VENLA - koulutusta verkossa ja langattomasti - Hämeen ammattikorkeakoulu
VENLA – koulutusta verkossa ja langattomasti
Euroopan sosiaalirahasto
elukeskus
Venla ryhmä opiskelijoita.

VENLA – koulutusta verkossa ja langattomasti

VENLA - koulutusta verkossa ja langattomasti

VENLA -valmennus tarjoaa yrittäjänaisille mahdollisuuden kehittää omaa liiketoimintaa joustavasti verkossa. Valmennuksessa tutustutaan kehittämistä tukeviin aihealueisiin ja työstämään niitä yrittäjän kanssa yhdessä eteenpäin. Digimarkkinoinnin Taskukoulu tarjoaa pienyrittäjälle pika-avun digitaaliseen markkinointiin liittyviin arkipäivän pulmiin. Se on kätevästi tarjolla omassa puhelimessa itselle sopivalla hetkellä.

Hanketiedot

VENLA -valmennus

VENLA -valmennus tarjoaa mahdollisuuden kehittää omaa liiketoimintaa joustavasti verkossa. Valmennuksessa tutustutaan kehittämistä tukeviin aihealueisiin. Verkossa toimimisen tueksi järjestetään verkostoitumistilaisuuksia ja henkilökohtaista sparrausta.

Valmennuksen materiaaleja on avattu avoimesti tarjolle HAMKin oppimisympäristössä. Aiheita ovat small data, palvelumuotoilu, markkinointi, myynti sekä arvot ja ajanhallinta.

Tutustu oppimisympäristöön

Ohje: Klikkaa linkkiä > vieritä sivua alas kunnes löydät kohdan “kirjaudu vierailijana” > kirjoita salasanakenttään “venla”.

Digiliiketoiminnan Taskukoulu

Digiliiketoiminnan Taskukoulu pohjautuu mikro-oppimiseen. Tietoa ja apua on tarjolla silloin, kun yrittäjälle itselle parhaiten sopii. Taskukoulu mahdollistaa myös verkostoitumisen ja vertaistuen, kun sovellusta käyttää rekisteröityneenä käyttäjänä.

Taskukoulu-sovellus löytyy Google Play -sovelluskaupasta hakusanalla “taskukoulu”. Se on ilmainen ja toimii Android-puhelimissa.

 

Hankkeen perustiedot

Toiminta-aika: 1.9.2018 – 31.1.2021
Toiminta-alue: Kanta-Häme ja Päijät-Häme
Toteuttajat: Hämeen ammattikorkeakoulu ja LAB-ammattikorkeakoulu
Rahoitus: Hämeen ELY-keskus, Euroopan sosiaalirahaston osarahoitus
Budjetti: 340 000 €

Hankekuvaus

VENLA – koulutusta verkossa ja langattomasti -hankkeen tavoitteena on kehittää toimintamalleja, joilla tuetaan naisyrittäjiä liiketoiminnan kasvuun ja kannattavuuteen. Kasvua haetaan naisyrittäjien toiveisiin ja tarpeisiin sopivilla valmennusmalleilla. Hankkeessa toteutetaan kaksi toimintamallin pilotointia:

1) Ketterä koulutuskokonaisuus eli VENLA-valmennus (HAMK)
2) Digiliiketoiminnan Taskukoulu (LAB)

Ohjausryhmä

Mirja Ojantausta (Hämeen kauppakamari ry.)
Sari Hagemeier (Hämeenlinnan Seudun Yrittäjänaiset ry.)
Tiina Koski (Forssan seudun yrittäjänaiset ry.)
Anu Varsamäki (Lahden Seudun Yrittäjänaiset ry.)
Petra Pulkkinen (yrittäjä, Kanta-Häme)
Elina Arasola (yrittäjä, Päijät-Häme)
Jukka Raitanen (HAMK)
Ulla Kotonen (LAB)

YHTEYSTIEDOT