Hyppää sisältöön

Tutkittua tietoa

HAMKin julkaisut

Hämeen ammattikorkeakoulun julkaisujen sisällöt syntyvät koulutuksessa ja tutkimuksessa. Julkaisemme mm. erilaisia oppimateriaaleja sekä tutkimus- ja kehitystyön tuloksia.

Julkaisemme asiantuntijatekstejä, -äänitteitä ja -videoita. Kaikki HAMKin julkaisut ennakkoarvioidaan.

HAMK Beat

HAMK Beat on HAMKin toimitettu blogi, jossa julkaistaan yleistajuisia, suurelle yleisölle suunnattuja tekstejä.

Blogin tarkoituksena on viestiä tekemisestämme ja osaamisestamme helppolukuisesti ja ymmärrettävästi.

HAMK Unlimited

HAMK Unlimited on Hämeen ammattikorkeakoulun monialainen ja -tieteinen julkaisualusta.

Lehtemme ovat

E-julkaisut

HAMKin verkkojulkaisuissa julkaistaan tietyin edellytyksin PDF-muotoisia verkkojulkaisuja, kuten projektiraportteja ja erikoisjulkaisuja.

Painetut julkaisut

HAMKin painettujen julkaisujen myyntitoiminta päättyi 31.12.2015. Painettuja julkaisuja tehdään HAMKissa vain erityistarpeisiin.

Seuraavia painettuja teoksia voi tiedustella osoitteesta julkaisut@hamk.fi:

Julkaisutiedonkeruu

Julkaisutiedonkeruu liittyy Opetus- ja kulttuuriministeriön tiedonkeruiden kokonaisuuteen. Tiedonkeruun avulla määräytyy osa korkeakoulujen rahoituksesta. Ammattikorkeakouluissa julkaisutiedonkeruussa rahoitus määrittyy henkilökunnan julkaisujen määrän perusteella.

Julkaisutiedonkeruuseen mukaan tuleville julkaisuille on asetettu tarkat määritykset, jotka löytyvät tutkijanohjeesta. Tutkijanohje on tarkoitettu kaikille julkaisuja tiedonkeruuseen ilmoittaville.

HAMKissa julkaisut ilmoitetaan valtakunnallisen Justus-palvelun kautta. Ensimmäisellä kirjautumiskerralla valitse HAMK eDuunin id-listalta. Jatkossa kirjautuminen avautuu suoraan haka-kirjautumiseen.

Julkaisutiedonkeruuseen ilmoitetut julkaisut voi tarkistaa Tiedejatutkimus.fi-palvelusta. Tiedot yksittäisen organisaation tai henkilön julkaisuista löydät tehokkaimmin tarkennetun haun avulla.

Julkaisutiedonkeruusta vastaa HAMKissa kirjasto. Tukea ja neuvoja julkaisutiedonkeruuseen saat tarvittaessa osoitteesta julkaisurekisteri[a]hamk.fi.

Ota yhteyttä