Hyppää sisältöön
Home Hae mukaan elokuussa käynnistyvään Resurssiviisas osaaja 22 op -koulutukseen

Hae mukaan elokuussa käynnistyvään Resurssiviisas osaaja 22 op -koulutukseen

Resurssiviisas osaaja -koulutus (eng. Resource-wise Sustainability Studies) on maksuton ja työelämälähtöinen YAMK-tason täydennyskoulutus, jossa voit syventyä valintasi mukaan joko teollisuuden resurssiviisaaseen materiaalitekniikkaan tai rakennetun ympäristön energiatehokkuuden parantamiseen. Samalla voit vahvistaa TKI-projektien projektinhallintataitojasi. Koulutuksen rahoittaa Opetus- ja kulttuuriministeriö.

 

Koulutuksen kohderyhmä

Voit hakea koulutukseen, mikäli olet suorittanut tekniikan alan tai muun soveltuvan alan korkeakoulututkinnon tai vaihtoehtoisesti suorittanut toisen asteen koulutuksen ja saavuttanut työkokemuksen kautta riittävän teknisen osaamisen. Koulutus sopii työssä käyville tekniikan alan asiantuntijoille, työttömille työnhakijoille ja esimerkiksi yrittäjille, jotka ovat kiinnostuneita kehittämään koulutuksen teemoihin liittyvyiä tuotteita, palveluja tai innovaatioita. 

Toteutus

Koulutus toteutetaan ajalla 24.8.2023–31.5.2024 ja koulutukseen sisältyvät lähiopetuspäivät järjestetään pääosin HAMKin Hämeenlinnan Korkeakoulukeskuksesssa. Koulutukseen sisältyy monimuoto-opintoja, itsenäistä työskentelyä sekä työelämälähtöisen tutkimus- ja kehittämisprojektin (5 op) toteuttaminen. 

Koulutus toteutetaan HAMKin englanninkielisen Sustainable Technologies- YAMK-tutkinnon rinnalla ja kouluttajat ovat HAMK Tech -tutkimusyksikön kouluttajia ja yhteistyökumppaneita. Koulutuksen kieli on englanti ja opetusmateriaalit ovat englanniksi, mutta ohjausta opintoihin voidaan järjestää myös suomeksi. Täydennyskoulutuksessa myös erikseen sovittuja tehtäviä, kuten projektityön, voi halutessaan tehdä suomeksi. Kokonaan englannin kielellä suoritetut opinnot voi myöhemmin sisällyttää Sustainable Technologies -YAMK-tutkintoon. Tutkinto-opiskelijaksi hakeudutaan erikseen.

Sisältö

Koulutukseen sisältyy yhteensä 22 op YAMK-opintoja, jotka ovat:

Infotilaisuus

Koulutuksen infotilaisuus järjestettiiin 26.4.2023.

Hakuaika ja koulutukseen hakeminen

Hakuaika koulutukseen on päättynyt. Kiitämme kaikkia hakijoita.

Lisätietoja

Koulutussuunnittelija Heini Liminka, puh. 050 346 2497, heini.liminka@hamk.fi