Asuminen; Lepaa - Hämeen ammattikorkeakoulu
Asuminen; Lepaa

Lepaalla on opiskelija-asuntoja

13.11.2018 08:48

Lepaalla on hyvät asumismahdollisuudet.

Päätoimisten opiskelijoiden asuminen

Koulun alueella on asuntolapaikkoja noin 120 AMK-opiskelijalle. Asunnot ovat asuntola- ja soluasuntoja, joissa jokaisella on oma huone. Pesutilat ja keittiöt ovat yhteiset.

Asunnot vuokrataan kalustettuina. Huoneen kalustukseen sisältyy sänky patjoineen, kirjoituspöytä, tuoli, hyllykkö ja vaatekaappi. Lepaan oppilaskunta on lisäksi hankkinut asuntoloihin jääkappeja, mikroaaltouuneja, pyykinpesukoneita ja televisioita.

Koulun alueella on myös muutamia perheasuntoja, jotka vuokrataan pääsääntöisesti kalustamattomina. Lemmikkieläinten pito on sallittu vain tietyissä asunnoissa.

Yksiöitä on Marata-rakennuksessa. Soluasuntoja on Rivitaloissa A ja B, Tarhalassa sekä noin kilometrin etäisyydellä Koivulassa. Vuokralla asuvat noudattavat yleistä vuokralainsäädäntöä.

Vuokrahinnat 

Vuokra sisältää sähkön, veden, pesutuvan ja saunan käytön.

  • Maratan asuntolayksiö 265 €
  • A ja B rivitaloasunto 250 € / 1hh (kaksin asuvat 140 € / hlö)
  • Tarhalan ja Koivulan soluasunnot 205 €​

Lyhytaikainen asuminen Lepaalla

Lepaalla voit yöpyä myös lyhyempiä aikoja, esimerkiksi monimuoto-opintojen lähiviikoilla. Lyhytaikaisesti Lepaalla asuvat majoittuvat pääsääntöisesti Rivitalo C:hen kahden hengen huoneisiin. Yhdessä solussa on neljä huonetta.

Hinta omilla liinavaatteilla 1.9.2016 alkaen 20 €/yö/hlö 2hh. Huoneet ovat kalustettuja. Kalusteisiin kuuluu sänky patjoineen sekä peitto ja tyyny, kirjoituspöytä, tuoli, hyllykkö ja vaatekaappi. Yhteisessä keittiö/oleskelutilassa on kahvinkeitin, jääkaappi, mikro, liesi ja astioita sekä TV.

Vuokrasopimuksista ota yhteyttä puhelin 044 046 5264.

Lyhytaikaisista majoituksista ja perheasunnoista ota yhteyttä puhelin 050 574 5354.

Ruokailu ja kahvilat Lepaalla

Lepaan ruokala Anna tarjoaa opiskelijoille monipuolisia aterioita sekä kahvilapalvelut maanantaista perjantaihin.

Lepaan puutarha- ja viinimyymälän kahvio sijaitsee noin kilometrin etäisyydellä päärakennuksesta. Sieltä saa kahvia ja pikkusuolaista. Keskitalvella puutarhamyymälä on suljettu.

Lepaan Marjala–rakennuksesta on varattu opiskelijoiden käyttöön oma olohuone, jossa voi keittää kahvia tai teetä ja käyttää mikroaaltouunia. ​​

Linkkejä

Lepaan asunnot
Lepaan kampuskartta
Häiriöilmoituslomake

HÄMEEN AMMATTIKORKEAKOULU