Asuminen; Mustiala - Hämeen ammattikorkeakoulu
Asuminen; Mustiala

Opiskelija-asuminen Mustialassa

05.02.2019 15:07

Opiskelijat voivat asuvat Mustialassa joko koulun asunnoissa tai Tammelan kirkonkylällä vuokra-asunnoissa.

Kampuksen asuntoloissa ja soluasunnoissa on tarjolla yhden ja kahden hengen huoneita. Huoneet vuokrataan kalustettuina. Kalustukseen kuuluu sänky patjoineen, verhot, kirjoituspöytä, tuoli ja vaatekaappi, osassa myös kirjahylly. Asunnoissa on yhteinen keittiö/oleskelutila sekä yhteiset wc-ja suihkutilat. Yhteisten tilojen varustukseen kuuluu liesi, mikroaaltouuni, jääkaappi tai jää/pakastinkaappi, televisio ja perushuonekalut. Osassa soluista on myös astianpesukone sekä pyykinpesukone. Alueelta löytyy lisäksi erilliset pyykkituvat.

Vuokrahinnat ovat 210,00 /250,00 eur/kk/1hh tai 140,00 eur/hlö/kk/2hh. Vuokra sisältää sähkön, veden ja internet-yhteyden sekä pyykkituvan ja saunan käytön. Lisäksi wc- ja suihkutilojen siivous kerran viikossa sisältyy vuokraan.

Yhteistilojen siisteys, astioiden tiskaus ja jätteiden poisvienti ovat opiskelijoiden vastuulla, samoin kuin oman huoneen siisteydestä vastaaminen. Asunnoissa saa asua myös viikonloppuisin. Lemmikkieläinten tuonti asuntoihin on kielletty, mutta kampuksella on jonotuskäytännöllä vuokrattavana muutama huoneisto lemmikkieläinten omistajille.

Oppilaitoksen hevostallia vuokrataan opiskelijoille. Mahdollisesta tallipaikasta on sovittava kulloisenkin vuokralaisen kanssa.

Tammelan kirkonkylä on noin kilometrin päässä koulusta ja siellä on vaihtelevasti tarjolla sekä kunnan vuokra-asuntoja että yksityisten vuokraamia huoneistoja. Yksityiset ilmoittelevat koulun ilmoitustaululla ja paikallisissa sanomalehdissä (Forssan Lehti, Seutu-Sanomat).

Linkkejä

Häiriöilmoituslomake
Forssan Lehti
Seutu-Sanomat

HÄMEEN AMMATTIKORKEAKOULU