Boost Häme - elinvoimaa ja uutta liiketoimintaa Kanta-Hämeen maaseudulle - Hämeen ammattikorkeakoulu
Boost Häme – elinvoimaa ja uutta liiketoimintaa Kanta-Hämeen maaseudulle
Eurooppa investoi maaseutualueisiin -logo
Ihmisiä kävelemässä ulkona

Boost Häme – elinvoimaa ja uutta liiketoimintaa Kanta-Hämeen maaseudulle

PERUSTIEDOT

 • Toteutusaikataulu: 1.4.2020 – 30.11.2021
 • Rahoittajat: Hämeen ELY-keskus, Euroopan maaseudun kehittämisen maatalousrahasto
 • Kokonaisrahoitus: 110 000 €
 • Kohderyhmä: Kanta-Hämeen maaseudun yritykset
 • Hankkeen  juliste: BoostHame_hankkeen_juliste

Boost Häme -hanke pyrkii säilyttämään ja lisäämään Kanta-Hämeen maaseudun elinvoimaisuutta ja uusia tulonlähteitä mm. luomalla uusia liiketoimintamahdollisuuksia maaseudun toimijoille ja yrittäjille alasta riippumatta koronaviruksen aiheuttamassa kriisitilanteessa ja sen jälkeen.

Hankkeessa aktiivisella viestinnällä, tiedottamisella ja verkostoitumisella on suuri rooli. Alkuvaiheessa keskitytään kriittisimpiin asioihin ja yritysten elinvoimaisuuden ylläpitämiseen ja selviämiseen kriisitilanteesta. Tässä toimenpiteinä ovat yrityksien auttaminen rahoitushakujen hakemisessa oikeista rahoituslähteistä.

Hankkeessa luodaan toimijoiden kesken vahvat verkostot, joissa mahdollistetaan vertaistuki kriisitilanteessa. Yrityksiä sparrataan auttamalla heitä löytämään uusia liiketoimintamahdollisuuksia muuttuneessa tilanteessa. Kohteiden ja palveluiden monikanavaista näkyvyyttä edistetään niin hankkeen kuin yrityksien omasta toimesta eri digitaalisilla kanavilla. Kriisitilanteen aiheuttama muutos digitaalisten välineiden käytössä heijastuu usean pienen yrityksen liiketoimintaan. Hanke tarjoaa tässä yrityksille valmennuksia eri digitaalisten välineiden käytössä.

Tavoitteet

Hankkeen tavoitteina on:

 1. neuvoa koronakriisin aiheuttamassa häiriötilanteessa maaseudun toimijoita rahoitushakemusten tekemisessä 
 2. pitää maaseutu asuttuna, elinvoimaisena ja edistää uuden liiketoiminnan löytymistä palvelumuotoilun ja verkostoitumisen avulla
 3. monipuolistaa maaseutuyrittäjien toimeentulomahdollisuuksia palveluiden kehittämisellä ja osaamista vahvistamalla mm. valmennuksien avulla.
 4. parantaa palveluiden saavutettavuutta ja löydettävyyttä monikanavaisella näkyvyydellä, tiedottamisella ja viestimisellä.

Tulokset

 • Hankkeessa on neuvottu Kanta-Hämeen maaseudun yrityksiä tukihakemuksien hakemisessa sekä raportoinnissa ja sparrattu uutta liiketoimintaa yhteensä 37 yritykselle (tilanne 30.11.2020)
 • Syksyn 2020 valmennuskalenteri on julkaistu. Lue lisää ja ilmoittaudu mukaan.
 • Kevään 2021 valmennuskalenteri on julkaistu. Lue lisää ja ilmoittaudu mukaan.
 • Blogikirjoitus hankkeen toimenpiteistä Kasvua Hämeessä sivuilla. Julkaistu 29.1.2021.
 • Julkaistu 7.12.2020 blogikirjoitus HAMKin blogikanavalla Sustainable Travel Finland -vastuullisuusmerkistä ja sen ensimmäisestä kantahämäläisestä käyttöoikeuden saajaasta
 • Tiedotusta toteutetaan aktiivisesti mm. hankkeen uutiskirjeen muodossa. Uutiskirjeessä on tietoa tukirahoituksista, uusista liiketoimintamahdollisuuksista, valmennuksista ja tapahtumista, joista on hyötyä liiketoiminnan kehittämisessä. Tilaa uutiskirje.
 • 28.8.2020 Boost Häme hankkeen blogikirjoitus Hämeenraitti sivustolla
 • 26.6.2020 Boost Häme hankkeen artikkeli Forssan lehdessä
 • 2.6.2020 Boost Häme hankkeen esittely HAMKin uutiskirjeessä
 • 1.6.2020 Boost Häme hankkeen juttu Vastuullisuusuutiset.fi sivustolla
 • 25.5.2020 Boost Häme hankkeen esittely rahoitettujen hankkeiden joukossa Hämeenraitin sivuilla
 • Kanta-Hämeen kuvapankkia laajennetaan hankkeen aikana sadoilla uusilla kuvilla maakunnan kohteista. Flickr -kuvatilillä on yli 1900 kuvaa toimijoiden käyttöön maksutta omassa liiketoiminnassa.

 

Yhteistyökumppanit

OHJAUSRYHMÄ

Erkki Taskinen, YritysVoimala Oy
Hannu-Heikki Saarinen, Forssan Yrityskehitys Oy
Juha Haukka, Hämeen Yrittäjät ry
Karita Toivanen, MTK Häme ry
Menna Rantala, HAMK Bio
Pia Niemikotka, Linnan Kehitys Oy
Satu Nurmi, ProAgria Etelä-Suomi ry
Timo Kukkonen, ELY-keskus/Maaseuturahasto
Tuomo Kauha, ELY-keskus/Team Finland
Jukka Pulkkinen, HAMK Smart tutkimusyksikkö

sekä hanketiimin jäsenet:
Pia Tamminen, HAMK Smart tutkimusyksikkö

Ohjausryhmän kokoukset

18.6.2020 klo 10-12, Teams -kokous
11.9.2020 klo 9.30-11, Teams -kokous
21.1.2021 klo 9-11, Teams -kokous
27.5.2021 klo 14-16, Teams – kokous
30.9.2021 klo 9-10:30, Teams -kokous

MATERIAALEJA LIIKETOIMINNAN KEHITTÄMISEEN 

Tälle sivulle kootaan hyödyllisiä ilmaisia itseopiskelumateriaaleja ja -oppaita liiketoiminnan kehittämiseen. Materiaaliosiota päivitetään jatkuvasti. 

 

OPPAAT/TIETOPAKETIT DIGITAALISISTA TAIDOISTA

 • Osaamiskirja digiperustaitojen opiskeluun
 • Digimarkkinoinnin Taskukoulu -sovellus tarjoaa pienyrittäjälle pika-avun digitaaliseen markkinointiin liittyviin arkipäivän pulmiin. Aineisto sisältää perustiedot seisemästä osa-alueesta: sosiaalisesta mediasta, verkkosivuista, sisällöntuotannosta, analytiikasta, markkinoinnista, tietosuojasta ja tekijänoikeudesta sekä back office -työkaluista. Ilmainen Taskukoulu -oppimissovellus on ladattavissa Play-kaupasta Android -mobiililaitteille. 
 • Yrittäjän pieni digiopas -somesta strategiaan.
  Opas etenee digitalisaation ja alustatalouden perusasioiden kautta sosiaalisen median hyödyntämiseen yritystoiminnassa. Mukaan mahtuu myös yrittäjien kokemustarinoita. Julkaisun lopusta löytyy työkirja, jonka tarkoituksena on antaa lukijalle mahdollisuus oman osaamisen tai idean kehittämiseen ja päivittämiseen; toisinaan on hyvä pysähtyä hetkeksi miettimään omaa yritystoimintaa ja sen suuntaa.
  ­

VERKKOKAUPAN PERUSTAMINEN

 GOOGLE

DIGITAALISET NÄKYVYYSKANAVAT

 HAKUKONEOPTIMOINTI

SISÄLLÖNTUOTANTO, MARKKINOINTI

KUVIA MARKKINOINTIIN JA SISÄLLÖNTUOTANTOON

 • Kanta-Hämeen kuvapankki sisältää lähes 2000 kuvaa maakunnan kohteista. Kuvat ovat kaikkien käytettävissä omassa liiketoiminnassaan, markkinoinnissa, verkkosivuilla jne. Kuvia voi selata ja ladata itselleen ilmaiseksi ilman erillisiä lupia.
 • Unsplash – ilmaisia kuvia, tarkista kuvien käyttöoikeudet
 • Pixabay.com – ilmaisia kuvia, tarkista kuvien käyttöoikeudet

HYÖDYLLISIÄ VERKKOKURSSEJA JA MUITA MATERIAALEJA

 • Sitran (3.2.2021) Megatrendit -webinaari & webinaarin materiaali
 • Hyödyllistä tietoa aloittelevalle verkkokauppiaalle löytyy Business Finlandin Experience Commerce Finland sivustolta.
 • Ilmaisohjelmat.fi sisältää ilmaisia tietokoneohjelmia ja verkkosovelluksia. Ohjelmat ja sovellukset on jaettu käyttötarkoituksen mukaan helposti selailtavaksi hakemistoksi. Sivuston ensisijaisena kohderyhmänä on tietokoneiden peruskäyttäjät.
 • Skenaariotyö Suomen kilpailukyvyn tulevaisuuden vaihtoehdoista, Business Finland
 • Business Finlandin vaihtoehtoiset tulevaisuudet podcast-sarja
 • Kestävän tuotannon resilienssi – kuinka varautua kriiseihin ja kasvaa kestävästi -opas. Tämä Business Finlandin tekemä opas antaa yleiskuvan riskeistä, joille suomalaiset valmistavan teollisuuden yritykset tyypillisesti altistuvat sekä hyväksi havaittuja käytäntöjä riskien ennakointiin ja niiden vähentämiseen. Lataa opas suomeksi. Lataa opas englanniksi
 • Rekisteröidy Digital Garageen ja liity mukaan digitaalisen markkinoinnin verkkokursseihin tai kaikille avoimiin webinaarikoulutuksiin. Osallistuminen on maksutonta! Tunnin työpajoja vetää Googlen sertifioima digivalmentaja. Hän auttaa sinua digitaalisella matkallasi, oli kyseessä sitten verkkosivun rakentaminen, sisällön luominen sosiaaliseen mediaan tai töiden hakeminen verkossa. Voit myös kysyä kysymyksiä digivalmentajalta tai keskustella muiden osallistujien kanssa.Tutustu Digital Garage -kurssiaikatauluihin osoitteessa g.co/kurssiaikataulut.
 • Kiertotalouden verkkokurssi (ilmainen heinäkuun 2020), SYKLI, Perho Liiketalousopisto ja Aalto yliopisto

 

VALMENNUKSET JA TAPAHTUMAT

Katso valmennukset Ajankohtaista osiosta.

KORONATUKIRAHOITUKSET

Tälle sivulle kerätään materiaalia korontatukirahoitusmahdollisuuksista yrityksille, hankkeen järjestämistä valmennuksista, työpajoista sekä tapahtumista. Hämeen ammattikorkeakoulun yrittäjyystiimi päivittää koronaan liittyvää materiaalia ja linkkejä myös Visit Häme -sivustolle. 

Sparrausapua hankehakemuksiin , raportointeihin ja liiketoiminnan kehittämiseen HAMKista antaa Pia Tamminen, 050 470 7558 tai pia.tamminen@hamk.fi 

 

Haettavissa olevat koronatukirahoitukset

Muut haettavissa olevat rahoitukset 

Päättyneet koronatukirahoitukset

 • Valtiokonttorin kustannustuen toinen hakukierros. Hakuaikaa on 26.2.2021 klo 16.15 asti. 
  Tietoa toisen kierroksen kustannustuesta ja haku täältä
  Katso muutokset tulevasta kustannustuesta ensimmäiseen kustannustukeen verrattuna
  Katso usein kysytyt kysymykset kustannustuen toisesta hakukierroksesta
 • Ravitsemisyritysten koronatukihaku on auennut 5.6.2020. Tuki koostuu kahdesta toisiaan täydentävästä osasta, joita on mahdollista saada kumpaakin. Ravitsemisalan_valiaikaiset_tuet, KEHA-keskus
  • Hyvitys toiminnan rajoittamisesta maksetaan joukkomaksatuksena päätoimisille ravitsemisyrityksille, joilla on verottajalle toimitettu 4/2020 alv-ilmoitus. Muille yrityksille tuki myönnetään hakemuksesta, viimeinen hakupäivä 31.8.2020.
  • Tuki uudelleentyöllistämiseen myönnetään hakemuksesta, viimeinen hakupäivä 31.10.2020.
 • Yksinyrittäjät voivat hakea kunnilta 2000 euron suuruista tukea koronaviruksen aiheuttamiin vaikeuksiin. Lisäinfoa TEMin kysymyksiä ja vastauksia sivustolta.  Oman kunnan sivuilta löytyy lisäinfoa kuinka rahoitusta voi hakea. Viimeinen hakupäivä on 30.9.2020.
 • Valtiokonttorin kustannustuki Tukea voi hakea Valtiokonttorin verkkosivuilla olevalla sähköisellä hakemuksella 7.7.-31.8.2020. Edellytyksenä on, että yrityksen liikevaihto on pudonnut koronakriisin vuoksi merkittävästi ja yrityksellä on vaikeasti sopeutettavia kiinteitä kustannuksia. Yritysten lisäksi säätiöt ja yhdistykset, joilla on liiketoimintaa, voivat saada tukea. Yritysten kokoa tai yhtiömuotoa ei ole rajattu. Kustannustuen tulee olla vähintään 2 000 euroa, jotta se maksetaan. Tuen maksimimäärä on 500 000 € yritystä kohti. Yritysten kustannustuki webinaarin videotallenne.
 • ELY-keskuksen poikkeusrahoitus on tarkoitettu pienille, 1-5 henkilön yrityksille. Tuki on max. 10 000 € esiselvityshankkeelle ja max. 100 000 € kehittämishankkeeseen. Kehittämisen tulee olla jotain uutta, mitä yrityksessä ei ole aikaisemmin tehty. Tuen saaneiden on tärkeä muistaa tehdä maksatus ja raportointi rahoittajan ohjeiden mukaisesti. Tukea voi hakea 8.6. klo 16:15 asti. 
 • Business Finlandin häiriötilanne rahoitus on tarkoitettu 6-250  henkeä työllistäville yrityksille, ei toiminimille. Tuki on max. 10 000 € esiselvityshankkeelle ja max. 100 000 € kehittämishankkeeseen. Kehittämisen tulee olla jotain uutta, mitä yrityksessä ei ole aikaisemmin tehty. Tuen saaneiden on tärkeä tehdä raportointi rahoittajan ohjeiden mukaisesti. Tukea voi hakea 8.6. klo 16:15 asti. 

 

KORONATUKIRAHOITUKSIEN RAPORTOINTI

Mikäli olet hakenut ja saanut tukea ELY-keskukselta tai Business Finlandilta, muistathan tehdä maksatuksen ja raportoinnin rahoittajan ohjeiden mukaisesti.

 

Muita linkkejä ja tietoa koronakriisistä

AJANKOHTAISTA

Tulevat tapahtumat

 

 

Menneet tapahtumat

 • 23.2. klo 14 – 15:30 Business Finlandin kiertotalouden investointituen infotilaisuus verkossa  
 • 19.2. klo 9-15:15 Mustialan asiantuntijapäivä verkossa – Päivän agenda 
 • 3.2.2021 klo 9-10:30 Megatrendit 2021 Session materiaali & videotallenne
 • 16.9.2020 Tietoisku ELY:n koronarahoituksen maksatushakemuksista Valmennuksen videotallenne
 • 16.9.2020 Business Finland häiriörahoituksen loppuraportointi koulutus.
  Verkkovalmennuksia järjestetään kerran kuussa, vuoden loppuun. Muut ajankohdat ovat 14.10, 11.11 ja 9.12.
 • 21.9.2020 Google My Business
  Mikä on Google My Business, kuinka se toimii, kuinka sinne saa oman toiminnan näkyväksi ja millaista hyötyä tästä on omalle liiketoiminnalle.
  Valmennuksen materiaali 
 • 22.9.2020 TripAdvisor
  Mikä on TripAdvisor, kuinka se toimii, kuinka sinne saa oman toiminnan näkyväksi ja millaista hyötyä tästä on omalle liiketoiminnalle.
  Valmennuksen materiaali 
 • 23.9.2020 Digitaalinen myynti ja markkinointi
  Lisämyynti vaatii systemaattisuutta, asiakkaan ja ostoprosessin tuntemusta sekä luottamuksen luomista – myös digikanavissa. Ideoita ja mahdollisuuksia digitaalisen markkinoinnin ja myynnin tehostamiseksi. 
 • 29.9.2020 Doerz + Häme Experience verkkovalmennus
  Millainen palvelu Doerz ja Häme Experience ovat. Kuinka palvelut toimivat ja kuinka niihin pääsee mukaan ja millaisia mahdollisuuksia ne antavat. 
  Katso tallenne!
 • 2.10.2020 Ruokamatkailun tuotteistaminen verkkovalmennus ja työpajat, osa 1
  Hungry for Finland (H4F) – ruokamatkailun tuotteistamishanke täydentää alueellisia ja paikallisia hankkeita valtakunnallisesti tuoden toimijoiden käyttöön yhtenäisiä työkaluja (tuotesuositukset ja päivitetty strategia) ja sparrausta. Tavoitteena on saada ruokamatkailu alueellisesti näkyvämpään rooliin niin kotimaassa kuin kv-markkinoilla ja tuottaa yhdistelmätuotteita, joissa ruoka on houkutteleva tekijä. Valmennuksen materiaalit: Ruokamatkailustrategia esitys 2020-2028
  Ruokamatkailu, trendit ja asiakkaat
  Tarinallistaminen
 • 9.10.2020 Markkinakatsaus ja vastuullinen matkailu
  Ajankohtainen markkinakatsaus kansainvälisiltä markkina-alueilta – DACH-maista, Japanista, Venäjältä sekä Isosta-Britanniasta. Markkinakatsaus sisältää viimeisimmät uutiset, Visit Finlandin tämänhetkisen tekemisen kullakin markkinalla sekä lähitulevaisuuden suunnitelmat ja tulevaisuuden näkymät. Koronakriisin myötä vastuullinen matkailu on korostunut. Tähän liittyen valmennuksessa esiteltiin Visit Finlandin Sustainable Travel Finland ohjelma.
  Visit Finland Hämeessä valmennuksen materiaali 
  STF Häme valmennuksen materiaali
  Katso tallenne!
 • 20.10.2020 Saunaelämyksen tuotteistaminen
  Tuotteiden ja palveluiden liittäminen osaksi suomalaista saunaelämystä luo uusia liiketoimintamahdollisuuksia. Webinaarissa käydään läpi muun muassa millaisia tuotteita ja palveluita suomalaiseen saunaelämykseen voidaan liittää, mitkä ovat saunatuotteistamisen keskeisimmät kulmakivet ja millä tavalla yritys voi saada tuotteensa ja palvelunsa osaksi suurempaa saunaelämyskokonaisuutta. Webinaarin tavoitteena on antaa osallistujille uusia ideoita liiketoiminnan vauhdittamiseen saunatuotteiden suunnittelun ja paketoimisen kautta.
  Katso tallenne!
  Saunaelämys valmennuksen materiaali.
 • 23.10.2020 Liiketoiminnan uudelleen järjestäminen muuttuneessa tilanteessa 
  Kuinka koronan aiheuttama muutos voidaan selättää. Liiketoimintaympäristö on muuttunut, oletko saanut liiketoimintamallisi muuttumaan ympäristön mukaisesti?
  Katso tallenne!
  Valmennuksen materiaali
 • 29.10.2020 Business Finlandin skenaariot ja maailma koronan jälkeen.
  Webinaarissa esiteltävät Business Finlandin skenaariot ovat kuvauksia Suomen ulkoisen toimintaympäristön mahdollisista ja vaihtoehtoisista tulevaisuuksista vuoteen 2030. Skenaarioiden tarkoituksena on ohjata ajattelemaan monipuolisesti ja johdonmukaisesti erilaisia vaihtoehtoisia tulevaisuuden kehityskulkuja ja siten parantaa edellytyksiä tulkita ja ymmärtää ajankohtaisia ilmiöitä sekä tehostaa toiminnan suunnittelua ja reagointikykyä. Webinaarin materiaalit:
  Business Finland skenaariot Korona-päivitettyinä 
  Alkuperäiset Business Finland skenaariot
  Business Finland Skenaarioiden podcast-sarja
  Oman yrityksen toiminnan kehittäminen
  Katso tallenne!
 • 29.10.2020 Nopeiden muutosten keskellä
  Nopeiden muutosten keskellä -tapahtuma on yrittäjille suunnattu livetapahtuma, jossa keskitytään työn tuottavuuden nostamisen keinoihin. Valmennuksen materiaalit:
  HYMY Häme II_hanke-esittely
  BoostHäme hanke-esittely
  Valmennus_29102020
 • 4.11.2020 klo 10:00-11:30 HämeEvents -webinaari
  Koko maakunnan kattava tapahtumakalenteri HämeEvents (aiemmin TavastiaEvents) tarjoaa maksuttoman mahdollisuuden jakaa tietoa tapahtumista.
  Katso tallenne!
  Lisätietoa HämeEventsistä
 • 6.11.2020 Ruokamatkailun tuotteistaminen verkkovalmennus ja työpajat, osa 2. Valmennuksen materiaalit:
  Ruokamatkailun tuotesuositukset 6.11.2020 
  Ruokamatkailua Hämeessä _reittien ja yhdistelmätuotteiden aihiointia 6.11.2020
 • 11.11.2020 Business Finland häiriörahoituksen loppuraportointi koulutus.
 • 17.11.2020 Koko Travel Planner, uusia liiketoimintamahdollisuuksia
  Koko Travel Planner on uusi kiertomatkatuotteiden alusta, joka tuo uusia mahdollisuuksia  alueen matkailutoimijoille.
  Katso tallenne!
 • 26.11.2020 klo 9-10.30 Alustatalouden mahdollisuudet
  Mitä alustataloudella tarkoitetaan, kuinka se toimii ja miten siihen pääsee mukaan. Millaisia hyötyjä alustataloudesta on yrityksille ja millaisia alustatalouden ratkaisuja on. 
  Alustatalouden_mahdollisuudet
  Katso tallenne! 
 • 9.12.2020 Business Finland häiriörahoituksen loppuraportointi koulutus
 • 20.1.2021 klo 10-11 Vastuullisuus ja siitä viestiminen Ilmoittaudu mukaan!
  Onko yrityksesi vastuullinen? Ja onko siitä muistettu kertoa asiakkaille? Mitä on arkipäivän vastuullisuus, ja mitä hyötyä siitä voisi olla liiketoiminnalle.
  Vastuullisuus ja siitä viestiminen valmennuksen materiaali

 

Uutiskirjeet

Kustannustuen neljäs hakukierros auki

Opi menestyväksi verkkokauppiaaksi!- valmennussarja 22.1.2021
Alkuvuoden 2021 maksuttomat webinaarit 15.1.2021
Hyvää Joulua ja lisäinfoa kustannustuesta 18.12.2020
Lisätietoa kustannustuesta ja koonti hyödyllisistä webinaareista 10.12.2020
Vastuullisuusjoulukalenteri ja tulevia valmennuksia 30.11.2020
Kustannustuen toinen hakukierros avautunee vuoden lopussa 23.11.2020
Näkyvyyttä joulutapahtumakalenterista 18.11.2020
Materiaaleja ja tapahtumia liiketoiminnan kehittämiseen 6.11.2020
Marraskuun webinaarit ja verkkovalmennukset 30.10.2020
Business Finlandin skenaariot ja muita tulevia tapahtumia 20.10.2020
Yritysvastuun maksuton verkkokurssi sekä lokakuun muita hyödyllisiä valmennuksia 7.10.2020
Kiertotalouden kehittämishankeavustus ja lokakuun alun valmennukset ja tapahtumat 25.9.2020
Yksinyrittäjien tuki haettavissa 30.9.2020 asti 17.9.2020
Syyskuun webinaarit ja valmennukset 14.9.2020
Maksutonta koulutusta ELYn ja BF:n korontukirahoituksien raportointiin 3.9.2020
Muistutus Valtiokonttorin yritysten kustannustuen haun päättymisestä 28.8.2020
Luovien alojen rahoitushaku ja ajankohtaisia webinaareja 26.8.2020
Koronatuet ja tulevia hyödyllisiä seminaareja 19.8.2020
Haettavissa olevat koronatukirahoitukset 6.8.2020
Yritysten kustannustuki on haettavissa 7.7.2020
Yritysten kustannustuki Valtiokonttorista avautuu haettavaksi 29.6.2020
Hallituksen uusimmat linjaukset, 26.6.2020
Ajankohtaista koronatuista 17.6.2020
Ravitsemisyrityksien koronatukihaku on auennut 9.6.2020
ELY-keskusten ja Business Finlandin koronatukihaut päättyvät 8.6. 4.6.2020
Business Finlandin ja ELY-keskusten koronahaut auki 8.6. asti 2.6.2020
Boost Häme uutiskirje ja maksuttomat webinaarit 28.5.2020
Maksuttomia webinaareja ja koronatukirahoituksia 28.5.2020
Mistä rahoitustukea koronakriisissä? 20.5.2020

Tilaa HAMK Smart yrittäjyystiimin uutiskirje tästä ja pysy ajan tasalla uutisista, tapahtumista ja valmennuksista

YHTEYSTIEDOT

  HÄMEEN AMMATTIKORKEAKOULU