Hyppää sisältöön
Home HAMK ja Avoin RoboLab yhteistyössä SICK Oy:n kanssa kutsuvat opiskelijat mukaan innovaatiokilpailuun

HAMK ja Avoin RoboLab yhteistyössä SICK Oy:n kanssa kutsuvat opiskelijat mukaan innovaatiokilpailuun

Riihimäen opiskelijoille tarjolla mahtava oppimismahdollisuus taitojen kehittämiseen automaation kentällä.

Avoin RoboLab-hankkeen toimijat yhteistyössä SICK Oy:n kanssa tarjoavat HAMKin ja Hyrian opiskelijoille sekä Riihimäen lukiolaisille tilaisuuden päästä kehittämään taitojaan automaation kentällä. Kilpailutehtävänä on luoda joko kulunvalvontajärjestelmä huoneeseen tai varausohjelmistoon pohjautuva automaatiojärjestelmä robottien säilytystä ja noutoa varten. Kilpailuun voi osallistua joko itsenäisesti tai 2–3 henkilön tiiminä. 

Innovaatiokilpailun introtapaaminen järjestettiin maanantaina 19.9. klo 14 sekä etänä Zoomissa että livenä Avoimella RoboLabralla, HAMKin Riihimäen kampuksen Design Factory -tiloissa. Vaikka introtapaaminen olisi mennyt sivu suun, ei hätää: osallistuminen on silti mahdollista, ja kysymysten esittäminen kilpailuun liittyen onnistuu jälkeenkinpäin. 

Varsinainen kilpailuaika on 3.10.2022-30.11.2022. Tiimit pääsevät työskentelemään SICK Oy:n tarjoaman laitteiston parissa Avoimen RoboLabran tiloissa HAMK:illa ja kehittämään kilpailutyötään. Voittajatiimistä kaikki palkitaan Arduino Starter Kit –pakkauksilla. HAMKin opiskelijoista kaikki kilpailutyönsä palauttaneet palkitaan lisäksi 1–3 opintopisteellä.  

Osallistuaksesi kilpailuun lähetä lyhyt kuvaus kilpailuehdotuksestasi 29.9.2022 mennessä sähköpostitse Michele Andreuccille (michele.andreucci@hamk.fi). Toteuttamiskelpoiset ideat saavat jatko-ohjeet kilpailuun osallistumiseen. 

Lisätiedot: 

Michele Andreucci (HAMK) 
Puh. 0442750621 
michele.andreucci@hamk.fi  

Eeva Blomberg (Riihimäen kaupunki) 
Puh. 0406621067 
eeva.blomberg@riihimaki.fi 

Hankkeen kotisivut. 
Innovaatiokilpailun esite englanniksi.