Hyppää sisältöön
Home Tutkimusapurahoja haettavana helmikuun 2023 ajan

Tutkimusapurahoja haettavana helmikuun 2023 ajan

Hämeen ammatillisen korkeakoulutuksen ja tutkimuksen säätiön hallitus julistaa haettavaksi apurahoja Kanta-Hämeen ja Etelä-Pirkanmaan alueita tukeviin tutkimushankkeisiin.

Apurahojen hakuaika alkaa 1.2.2023 ja päättyy 28.2.2023 klo 16.00. Apurahat ovat vapaasti kaikkien haettavissa ja apurahoja jaetaan seuraavin kriteerein:

1. Nuori tutkija, 5000 euron apuraha tai apurahoja

Hämeen ammattikorkeakoulun toiminta-aluetta tukevan tai aluetta hyödyntävän tutkimus- ja kehittämistoiminnan tukemiseen. Apuraha on suunnattu tutkijanuran alkuvaiheessa oleville henkilöille.

2. Työtä luovat, arkea helpottavat, yhteiskunnan ongelmia ratkaisevat innovaatiot, 3000 euron apuraha tai apurahoja

Apurahat kohdennetaan Hämeen ammattikorkeakoulun toiminta-alueella uusia toimintamalleja ja uutta liiketoimintaa edistäviin innovaatioihin.

Apurahaa haetaan säätiön hakulomakkeella. Lomake ja ohjeet ovat saatavilla säätiön verkkosivuilla.

Hakemukset käsitellään luottamuksellisesti ja noudatamme Tietosuojalakia 1050/2018. Saapuneita hakemuksia ei palauteta.

Säätiön hallitus päättää apurahan saajista 28.3.2023. Päätökset ilmoitetaan hakijoille sähköpostitse.

Lisätietoja antaa säätiön asiamies Jyrki Miettunen, puhelin 040 538 1681 tai sihteeri Annika Mastokangas, puhelin 050 340 1297.

Sähköpostit ovat muotoa etunimi.sukunimi@hamk.fi.

Hämeen ammatillisen korkeakoulutuksen ja tutkimuksen säätiö on perustettu vuonna 1997 seitsemäntoista yrityksen ja yhteisön toimesta. Säätiön tarkoituksena on tukea ja edistää Hämeen ammattikorkeakoulun toiminta-alueen taloudellista kehitystä, tutkimusta ja tuotekehitystä.

Hämeen ammatillisen korkeakoulutuksen ja tutkimuksen säätiö vastaanottaa lahjoituksia, testamentteja ja muita varoja sekä myöntää stipendejä ja apurahoja ammattikorkeakoulun piirissä harjoitettavaan toimintaan. Säätiö voi myöntää erityisiä tunnustuspalkintoja oman alansa huomattavien löytöjen tai keksintöjen tekijöille.