Hyppää sisältöön
Home Ilmoittautuminen Pedaforumiin alkaa 4.3.2024! 

Ilmoittautuminen Pedaforumiin alkaa 4.3.2024! 

Ilmoittautuminen Korkeakoulupedagogiikan päivät – Pedaforum 2024 –konferenssiin on avoinna 4.3.- 13.5.2024. Myös tapahtuman alustava ohjelma on nyt julkaistu. 

Pedaforum kokoaa monipuolisesti opetuksen, ohjauksen ja opintohallinnon asiantuntijoita sekä muita korkeakouluopetuksesta ja -tutkimuksesta kiinnostuneita osallistujia, ollen alan merkittävin vuosittainen kokoontuminen. Tällä kertaa konferenssin järjestäjänä toimii Hämeen ammattikorkeakoulu.  4.-6.6.2024 järjestettävän konferenssin puitteina toimivat HAMKin kampus Hämeenlinnassa sekä idyllinen Vanajanlinna. 

Alustava ohjelma ja keynote-puhujat julki 

Päivien ohjelmaan voi tutustua verkkosivuillamme. Tapahtuma alkaa verkostotapaamisilla 4.6. Konferenssipäivinä 5.–6.6. tarkastellaan puheenvuorojen, alustusten ja esitysten kautta tämänkertaista teemaa, eli korkeakoulupedagogiikkaa globaalin hyvinvoinnin rakentajana. Keynote-puheenvuoron pitävät Massachusetts Institute of Technologyn vanhempi lehtori, Presence Instituten perustaja ja puheenjohtaja Otto Scharmer ja kirkkososiologian professori Anne Birgitta Pessi Helsingin yliopistosta.   

Keskiviikon iltajuhlassa Vanajanlinnassa on luvassa illallinen, viihdyttävää ohjelmaa sekä yhdessäoloa.  

Lue lisää konferenssista ja aikatauluista verkkosivuiltamme!

Lisätietoja

Lue myös