Hyppää sisältöön
Home Events Science for Business -seminaari

Science for Business -seminaari

Oletko kiinnostunut viimeisimmästä kehityksestä kiertotalouden, biotalouden, bioteknologian ja kestävän maatalouden aihepiireistä? Tervetuloa kuulemaan tutkimustuloksia ja verkostoitumaan! Science for Business -seminaarissa Hämeenlinnassa 22.-23.5. pääpuhujana on ekologisen kestävyyden huippuasiantuntija Mari Pantsar.

Tapahtuma on suunnattu kaikille kiertotalouden, biotalouden, bioteknologian ja kestävän maatalouden aiheista kiinnostuneille – erityisesti yrityksille ja muille Kanta-Hämeen alueen toimijoille, jotka voisivat olla kiinnostuneita tutkimuksellisesta yhteistyöstä ja verkostoitumisesta alojen asiantuntijoiden kanssa. Yhteistyön mahdollisuuksia on aina Euroopan tasolla saakka, sillä HAMK on osallisena RUN-Eurooppa-yliopistossa. Avaamme tilaisuudessa RUNissa tehtävää tutkimusta, RUN-EU:n innovaatiokeskusten toimintaa ja konkreettisia mahdollisuuksia yritysyhteistyöhön. Tapahtumassa kerrotaan esimerkkien kautta, millaista tutkimusyhteistyötä HAMKissa jo tehdään esimerkiksi biotekniikan saralla.

Tilaisuuden ohjelma on englanniksi, ja siihen voi tarkemmin tutustua täällä.

Seminaarin pääpuhuja 22. toukokuuta on Mari Pantsar

Mari Pantsar on työskennellyt johtotehtävissä ekologisen kestävyyden haasteiden ratkaisemiseksi yli kahdenkymmenen vuoden ajan. Hän on yksi monista tunnetuista suomalaisista ilmasto-, luonto- ja kiertotalousratkaisujen puolestapuhujista.

Puheenvuorossaan Mari Pantsar tarkastelee konkreettisten esimerkkien avulla kiertotalouden ja biotalouden merkitystä suurten kriisien ratkaisemisessa sekä niiden tarjoamia mahdollisuuksia ja kilpailuetuja yrityksille. Lisäksi hän esittää näkemyksensä yritysten ja tutkimuslaitosten välisestä yhteistyöstä, verkostoista ja ekosysteemeistä, joilla edistetään tehokkaasti siirtymistä biotalouteen ja kiertotalouteen.

Ilmoittautuminen on käynnissä!

RUN-Eurooppa-yliopisto

Olemme osa RUN-Eurooppa-yliopistoa, joka tuo yhteen kahdeksan yhteiseen visioon sitoutunutta eurooppalaista korkeakoulua seitsemästä eri maasta.