Hyppää sisältöön
Home Maisemarakennuttajan koulutus on täydennyskoulutusta viherrakennuttajille

Maisemarakennuttajan koulutus on täydennyskoulutusta viherrakennuttajille

Olisiko aika täydentää viheralan rakennuttajaosaamista? Onpa tavoitteena oman osaamisen päivittäminen tai  Maisemarakennuttaja (RAP) -pätevyyden hankkiminen, vastaus on Maisemarakennuttajan koulutus.

Maisemarakennuttajan koulutus on täydennyskoulutusta, jossa käydään läpi viherympäristön rakennuttamisen edellyttämät perustiedot ja tehtäväalueet, kuten maisemarakennuttamisen taustatiedot, hankehallinta ja hankkeen jälkihoito. Koulutus on FISEn hyväksymää pätevyyskoulutusta Maisemarakennuttaja (RAP) -pätevyyden hakemiseen.

Koulutuksen ajankohta on  8.11.2022-15.2.2023, ja se koostuu neljästä koulutusjaksosta, joissa on yhteensä 10 koulutuspäivää. Koulutuspäivistä puolet pidetään verkossa ja puolet lähiopetuksena Hämeenlinnassa. Ilmoittautuminen koulutukseen on 31.10.2022 mennessä.

Lue lisää aiheesta PorkkanaPuu-blogissa Maisemarakennuttajan pätevyys on osoitus viheralan ammattilaisen osaamisesta

Lisätietoja koulutuspäivistä ja ilmoittautumislomake on koulutuksen sivulla.

Mikä Maisemarakennuttaja (RAP)?

Maisemarakennuttaja (RAP) on alan tarvelähtöinen pätevyys, joka kattaa maisema- ja viherrakennuttamisen sektorin. Rakennuttaja toimii rakennushankkeessa tilaajan edustajana. Rakennuttajan tehtävänä on varmistaa, että tilaajan asettamat toiminnalliset, laadulliset ja aikataululliset tavoitteet toteutuvat. RAP-pätevyystason tavoite on varmistaa rakennuttajan kyky toimia hankkeen vetäjänä ja rakennuttamistehtävien hyvä hallinta.

Lähde: fise.fi