Hyppää sisältöön
Home Tutkimus Hankkeet Elämysten hevonen

Elämysten hevonen

Hanketiedot

Elämysten hevonen -yritysryhmähankkeen tavoitteena on hevosyritysten liikevaihdon ja kannattavuuden parantaminen. Tähän päästään kehittämällä yrittäjien omaa ammatillista osaamista, lisäämällä uusien hevosrotujen käyttöä ja tunnettavuutta, sekä viemällä erilaiset valmennus- sekä koulutuspalvelut verkkoympäristöön ja erilaisille digitalisille alustoille.

Hevosharrastajat etsivät itselleen vaihtoehtoisia tapoja harrastaa. Hankkeen yrittäjät haluavat vastata kysyntään tarjoamalla Suomeen uuden kokonaisuuden hevosten kanssa toimimiseen ja palveluiden saavutettavuuteen. Kokonaisuus tuotteistetaan toimintanimikkeen Elämysten Hevonen ja Dynaaminen Ratsukko alle. Yrittäjiltä löytyy vahvaa osaamista ratsastuksen valmennus-, opetus- ja neuvontapalveluista, sekä erityisesti iberialaisten ja klassisten hevosrotujen käytöstä ja ratsastuksen lajeista.

Iberianhevonen = Puro Sangue Lusitano (PSL) ja Pura Raza Español (PRE)

Uusien ratsastuksenlajien, sekä tuotteiden ja palveluiden paremman saavutettavuuden kautta houkutellaan ratsastuksen ja hevosten pariin uusia harrastajia ja palvellaan jo olemassa olevia. 

Hankkeen yrittäjät:

Hankeaika 1.1.2020-31.12.2022 ja kokonaisbudjetti 89 690e

Yhteystiedot