Hyppää sisältöön
kolme sairaanhoitajaa vierekkäin

Takaisin hoitotyöhön

Jotpa logo

Hankkeen tiedot

HankeTakaisin hoitotyöhön
Kesto30.06.2022-31.12.2024
ToteuttajatHAMK Hämeen ammattikorkeakoulu
RahoittajatJatkuvan oppimisen ja työllisyyden palvelukeskus (Jotpa)

Takaisin hoitotyöhön -hankkeessa päivitetään sairaanhoitajatutkinnon suorittaneiden osaamista ja valmiuksia hoitotyöhön, kun he eivät ole työskennelleet alalla pitkään aikaan tai lainkaan.

Takaisin hoitotyöhön -hankkeessa järjestetään kaksi samansisältöistä koulutusta sairaanhoitajille, jotka haluavat päivittää osaamistaan. Koulutus sisältää teoriajaksot ja harjoittelua työelämän ympäristöissä. Koulutuksen suorittavat henkilöt, joilla on sairaanhoitajatutkinto, mutta eivät ole työskennelleet alalla pitkään aikaan tai lainkaan. Koulutuksessa päivitetään ja täydennetään osallistujien valmiudet ja ammatillinen osaaminen vastaamaan alan nykypäivän vaatimuksia. Tavoitteena on työllistyä sairaanhoitajan tehtäviin koulutuksen jälkeen tai jo koulutuksen aikana. Opinnot voidaan hyväksilukea sairaanhoitaja AMK -opinnoissa HAMKissa.

Kohderyhmä

Takaisin hoitotyöhön -koulutus (20 op) on tarkoitettu henkilöille, joilla on aikaisemmin suoritettu sairaanhoitajatutkinto (opistoaste tai AMK), mutta he eivät ole tehneet lainkaan tai pitkään aikaan koulutusta vastaavaa hoitotyötä.

Toiminta-alue

Takaisin hoitotyöhön -hankkeessa kaksi koulutusta järjestetään monimuoto-opintoina Hämeenlinnan korkeakoulukeskuksessa ja verkossa. Koulutukseen voi hakea sairaanhoitajatutkinnon suorittanut (AMK/opisto) kaikkialta Suomesta.

Yhteystiedot