Asuminen; Lepaa - Hämeen ammattikorkeakoulu
Asuminen; Lepaa

Asuminen Lepaalla

10.05.2023 09:52

 

Lepaalla asut kauniin kampuksen alueella, oppilaitoksen välittömässä läheisyydessä. Huoneet vuokrataan kalustettuina. Huoneiden kalustukseen sisältyy sänky patjoineen, kirjoituspöytä, tuoli, hyllykkö ja vaatekaappi. Pesutilat ja keittiöt ovat yhteiset.

Soluasuntoja:

Rivitalo A ja B

Yhden hengen huoneita: 

Marata

Kampuksella on myös muutamia perheasuntoja, jotka vuokrataan pääsääntöisesti kalustamattomina.

Lemmikkieläinten pito on sallittu vain Koivulassa, joka sijaitsee noin kilometrin päässä kampusalueelta.

Marjala-rakennuksessa on opiskelijoiden oma olohuone. ​​


Lyhytaikainen asuminen

Lepaalla voit yöpyä myös lyhyempiä aikoja, esimerkiksi monimuoto-opintojen lähiviikoilla. Lyhytaikaisesti Lepaalla asuvat majoittuvat pääsääntöisesti kahden hengen huoneisiin. Majoituksen hinta on 27€/yö/hlö (omilla liinavaatteilla). Huoneet ovat kalustettuja ja niissä on myös tyynyt ja peitot. Yhteisessä keittiö/oleskelutilassa on kahvinkeitin, jääkaappi, mikro, liesi ja astioita sekä TV.

Vapaa-ajan aktiviteetteja kampuksella ja sen läheisyydessä

Golf, frisbeegolf, kalastus, lenkkeily, hiihto, liikuntavuoroja liikuntasalissa

Ota yhteyttä

Asuntohakemuksen voit tehdä tällä lomakkeella. Lomakkeella haetaan myös lyhytaikaista kurssimajoitusta.

Merkitsethän lomakkeeseen myös vaihtoehtoisen huoneistotyypin, mikäli ensisijaisesti toivomaasi huoneistotyyppiä ei ole saatavilla. Yksiöitä ja omakotitaloja on saatavilla vain hyvin rajoitetusti.

Suosittelemme ensisijaisesti toistaiseksi voimassa olevaa vuokrasopimusta, jolla varmistat itsellesi mieluisan asunnon koko opintojesi ajaksi. HAMKin asuntoon pääset muuttamaan edullisesti, koska emme peri vuokralaisilta vuokravakuutta. Mikäli et tarvitse asuntoa kesäaikana, on mahdollista tehdä kesäajan puolivuokraus. Tee puolivuokrailmoitus tällä lomakkeella, palauta asunnon avain kampuksen vuokrayhteyshenkilölle ja vuokrasi puolittuu sovitun kauden ajaksi. Puolivuokraus on mahdollista touko-syyskuussa. Voit jättää tavarasi huoneistoon/ huoneeseen ja asunto toimii varastonasi kesän ajan ja on taas käytössä syksyllä opintojen jatkuessa.

Huomaathan, että vuokrasopimuksen irtisanomisaika (ja puolivuokran ilmoitusaika) on yksi kuukausi. Tämä lasketaan sen kalenterikuukauden viimeisestä päivästä, jonka aikana irtisanominen/ puolivuokrailmoitus on tehty. Esimerkiksi huhtikuun alussa irtisanottu vuokrasopimus päättyy toukokuun lopussa. Vastaavasti, jos teet huhtikuussa puolivuokrailmoituksen, puolivuokrakausi alkaa 1.6.

 

Linkkejä

Lepaan kampuskartta

Häiriöilmoituslomake

Asunnon irtisanomislomake

Kiinteistöjen vikailmoituslomake

Linja-autoaikataulu