Tutkimusapurahoja haettavana - Hämeen ammattikorkeakoulu
Tutkimusapurahoja haettavana

Tutkimusapurahoja haettavana

29.01.2019 14:09

Hämeen ammatillisen korkeakoulutuksen ja tutkimuksen säätiön hallitus julistaa haettavaksi apurahoja Kanta-Hämeen ja Etelä-Pirkanmaan alueita tukeviin tutkimushankkeisiin.

Apurahojen hakuaika alkaa 1.2.2019 ja päättyy 21.2.2019 klo 16.00. Apurahat ovat vapaasti kaikkien haettavissa ja apurahoja jaetaan seuraavin kriteerein:

A.    Nuori tutkija, 5000 euron apuraha tai apurahoja

Hämeen ammattikorkeakoulun toiminta-aluetta tukevan tai aluetta hyödyntävän tutkimus- ja kehittämistoiminnan tukemiseen.

B.      Työllistävät innovaatiot, Arjen innovaatiot, Uudistavat innovaatiot, 3000 euron apuraha tai apurahoja

Hämeen ammattikorkeakoulun toiminta-alueella uusia toimintamalleja ja uutta liiketoimintaa edistäviin innovaatioihin. Erityisesti toivomme hakemuksia, jotka liittyvät ammatilliseen osaamiseen, biotalouteen, teknologiasovelluksiin mukaan lukien ohutlevyteknologia tai älykkäät palvelut.

Apurahaa haetaan säätiön hakulomakkeella. Lomake ja ohjeet ovat saatavilla säätiön sivuilla. Osoite löytyy sivun oikeasta reunasta.

Hakemukset käsitellään luottamuksellisesti ja noudatamme Tietosuojalakia 1050/2018. Saapuneita hakemuksia ei palauteta.
Säätiön hallitus päättää apurahan saajista 7.3.2019. Päätökset ilmoitetaan hakijoille sähköpostitse.

Lisätietoja antaa säätiön asiamies Jyrki Miettunen tai sihteeri Aira Lappalainen.

Hämeen ammatillisen korkeakoulutuksen ja tutkimuksen säätiö on perustettu vuonna 1997 seitsemäntoista yrityksen ja yhteisön toimesta. Säätiön tarkoituksena on tukea ja edistää Hämeen ammattikorkeakoulun toiminta-alueen taloudellista kehitystä, tutkimusta ja tuotekehitystä.

Hämeen ammatillisen korkeakoulutuksen ja tutkimuksen säätiö vastaanottaa lahjoituksia, testamentteja ja muita varoja sekä myöntää stipendejä ja apurahoja ammattikorkeakoulun piirissä harjoitettavaan toimintaan. Säätiö voi myöntää erityisiä tunnustuspalkintoja oman alansa huomattavien löytöjen tai keksintöjen tekijöille.

[addthis tool=”addthis_sharing_toolbox”]