Pedaforum 2024 - Hämeen ammattikorkeakoulu
Pedaforum 2024
Pedaforumin logo, musta-vihreät kuviot päällekkäin, ja logon alla häivytetty kuva naisesta ylhäältäpäin, joka istuu lattialla ja nojaa kirjahyllyyn. Kädessä hänellä on kirja ja lattialla vieressä on kuulokkeet ja kannettava tietokone.

Pedaforum 2024

Tervetuloa Korkeakoulupedagogiikan päiville 5.-6.6.2024

Korkeakoulupedagogiikan päivät – Pedaforum on vuosittain järjestettävä yliopistojen ja ammattikorkeakoulujen pedagogiikan konferenssi. Vuoden 2024 Pedaforum järjestetään 5.-6.6.2024 (verkostotapaamiset 4.6.2024). Hämeen ammattikorkeakoulussa, Hämeenlinnan korkeakoulukeskuksella.

Pedaforum 2024:n tavoitteena on jakaa kokemuksia hyvistä käytännöistä ja tietoa korkeakoulupedagogisesta tutkimuksesta laadukkaan oppimisen edistämiseksi ja opetuksen kehittämiseksi.

Tapahtuma kokoaa monipuolisesti opetuksen, ohjauksen ja opintohallinnon asiantuntijoita sekä muita korkeakouluopetuksesta ja -tutkimuksesta kiinnostuneita osallistujia.

 

Tilaisuuden teema

Tilaisuuden teemana on Korkeakoulupedagogiikka globaalin hyvinvoinnin rakentajana ja se on valikoituinut korkeakoulupedagogiikan kentän ajankohtaisten keskusteluaiheiden pohjalta. Läpileikkaavina aiheina ovat hyvinvointi ja kansainvälisyys, jotka ilmenevät keynote-puheenvuoroissa ja esityksissä sekä erilaisina käytännön valintoina ja järjestelyinä. Osallistujien hyvinvointia tuetaan eri tavoin päivien aikana, ja osa konferenssista toteutetaan englannin kielellä.

Korkeakoulupedagogiikan hyvinvointiin ja globaaleihin kysymyksiin liittyvien esitysten lisäksi päiville toivotaan esityksiä laajasti korkeakoulupedagogiikan kentältä liittyen mm. seuraaviin alateemoihin:

  • Kestävä ja saavutettava korkeakoulutus
  • Korkeakoulupedagogiikka jatkuvan oppimisen tukena
  • Pedagoginen johtaminen laadukkaan korkeakoulutuksen tukena
  • Työelämäyhteistyö ja yrittäjyys korkeakoulutuksessa
  • Digitalisaatio korkeakouluopetuksessa ja -oppimisessa
  • Tekoälyn mahdollisuudet ja haasteet korkeakoulutuksessa

Esityksiä voi jättää edellä mainittuihin teemoihin liittyen seuraavissa formaateissa:

  • alustus
  • symposium
  • työpaja
  • vapaaasti ideoitu muu esitysmuoto (mm. performatiiviset, tilalliset ja keholliset sessiot/ kävelysessio korkeakoulupedagogisen teeman äärellä/posteri/muu esitysmuoto)

Kirjoittajakutsu – Call for papers aukeaa 8.1.2024 ja esityksiä voi jättää 14.2.2024 asti. Huomioithan, että esitysten jättöaikaa ei tulla jatkamaan, joten lähetä esitysehdotuksesi ajoissa! Päätökset hyväksytyistä ja hylätyistä esityksestä tehdään maaliskuun loppuun mennessä. Sekä hyväksyttyjen että hylättyjen esityksien kirjoittajille ilmoitetaan lopputuloksesta. Ilmoittautuminen tapahtumaan aukeaa maaliskuussa.

Lisätietoja konferenssin teemojen sisällöstä, aikatauluista ja käytännön järjestelyistä päivitetään näille sivuille myöhemmin.

#pedaforum2024

YHTEYSTIEDOT