Hyvää karjalle
Hyvää karjalle – laatua säilörehuun sensoriseurannalla ja navetan mikrobit kuriin luonnonpeptideillä -hankkeessa ratkaistaan maatalouden alkutuotannon ongelmia tuomalla älyä auma- ja siilorehun varastointiin
Hyvää karjalle
Hyvää karjalle – laatua säilörehuun sensoriseurannalla ja navetan mikrobit kuriin luonnonpeptideillä -hankkeessa ratkaistaan maatalouden alkutuotannon ongelmia tuomalla älyä auma- ja siilorehun varastointiin. Säilörehun lämpötilaa seurataan jatkuvatoimisesti lämpötilasauvoilla, ja variksenmarjoissa elävistä bakteereista löydetyille peptideille etsitään käyttökohteita maataloudessa.
Lue lisää hankkeen verkkosivuilta.
Toteutusaika: 1.8.2019 – 30.6.2022
Rahoitus: Manner-Suomen maaseudun kehittämisohjelma 2014-2020, Maaseudun innovaatioryhmät, EIP. EU-rahoitusosuus on 42 %.
Yhteystiedot
Ilpo Pölönen
- Projektipäällikkö, Tutkijayliopettaja
- Biotalouden tutkimusyksikkö, Hämeen ammattikorkeakoulu
Tuija Kallio
- Projektitutkija
- Puh. 02 9448 8015
- [email protected]
- Mittaustekniikan yksikkö, Oulun yliopisto