Hyppää sisältöön
Home Korkeakoulupedagogiikan päivät – Pedaforum 2024 ensi viikolla!

Korkeakoulupedagogiikan päivät – Pedaforum 2024 ensi viikolla!

Vuosittain järjestettävä yliopistojen ja ammattikorkeakoulujen konferenssi Korkeakoulupedagogiikan päivät – Pedaforum käynnistyy verkostotapaamisilla 4.6. Hämeen ammattikorkeakoululla. Tapahtumaan on ilmoittautunut neljäsataa alan osaajaa.

Konferenssipäivinä 5.–6.6. tarkastellaan puheenvuorojen, alustusten ja esitysten kautta tämänkertaista teemaa, eli korkeakoulupedagogiikkaa globaalin hyvinvoinnin rakentajana.

Tapahtuma on vaatinut ennakko-ilmoittautumisen. Osallistujille lähetetään lähipäivinä viimeisiä käytännön järjestelyihin liittyviä ohjeistuksia. Tapahtuman tarkempaa ohjelmaa, aikatauluja, esitysten sijainteja esitysten abstrakteja voi lukea tapahtumasivulta. Lisäksi osallistujia kehotetaan ottamaan myös vuorovaikutteisuuden mahdollistava tapahtuma-alusta käyttöön tapahtuman aikana.

Tieto tapahtuma-alustasta päivittyy Pedaforumin verkkosivuille. Sivuilta löytyy myös päivien ohjelma ja muuta informaatiota. Seurantaan kannattaa ottaa myös Pedaforumin X-somekanava sekä tapahtumasivu Facebookissa.

Pedaforum kokoaa monipuolisesti opetuksen, ohjauksen ja opintohallinnon asiantuntijoita sekä muita korkeakouluopetuksesta ja -tutkimuksesta kiinnostuneita osallistujia, ollen alan merkittävin vuosittainen kokoontuminen. Konferenssin puitteina toimivat HAMKin kampus Hämeenlinnassa sekä iltajuhlassa Vanajanlinna.

Lisätiedot: