Evon matkailupalvelut - Hämeen ammattikorkeakoulu
Evon matkailupalvelut
Evon järvimaisema

Evon matkailupalvelut

Tervetuloa Evolle!
Kampus suljettu toistaiseksi korona- tilanteen takia.

Yhdistä modernit kokoustilat ja metsäluonnon virkistävä vaikutus Evolla. Kokoustiloja löytyy pienistä kabineteista aina 100 hengen auditorioon. Kokoustiloista löydät kaiken tarvitsemasi fläppitaulusta tietoliikenneyhteyksiin.

​​Rahtijärven kämppä tarjoaa intiimin ja rauhallisen ympäristön omaa rauhaa kaipaaville. Rahtijärvellä on majoitus- ja kokoustilat 26 henkilölle. Illanvieton kruunaa Majajoen rannassa oleva perinteinen rantasauna, jonka jälkeen maistuu pitokokin valmistama kämppä-illallinen.

Kokouksen piristykseksi tai vaikka yrityksesi virkistyspäivään löytyy vaihtoehtoja leppoisasta luontopäivästä reippaaseen kick-bike- retkeen sekä savuisan saunan löylyihin Alisen Rautjärven rannalla. Evon matkailun oppaiden johdolla voit tutustua majavien mielenkiintoiseen elämään Evon saloilla.

Kokoustilat

Evo-keskuksen kokoustila

Evo-keskuksen kokoustila soveltuu niin pienille kuin suuremmille ryhmille. Tilan maksimikapasiteetti kokouspöytien kanssa 60 henkilöä ja ilman pöytiä 100 henkilöä. Tila soveltuuu mainiosti myös pienemmille ryhmille.

Tilassa mm. langaton Internet-yhteys, dataheitin, fläppi-taulu, dvd, video.

Rahtijärven kämppä

Idyllinen tila kokoustaa täysin omassa rauhassa kuitenkin hyödyntäen nykyaikaista tekniikkaa. Remontoidussa savottakämpässä majoitus- ja kokoustilat 26 henkilölle, langaton Internet yhteys sekä dataheitin. Suuri piha-alue tulipaikkoineen sekä puronvarsisauna vapaassa käytössänne. Lisäpalvelut: ateria- ja ohjelmapalvelut. Tie perille.

Luo​​​kat, ATK-luokat ja muut neuvottelutilat

Evon kampuksella on useita erikokoisia tiloja kokous- ja koulutustarkoituksiin. Tilojen koko ja käyttötarkoitukset vaihtelevat 10 hengen kabinetista suuriin 30 hengen nykyaikaisiin ATK-luokkiin. Etukäteen kannattaa ilmoittaa tarvitsemiensa varusteiden (AV) saatavuus sekä verkkoyhteyksien käyttöön liittyvät asiat.

Tilojen perusvarustukseen kuuluvat mm. fläppi-taulu, dataheitin sekä langaton verkkoyhteys.

Kokouspaketit​

Kokouspakettien hinta riippuu henkilömäärästä sekä tilattavista ateriapalveluista. Kysy tarjousta.

Päiväkokous Evon kampuksella ​sisältää:
– aamukahvi suolasella, lounas, iltapäiväkahvi, Evo- keskuksen kokoustila

Kahden päivän kokous Rahtijärven kämpällä

1. päivä:

– tulokahvi, lounas, iltapäiväkahvi, päivällinen, majoittuminen Rahtijärven kämpällä​ 1-6 hengen huoneissa. Kämppämiljöön 26 henkilön tilat saunoineen vapaasti käytettävissänne.

2. päivä:

– aamupala kämpällä(evästettynä), lounas, iltapäiväkahvi.

Ruokailut

Evo tarjoaa maistuvaa kotiruokaa niin arkeen kuin juhlaan.

Ateriapalvelumme palvelee niin sisätiloissa kuin maastossakin. Pitokokkimme huolehtii, että myös juhlallisempiin tilaisuuksiin löytyy vaihtoehtoja.

Maastoruokailuun meillä on tarjota upea Tuulenpesän nuotiokatos, jossa ruokailee sateelta suojassa 70 henkilöä. Myös tunnelmallinen illallinen nuotion loimussa Savusaunalla on kokemisen arvoinen. Majoittuessanne Rahtijärven kämpällä, on mahdollista tilata ruoka kämpälle tuotuna.

Majoitus

Evo tarjoaa mahdollisuuden idylliseen majoittumiseen Suomen vanhimman metsäkoulun miljöössä.

Voit varata Rahtijärven kämpän (3,5 km HAMK Evolta), joka on uudistettu savottakämppä, jossa nykyaikaiset tilat niin majoitukseen kuin kokouksiin. Majoituspaikat sijaitsevat keskellä Evon retkeilyaluetta, joten pääsy metsäpoluille on oven avauksen päässä.​​

Opiskelija-asuntola KAMPUS SULJETTU TOISTAISEKSI KORONA- TILANTEEN TAKIA.

 • majoittuminen 2 hengen huoneissa
 • wc- ja peseytymistilat käytävällä
 • yhteiskäytössä oleva pieni keittiö, jossa jääkaappi, liesi ja mikro
 • maksimimajoituskapasiteetti noin 50 vuodepaikkaa kesäaikaan
 • yöpyminen 30 €/hlö
 • liinavaatteet + pyyhe 15 €/hlö

RAHTIJÄRVEN KÄMPPÄ

Rahtijärven kämppä sijaitsee 3,5 kilometriä Evon kampukselta pohjoiseen järven rannalla, vanhasta savottakämpästä remontoitu majoitus- ja kokousrakennus. Kämpän kahdessa rakennuksessa majoittuu 26 henkilöä. Rauhallinen sijainti, tie perille. Suuri piha-alue tulipaikkoineen sekä puronvarsisauna ovat vapaassa käytössänne.

Päärakennus Ukkoherra

 • Majoituskapasiteetti 8 hlöä. Majoitushuoneita kolmessa kerroksessa (2 kpl 1hh, 3 kpl 2hh), alakerrassa kuivaushuone, suihkutilat.
 • Kokoustila / ruokasali, hyvin varustettu keittiö (mm. astianpesukone, mikroaaltouuni, kahvinkeitin, jääkaappi, astiasto), wc:t kolmessa kerroksessa.
 • Ukkoherran kokoustilassa on langaton internet-yhteys, kiinteä dataheitin (VGA- liitäntä) ja fläppitaulu.
 • Esteetön kulku, ramppi pääkerrokseen

Majoitusrakennus Jätkälä

 • Rakennus sijaitsee samassa pihapiirissä.
 • Majoituskapasiteetti 18 hlöä. Rakennuksessa kolme huonetta, huoneessa kolme kerrossänkyä. 6 hlöä/huone.
 • Aula, keittiö, sähkösauna, suihkut, wc:t, tv.
 • Ramppi takaterassilta aulaan.

Saunat

 • ​Rahtijärven kämpällä on kaksi saunaa: Majajoen rantasauna (puulämmitteinen) sekä Jätkälän sauna (sähkölämmitteinen).

​​​Hinta 450 €/vrk.

 • hinta sisältää varauksen, saapuminen klo 15 – poistuminen klo 12
  lisäaika 100€ / 1-4h
 • lisäpalvelut: 15 €/hlö, sisältää liinavaatteet ja pyyhkeen
 • varaus ilman lisäpalveluita: asiakas tuo omat liinavaatteet, pyyhkeen sekä hoitaa itse loppusiivouksen
 • hinnat sisältävät arvonlisäveron

Yli 2 vuorokauden varauksissa hinta sovitaan erikseen varauksen pituuden, henkilömäärän ja käyttötarkoituksen mukaan.

Mahdollisuus vuokrata Ukkoherra erikseen. Kysy tarjousta!

Kämppätarjoukset 2021

 • —–

 

MAJAVANPESÄ- SAVUTUPA

 • sijainti Pitkänniemenjärvi Evo
 • hirsinen savutupa, tulipaikka sisällä, laverit
 • majoittuu 10 hlöä
 • käymälä, polttopuut
 • 80 €/vrk, majoitusvuorokausi klo 14-12

TUULENPESÄN NUOTIOKATOS

  • sijainti Pitkänniemenjärven länsiranta, tie perille
  • 60 hlöä
  • tulipaikka, käymälä
  • pitkät pöydät ja penkit
  • polttopuut evästelyyn
  • 90 €/päivä

Saunat

Savusauna

Löylyhuoneessa on tilaa 8 henkilölle. Pesuhuoneessa kaksi suihkua, lämminvesivaraaja ja vesipata. Lisäksi pukuhuoneessa on jääkaappi. Katetulla terassilla, joka on osittain lasitettu, on pitkä pöytä ja penkit sekä pihapiirissä nuotiopaikka kotakeittiöllä, ei katettu. Polttopuut saa ulkovarastosta, jossa on myös ulkokäymälä.
Vesi tulee rantaan asti noin 5 metriä terassilta sekä rannasta johtaa Aliselle Rautjärvelle pitkä laituri, jossa uimaraput.

Savusaunan hinta 375€, sisältää koko illan varauksen, lämmityksen sekä tulipaikan käytön.

Immolan rantasauna

Vuonna 2016 valmistunut nykyaikainen maisemasauna Ylisen Rautjärven rannalla. Saunarakennuksessa on takkahuone, josta näkymät järvelle. Lisäksi keittiönurkkaus, 2 saunaa (pieni 4 hlöä ja suuri 12 hlöä), 2 wc- tilaa sekä terassi ja laituri Ylisen Rautjärven rannalla. Saunojen yhteydessä on kummassakin oma pesuhuone sekä pukuhuone.

Hinta alkaen 400€ / 20 hlöä, sisältää 4 tunnin varauksen itselämmitettynä. Lisähenkilöt 10€ / hlö.

Ohjelmapalvelut

Kokouksen piristykseksi tai yrityksesi virkistyspäivään löytyy vaihtoehtoja esim. suurkanoottimelonnasta liikunnalliseen kick-bike potkupyöräilyyn ja savusaunan löylyihin.

HAMK Evon matkailupalveluiden toiminta perustuu luontoliikuntaan sekä luontoelämyksiin. Toteutamme tapahtumia niin yksittäisistä henkilöistä aina suurempiin tapahtumiin ja leirikouluihin.

Alla olevista linkeistä löydät esimerkkejä sekä kesä- että talviaktiviteeteistamme. Suunnittelemme ja toteutamme toiveidesi mukaisen luontoretken kokemuksella ja ammattitaidolla. Ota yhteyttä ja anna meidän viedä sinut metsään!

KESÄAKTIVITEETIT

 

Majavaretki

Yhdistetty melonta- ja patikkaretki majavien reviirille. Tutustumme retken aikana Euroopan suurimman jyrsijän elämään ja elinympäristöön. Retken alkuun melomme lähelle reviiriä, jatkamme jalkapatikassa katsomaan padonrakennuksen taidonnäytteitä sekä pääsemme kekopesän saloihin tutuksi. Yläjuoksulla tutustumme syönnöksiin ja kaatoihin. Hyvällä tuurilla tulee majavaperheen pää tervehtimään uteliaasti häntäänsä läiskyttäen. Ei saalistakuuta.

Toteutuspaikka: Evokeskus.
Kesto n. 2,5 h. Ryhmäkoko 1-27 hlöä.
Hinta 250€ + 15 €/hlö.

Retki voidaan toteuttaa myös patikkana. Toteutuspaikka: Evokeskus, Rahtijärvi, Pitkänniemenkangas.
Hinta 150€ + 15 €/hlö. 

Lammin tähti

Lammin tähti on seikkailuhenkinen kisailu, jossa liikutaan vetten päällä meloen isoilla tiimikanooteilla Evon maisemissa. Lastaa kanootti oravannahoilla ja varmista etulyöntiasema finaaliin, jossa nopeus ja äly joutuvat koetukselle. Justeeri laulaa ja arvoitukset ratkeavat kun pienryhmät kisailevat keskenään. Onnea vesiseen seikkailuun!

Toteutuspaikka: Evokeskus.
Kesto n. 2,5 h. Ryhmäkoko: 10-24 henkilöä.
Hinta 790€.

Kolmen vartin virkistys

Reippaile, rentoudu, virkisty. Helppo ja nopea tapa karistaa päivän työstressi ja nauttia raittiista ulkoilmasta. Kesällä liikumme kickbike-potkupyörillä ja talvella kulkupelinä ovat joko lumikengät tai potkukelkat. Vauhti valitaan ryhmän toiveiden mukaan, joten saunomaan pääsee onnesta hikisenä tai muuten vaan virkistyneenä.

Toteutuspaikka: Evokeskus ja Rahtijärvi.
Kesto n. 45min. Ryhmäkoko: 1-10 henkilöä.
Hinta 90€ + 12 €/hlö.

Korpiottelu

Luontohenkinen kisailu, jossa joukkueet testaavat taitojaan erilaisissa nokkeluutta ja luonnontuntemusta vaativissa lajeissa. Mukaan tarvitset hiukan kilpailuhenkeä, sopivasti tuuria ja paljon iloista mieltä. Lajeina mm. vaistojousiammunta, luonnontuntemus ja metsämiehen tietolaari.

Toteutuspaikka: Evokeskus, Rahtijärvi, Tuulenpesä.
Kesto 1-2h ryhmäkoosta riippuen.
Hinta 1-15 hlö / 170€ + 13 €/hlö.
Hinta 16-30 hlö / 250€ + 13 €/hlö.

Leppoisasti luonnossa

Aamu alkaa tervetulokahvin merkeissä Evokeskuksella, josta lähdemme oppaan johdolla tutustumaan majavien elämään Evon saloilla. Ryhmästä riippuen liikumme patikoiden ja/ tai meloen. Majavareviiriin tutustumisen jälkeen on aika nauttia maastolounas sekä nokipannukahvit luonnonhelmassa. Lounaan jälkeen tiedot ja taidot mitataan luonnontuntemuksen ja jousiammunnan parissa. Voittaja kruunataan kanssakilpailijoiden raikuvilla kunnianosoituksilla. Paluu Evokeskukselle, Näkemiin Evo!

Toteutuspaikka: Evokeskus ja Rahtijärvi. Kesto noin 5h.
Hinta: 340€ + 13 €/hlö, sisältää ohjelman mukaiset aktiviteetit.
Ohjelmanmukaiset ateriapalvelut alkaen 26,30€/hlö.

Suurkanoottimelonta

Leppoisa tapa tutustua Evon historiallisiin maisemiin kolmen Rautjärven melonnalla. Melomme 10 hengen suurkanooteilla, jossa yhdessä tekemisen taito takaa liikunnallisen melontaelämyksen.

Toteutuspaikka Evokeskus.  Max 27hlö. Kesto 1,5h.
Hinta 245€.

TALVIAKTIVITEETIT

 

Kolmen vartin virkistys

Reippaile, rentoudu, virkisty. Helppo ja nopea tapa karistaa päivän työstressi ja nauttia raittiista ulkoilmasta. Kesällä liikumme kick-bike potkupyörillä ja talvella kulkupelinä ovat joko lumikengät tai potkukelkat. Vauhti valitaan ryhmän toiveiden mukaan, joten saunomaan pääsee onnesta hikisenä tai muuten vaan rentoutuneena ja virkistyneenä.

Toteutuspaikka: Evokeskus ja Rahtijärvi.
Kesto n. 45min. Ryhmäkoko: 1-10 henkilöä.
Hinta 90€ + 12 €/hlö.

Lumimiehen jäljillä

Lumikenkäretki Evon retkeilyalueella. Retki sisältää lumikengät, sauvat, opastuksen perustekniikkaan sekä retken vaihtelevassa maastossa ryhmän tason mukaan. Soveltuu ensikertalaisille.

Toteutuspaikka: Evokeskus ja Rahtijärvi.
Kesto 2 h. Max. 20 henkilöä.
Hinta 150€+10€/hlö.

Kysy lisätietoja:

HAMK Evon matkailupalvelut
Juha Riisiö
Saarelantie 1, 16970 Evo
juha.riisio@hamk.fi
puh. 0400 132 578

Osoite:
Saarelantie 1
16970 Evo

HÄMEEN AMMATTIKORKEAKOULU