Hyppää sisältöön

Rahtijärven kämppä

Idyllistä majoittumista Evolla.

Evon kampuksemme tarjoaa mahdollisuuden idylliseen majoittumiseen Suomen vanhimman metsäkoulun miljöössä. Rahtijärven kämppä on alueen viimeinen savottakämppä, jossa sotakorvauksia hakanneet metsurit ja ajomiehet asuivat. Nykyisin se on majoitus- ja kokousrakennus, joka sijaitsee 3,5 kilometriä Evon kampukselta pohjoiseen Rahtijärven rannalla. Kokonaisuuteen kuuluvat päärakennus Ukkoherra, majoitusrakennus Jätkälä, Majajoen puulämmitteinen 8-10 hlön rantasauna, sähkölämmitteinen 3-4 hlön Jätkälän sauna sekä suuri piha-alue tulipaikkoineen. Kämpän kahdessa rakennuksessa majoittuu 26 henkilöä.

Sijainti on rauhallinen ja kämpälle on tie perille asti.

Päärakennus Ukkoherra

Majoitusrakennus Jätkälä

Hinnoittelu ja muut ohjeet

1 vrk 600 €, viikonloppu (2 vrk) 900 €. Hinta sisältää arvonlisäveron. Mahdollisina lisäpalveluina voi hankkia loppusiivouksen (100€/majoitusrakennus) ja liinavaatepaketin 15 €/hlö (sis. liinavaatteet ja pyyhe).

Yli kahden vuorokauden varauksissa hinta sovitaan erikseen varauksen pituuden, henkilömäärän ja käyttötarkoituksen mukaan. Kämpälle voi saapua klo 15 ja se luovutetaan klo 12.

Avain noudetaan sopimuksen mukaan osoitteesta Saarelantie 1, 16970 Evo. Rahtijärven kämppä sijaitsee osoitteessa Rahtijärventie 357, 16970 Evo.

Tervetuloa majoittumaan!

Info ja varaus