Valmistumisen jälkeen

Valmistumisen jälkeen

30.08.2018 08:28

Jatko-opinnot

Pääasiallinen jatkokoulutusväylä AMK-perustutkinnon suorittaneille on ylempi AMK-tutkinto, mutta voit kasvattaa osaamistasi myös täydennys- ja tilauskoulutuksen kautta.

Ylempi AMK-tutkinto (YAMK)

YAMK-tutkinto on työelämälähtöinen ja työn ohessa suoritettava tutkinto, joka mm. antaa kelpoisuuden julkisiin virkoihin, joihin vaaditaan ylempi korkeakoulututkinto. YAMK-tutkinto mahdollistaa myös tieteelliset jatko-opinnot.

Koulutukseen voi hakea, kun työkokemusta AMK-perustutkinnon suorittamisen jälkeen on karttunut kolme vuotta. Haku tapahtuu yhteishaun kautta, ja YAMK-opintojen laajuus on AMK-perustutkinnosta riippuen joko 60 op (240 op perustutkinnot) tai 90 op (210 op perustutkinnot).

Ohjelmat ovat alakohtaisia, esim. insinööri (AMK) tutkinnon suorittanut suorittaa YAMK-tutkinnon tekniikan ja liikenteen alan koulutusohjelmassa. Opinnot koostuvat syventävistä ja vapaasti valittavista opinnoista sekä Opinnäytetyöstä, joka on yleensä omaan työhön ja/tai työyhteisöön tehtävä, 30 op:n laajuinen kehittämis- tai tutkimushanke.

Täydennys- ja jatkokoulutus

Täydennys- ja jatko​koulutuksella syvennät ja päivität taitojasi nopeasti tai perehdyt uuteen aiheeseen. Koulutukset rakennetaan aina ammattialan ajankohtaisista teemoista ja niihin voi ilmoittautua pohjakoulutuksesta riippumatta. Koulutus on mahdollista rakentaa myös tilaajan tarpeiden mukaan rajatulle kohderyhmälle.

HAMKin alumnit

HAMKin alumnit ovat Hämeen ammattikorkeakoulusta valmistuneiden eri alojen osaajaverkosto.

Alumnitoiminta on tärkeä osa toimintaamme ja asiantuntijaverkostoamme.

Rekisteröitymällä alumniksi, saat ajankohtaista tietoa HAMKin järjestämistä alumnitapahtumista, erilaisista koulutuksista, täydennyskoulutusmahdollisuuksista, ylemmistä AMK-tutkinnoista sekä muista ajankohtaisista asioista!

Seuraa meitä sosiaalisen median kanavissa

Facebook:

LinkedIn:

Instagram:

Twitter:

Snapchat:

  • HAMKin kanava: @hamk_uas

Tutustu myös HAMKin henkilökunnan, opiskelijoiden ja yhteistyökumppaneiden julkaisuihin:
https://unlimited.hamk.fi/ ja blogeihin: https://blog.hamk.fi

Palvelut alumneille

Muistathan, että vaikka oletkin valmistunut jo HAMKista, on käytettävissäsi silti erilaisia palveluita! Lisäksi tarjoamme erilaisia palveluita alumneille.

Kirjasto- ja tietopalvelut

Alumnina voit hyödyntää ammattikorkeakoulumme kirjaston palveluita. Voit myös hankkia itsellesi esimerkiksi kirjastokortin ja näin ollen pääset hyödyntämään erinomaista kirjastoamme, joka toimii kaikilla HAMKin kampuksilla.

Luokkakokous

Mikäli haluatte koota vuosikurssinne kasaan ja muistella lämmöllä opiskeluaikoja, ota yhteyttä! Tarvittaessa tarjoamme käyttöösi tiloja HAMKin kampuksilla. Ota meihin yhteyttä, alumni@hamk.fi niin kerromme lisää. ​

Luennot ja muut tapahtumat

HAMK järjestää erilaisia luentotilaisuuksia ja muita tapahtumia. Lähetämme kutsut suoraan rekisteröityneille alumneille, muistathan päivittää meille yhteystietosi, jos ne muuttuvat matkan varrella. Seuraathan myös meidän sosiaalistamediaamme.

HÄMEEN AMMATTIKORKEAKOULU