Hyppää sisältöön
Home Events Tekniikan alan rekrymessut Riihimäellä

Tekniikan alan rekrymessut Riihimäellä

HAMKin Riihimäen kampuksella järjestetään tekniikan alan rekrymessut ke 17.1.2024 klo 10.00–14.00 kampuksen ala-aulassa. Rekrymessuilla yritykset voivat esitellä ständeillä toimintaansa sekä kesätyö-, harjoittelu-, opinnäytetyö- ja työpaikkoja. Rekrymessut ovat hyvä tilaisuus tutustua opiskelijoihin ja HAMKin henkilökuntaan sekä tietysti myös verkostoitua toisten yritysten kanssa.

HAMKin Riihimäen kampuksella opiskelee yhteensä lähes 1500 opiskelijaa seuraavilla aloilla:

Rekrymessuille osallistuu kaikkien vuosikurssien opiskelijoita ja kutsumme tapahtumaan lisäksi meiltä valmistuneita opiskelijoita sekä naapurissa sijaitsevan ammatillisen oppilaitoksen Hyrian tekniikan alojen opiskelijoita.

Ilmoittautumisen yhteydessä voit varata ständille pöydän ja ilmoittaa mahdollisesta sähkön tarpeesta. Osallistuminen on maksutonta.

Ilmoittautumisen yhteydessä voit myös varata ajan tietoiskun pitämiseen auditoriossa tapahtuman aikana. Tietoiskut ovat klo 10–11 ja klo 12–13.30, aikaa käytettävissä 10 min/esitys ja 5 esitystä/tunti (paikat varataan ilmoittautumisjärjestyksessä). Liikennealan opiskelijoille suunnatut esitykset ovat omassa tilassaan ja muiden koulutusten (konetekniikka suomeksi ja englanniksi, tieto- ja viestintätekniikka) toisessa tilassa.

Tapahtuma järjestetään HAMKin Riihimäen kampuksen ala-aulassa, osoitteessa Kaartokatu 2, 11100 Riihimäki. Paikan päälle voi tulla klo 8.30 alkaen. Ilmoittautuneille osallistujille lähetetään vielä tarkempaa infoa käytännön asioista messuja edeltävällä viikolla.

Tervetuloa mukaan!

Lisätietoja tapahtumasta:

Konetekniikka (suomenkieliset opiskelijat)

Konetekniikka (kansainväliset opiskelijat)

Liikenneala

Tieto- ja viestintätekniikka