaan ja kykyään:
- tunnistaa asiakastarpeita koulutusviennin asiakkaan kanssa neuvotellen
- suunnitella ja tuotteistaa palveluita
- toteuttaa ja arvioida koulutusviennin projekteja kotimaassa ja ulkomailla
- tunnistaa yhteistyömahdollisuuksia
- kehittää tiimimäisesti oman organisaation koulutusvientiosaamista

Osaamisvaatimukset http://bit.ly/2A0VDeH
Koulutukselle on laadittu osaamisvaatimukset. Opiskelijan asiantuntemuksen osoittaminen perustuu autenttisiin työnäytteisiin, esimerkkeinä koulutusviennin asiakkaille tehtävät tarjoukset, palvelukuvaukset ja myyntiesittelyt monimuotoisina dokumentteina.

Kuvaus

Erikoistumiskoulutukset ovat korkeakoulututkinnon jälkeen suoritettavaksi tarkoitettuja, jo työelämässä toimineille suunnattuja ammatillista kehittymistä ja erikoistumista edistäviä pitkäkestoisia koulutuksia. Koulutusviennin erikoistumiskoulutus 30 op on suunniteltu ammatillisten opettajakorkeakoulujen (HAMK, Haaga-Helia, JAMK, OAMK, TAMK) yhteistyönä vastaamaan tarpeeseen toteuttaa koulutusvientitoimintaa järjestelmällisenä ja hallittuna prosesseina. Koulutuksella on yhteinen peruste, mutta toteutukset suunnitellaan korkeakoulukohtaisesti.

Koulutusviennissä toimivat tai alalle hakeutuvat opettajat, asiantuntijat, projektipäälliköt ja kouluttajat sekä alan yritysten edustajat. Osallistujiksi toivotaan mahdollisuuksien mukaan tiimejä (2-3 hlöä) organisaatioista.

Koulutus koostuu neljästä moduulista: Koulutusvientihankkeen projektointi ja tuotteistaminen (8 op), Myynti- ja neuvottelutaidot koulutusviennissä (12 op), Pedagoginen ja kulttuurinen osaaminen (6 op), Koulutusvientihankkeen toteutuksen seuranta ja kehittäminen (4 op).

Osallistujan prosessi perustuu projektimaisesti oman organisaation koulutusvientituotteen, sen osan tai aihion kehittämiseen. Koulutuksessa sovelletaan erilaisia oppimisympäristöjä ja toimintamuotoja kuten lähipäiviä, webinaareja, pienryhmätyöskentelyä verkossa, kehittämistehtäviä sekä osaamisen tunnistamiseen ja tunnustamiseen liittyvää itsenäistä työskentelyä. Koulutuksen kielinä ovat suomi ja englanti.

Opintojaksot

Kysy lisää!