Kilpailukykyä laadulla - yritysryhmähanke - Hämeen ammattikorkeakoulu
Kilpailukykyä laadulla – yritysryhmähanke
Hämeen ammattikorkeakoulu
Eurooppa investoi maaseutualueisiin -logo
ELY-keskus
porkkanahillot

Kilpailukykyä laadulla – yritysryhmähanke

Hankkeen perustiedot

Kilpailukykyä laadulla – yritysryhmähanketta toteutetaan ajalla 12.8.2019 – 31.12.2020. Hanke on ensimmäinen elintarvikealan yritysryhmähanke Hämeen ELY-keskuksen alueella.

Yritysryhmä koottiin elintarvikealan kehittämishankkeessa Tiedolla ja osaamisella kasvuun – elintarvikealan yhteistyöhanke (Tiedokas). Yritysryhmähankkeessa on mukana viisi kanta- ja päijäthämäläistä toimijaa; Vihdas Oy/Natural Nordic, Nordic Gate for Food Oy, Sysmän luomuherkut, Orastava Aurinko ja Kankaisten tila.

Yritysryhmähankkeessa yritykset kehittävät yhdessä toimintaansa. Tässä yritysryhmän kehittämistarpeena on lisätä kilpailukykyä laadulla. Yritysten tavoitteet tähän pääsemiseksi riippuvat yritysten omista lähtökohdista ja tarpeista. Toimenpiteet liittyvät uusien tuotteiden kehittämiseen, jalostusasteen nostamiseen, tuotantoprosessin kehittämiseen tai vastuullisiin pakkausmateriaaleihin. Tavoitteena on, että yrityksillä on hankkeen jälkeen suunnitelmia tuotteen, prosessien tai menetelmien kehittämiseksi, laadun esille tuomiseksi ja investointipäätösten pohjaksi ja sitä kautta ovat valmiita vastaamaan markkina- ja asiakaskysyntään ja parantavat kilpailukykyään. 

YHTEYSTIEDOT

HÄMEEN AMMATTIKORKEAKOULU