Hyppää sisältöön
Home Vastuullista johtamista englanniksi, uusi YAMK-koulutus käynnistyy

Vastuullista johtamista englanniksi, uusi YAMK-koulutus käynnistyy

HAMKissa käynnistyy uusi englanninkielinen, vastuulliseen johtamiseen painottuva ylemmän ammattikorkeakoulutason koulutus, Management in Sustainable Business.

Maisteritason koulutus on ensimmäistä kertaa mukana 1.10.2021 alkavassa, pääasiassa kansainvälisille hakijoille suuntautuvassa vieraskielisten koulutusten erillishaussa. Ensimmäiset opiskelijat aloittavat opintonsa syksyllä 2022.

Management in Sustainable Business -koulutus on suunnattu kaikille vastuullisesta johtamisesta kiinnostuneille. Pohjakoulutusvaatimuksena on alempi korkeakoulututkinto. Opiskelu tapahtuu pääosin verkossa, minkä lisäksi järjestetään intensiiviviikkoja kampuksella. Opinnot on mahdollista suorittaa työn ohessa ja kytkeä osaksi omaa työtä.

Management in Sustainable Business -koulutus keskittyy nimensä mukaisesti kestävän kehityksen ja vastuullisuuden periaatteita noudattavaan johtamiseen ja liiketoimintaan. Myös tiedolla johtaminen kulkee opinnoissa keskeisenä teemana. Opiskelijat työstävät aitoja työelämän toimeksiantoja monialaisissa ja kansainvälisissä ryhmissä. Uusi koulutus vahvistaa HAMKin tavoitteita kansainvälistymisen, työelämäyhteistyön ja vastuullisuuden lisäämiseksi ja auttaa osaltaan alueen yrityksiä kehittymään.

Lisätietoja:

Merja Helin
koulutuspäällikkö
Management in Sustainable Business -koulutus
Hämeen ammattikorkeakoulu
merja.helin@hamk.fi
0400779521