HAMK alumnitoiminta - Hämeen ammattikorkeakoulu
HAMK alumnitoiminta

HAMK alumnitoiminta

31.08.2020 13:50

Rekisteröidy HAMK alumniksi!

HAMKin alumnit ovat Hämeen ammattikorkeakoulusta valmistuneiden eri alojen osaajaverkosto. Alumnit ovat meille erittäin tärkeä yhteys työelämään ja keskeinen voimavara toimintamme kehittämisessä.

Rekisteröitymällä alumniksi saat ajankohtaista tietoa HAMKin järjestämistä tapahtumista, erilaisista koulutuksista, täydennys- ja jatkokoulutusmahdollisuuksista sekä muista ajankohtaisista asioista!

Palvelut alumneille

Kirjasto- ja tietopalvelut

Alumnina voit hyödyntää ammattikorkeakoulumme kirjaston palveluita. Voit myös hankkia itsellesi esimerkiksi kirjastokortin ja näin ollen pääset hyödyntämään erinomaista kirjastoamme, joka toimii kaikilla HAMKin kampuksilla.

HAMK Talents 

HAMK Talents on linkkisi työelämän ja HAMKin välillä myös opiskelujen jälkeenkin. Rekisteröitymällä työnhakijaksi löydät osaamisestasi etsivät työnantajat, ja yritysprofiilin kautta voit tarjota työ- harjoittelu- ja opinnäytetyöpaikkoja opiskelijoille. Tutustu ja rekisteröidy HAMK Talentsiin tästä

Luennot ja muut tapahtumat

HAMK järjestää erilaisia luentotilaisuuksia ja muita tapahtumia. Lähetämme kutsut suoraan rekisteröityneille alumneille, muistathan päivittää meille yhteystietosi, jos ne muuttuvat matkan varrella. Seuraathan myös meidän sosiaalista mediaamme.

Harjoittelijat, opinnäytetöiden tekijät ja rekrytoinnit

Alumninamme sinulla on suora yhteys opiskelijoihimme, joiden joukosta löydät osaavia tekijöitä erilaisiin projekteihin ja tehtäviin. Heidän mukanaan saat tuoreinta osaamista ja tietoa organisaatiosi kehittämisen tueksi.

Luokkakokous

Mikäli haluatte koota vuosikurssinne kasaan ja muistella lämmöllä opiskeluaikoja, ota yhteyttä! Tarvittaessa tarjoamme käyttöösi tiloja HAMKin kampuksilla. Ota meihin yhteyttä, alumni@hamk.fi niin kerromme lisää. ​

Seuraa meitä sosiaalisen median kanavissa

Facebook:

LinkedIn:

Instagram:

Twitter:

Snapchat:

  • HAMKin kanava: @hamk_uas

Tutustu myös HAMKin henkilökunnan, opiskelijoiden ja yhteistyökumppaneiden julkaisuihin:
https://unlimited.hamk.fi/ ja blogeihin: https://blog.hamk.fi

HÄMEEN AMMATTIKORKEAKOULU