HAMK alumnitoiminta - Hämeen ammattikorkeakoulu
HAMK alumnitoiminta

HAMK alumnitoiminta

31.01.2023 10:52

Rekisteröidy HAMK alumniksi!

HAMKin alumnit ovat Hämeen ammattikorkeakoulusta valmistuneiden eri alojen osaajaverkosto. Alumnit ovat meille erittäin tärkeä yhteys työelämään ja keskeinen voimavara toimintamme kehittämisessä.

Rekisteröitymällä alumniksi saat mm. ajankohtaista tietoa HAMKin järjestämistä tapahtumista, erilaisista koulutuksista, täydennys- ja jatkokoulutusmahdollisuuksista sekä muista ajankohtaisista asioista!

Palvelut alumneille

HAMKin Alumniuutiskirje

Alumneille suunnattu uutiskirje kokoaa HAMKista valmistuneille opiskelijoille hyödyllistä tietoa. Uutiskirje ilmestyy muutaman kerran vuodessa ja sen saavat kaikki alumneiksi rekisteröityneet. Rekisteröidy alumniksi tällä lomakkeella.

Kirjasto- ja tietopalvelut

Alumnina voit hyödyntää ammattikorkeakoulumme kirjaston palveluita. Voit myös hankkia itsellesi esimerkiksi kirjastokortin ja näin ollen pääset hyödyntämään erinomaista kirjastoamme, joka toimii kaikilla HAMKin kampuksilla.

HAMK Talents 

HAMK Talents on linkkisi työelämän ja HAMKin välillä myös opiskelujen jälkeenkin. Rekisteröitymällä työnhakijaksi löydät osaamisestasi etsivät työnantajat, ja yritysprofiilin kautta voit tarjota työ- harjoittelu- ja opinnäytetyöpaikkoja opiskelijoille. Tutustu ja rekisteröidy HAMK Talentsiin tästä

Luennot ja muut tapahtumat

HAMK järjestää erilaisia luentotilaisuuksia ja muita tapahtumia. Lähetämme kutsut suoraan rekisteröityneille alumneille, muistathan päivittää meille yhteystietosi, jos ne muuttuvat matkan varrella. Seuraathan myös meidän sosiaalista mediaamme.

Harjoittelijat, opinnäytetöiden tekijät ja rekrytoinnit

Alumninamme sinulla on suora yhteys opiskelijoihimme, joiden joukosta löydät osaavia tekijöitä erilaisiin projekteihin ja tehtäviin. Heidän mukanaan saat tuoreinta osaamista ja tietoa organisaatiosi kehittämisen tueksi.

Luokkakokous

Mikäli haluatte koota vuosikurssinne kasaan ja muistella lämmöllä opiskeluaikoja, ota yhteyttä! Tarvittaessa tarjoamme käyttöösi tiloja HAMKin kampuksilla. Ota meihin yhteyttä, alumni@hamk.fi niin kerromme lisää. ​

Muista myös

Voit seurata meitä sosiaalisen median kanavissa:

Tutustu myös HAMKin henkilökunnan, opiskelijoiden ja yhteistyökumppaneiden HAMK Unlimited-julkaisuihin ja blogeihin.

Miten alumnimme työllistyvät? Valtakunnallinen uraseurantakysely kokoaa tietoa ammattikorkeakoulusta valmistuneiden työurista. Uraseurantakysely kohdistetaan vuosittain ammattikorkeakoulusta viisi vuotta sitten AMK- ja YAMK-tutkinnon suorittaneille.  

Kyselyn tuloksia hyödynnetään korkeakoulujen koulutusten suunnittelussa ja kehittämisessä sekä opetus- ja kulttuuriministeriön korkeakoulutuksen laadun ja kehittämistarpeiden arvioinnissa. Lisäksi korkeakouluopiskelijat ja opintoihin hakeutuvat saavat tietoa henkilökohtaisen urasuunnittelun pohjaksi ja oman työllistymisensä tueksi. Uraseurantakyselyjen tuloksiin, kuten siihen miten HAMKista valmistuneet ovat työllistyneet, voi tutustua esimerkiksi opetushallinnon tilastopalvelu Vipusessa ja töissä.fi-palvelussa.