Hyppää sisältöön
Home Pedaforumin ohjelmakartat on julkaistu – vielä tänään voi ilmoittautua!

Pedaforumin ohjelmakartat on julkaistu – vielä tänään voi ilmoittautua!

Korkeakoulupedagogiikan päivät – Pedaforum 2024 –tapahtuman ohjelmakartat on julkaistu. Runsas ja monipuolinen ohjelma pitää sisällään suullisia esityksiä, työpajoja, symposiumeja ja muitakin esitystyyppejä. Päivien teemana on Korkeakoulupedagogiikka globaalin hyvinvoinnin rakentajana. 

Pedaforum järjestetään 5.-6.6.2024 (verkostotapaamiset 4.6.2024) Hämeen ammattikorkeakoulussa, Hämeenlinnan korkeakoulukeskuksella. Keskiviikon ja torstain suulliset esitykset liittyvät arviointiin ja digitaitoihin, saavutettavuuteen, johtamiseen, opiskelijanäkökulmaan sekä työelämätaitoihin.  

Keskiviikon työpajoissa aiheina ovat mm. Pelillisyys oppimisessa, opiskelijoiden yksinäisyys tai generatiivisen tekoälyn käyttö tutkimusopinnoissa. Torstain työpajoissa puolestaan käsitellään mm. korkeakouluopettajan ajankäyttöä, tekoälyä uraohjauksessa tai osaamisen arviointia. 

Kumpanakin päivänä järjestetään myös symposium, jossa keskiviikkona on aiheena korkeakouluopettajien hyvinvoinnin tutkimuspohjainen kehittäminen ja torstaina oppimisanalytiikka. Lisäksi on tarjolla muita sisältöjä, kuten Yliopistopedagogiikka-lehden kirjoittajapaja.  

Tapahtuman tavoitteena on jakaa kokemuksia hyvistä käytännöistä ja tietoa korkeakoulupedagogisesta tutkimuksesta laadukkaan oppimisen edistämiseksi ja opetuksen kehittämiseksi.  

Tapahtuma kokoaa monipuolisesti opetuksen, ohjauksen ja opintohallinnon asiantuntijoita sekä muita korkeakouluopetuksesta ja -tutkimuksesta kiinnostuneita osallistujia. 

Ohjelma ja muut tiedot löytyvät verkkosivuiltamme.  Ohjelmakarttoihin voi tulla muutoksia.

Tiedustelut: 

pedaforum@hamk.fi