Hyppää sisältöön
Home Tutkimus Hankkeet Hyvää karjalle

Hyvää karjalle

Hyvää karjalle – laatua säilörehuun sensoriseurannalla ja navetan mikrobit kuriin luonnonpeptideillä -hankkeessa ratkaistaan maatalouden alkutuotannon ongelmia tuomalla älyä auma- ja siilorehun varastointiin

Hyvää karjalle

Hyvää karjalle – laatua säilörehuun sensoriseurannalla ja navetan mikrobit kuriin luonnonpeptideillä -hankkeessa ratkaistaan maatalouden alkutuotannon ongelmia tuomalla älyä auma- ja siilorehun varastointiin. Säilörehun lämpötilaa seurataan jatkuvatoimisesti lämpötilasauvoilla, ja variksenmarjoissa elävistä bakteereista löydetyille peptideille etsitään käyttökohteita maataloudessa.

Lue lisää hankkeen verkkosivuilta.

Toteutusaika: 1.8.2019 – 30.6.2022
Rahoitus: Manner-Suomen maaseudun kehittämisohjelma 2014-2020, Maaseudun innovaatioryhmät, EIP. EU-rahoitusosuus on 42 %.

Yhteystiedot

Ilpo Pölönen

  • Projektipäällikkö, Tutkijayliopettaja
  • Biotalouden tutkimusyksikkö, Hämeen ammattikorkeakoulu

Tuija Kallio