Liiketalouden avoimen sprintti 60 op - Hämeen ammattikorkeakoulu
Liiketalouden avoimen sprintti 60 op
hamkin opiskelijoita
hamkin opiskelijoita

Liiketalouden avoimen sprintti 60 op

Liiketalouden avoimen sprintti 60 op

Tarvitsetko nykyisessä työssäsi liiketalouden osaamista? Harkitsetko tradenomitutkintoa?
Liiketalouden avoimen sprintti on joustava tapa tehdä ammattikorkeakouluopintoja.

Tavoite

Liiketalouden avoimen sprintti on avoimen amkin tarjoama yksilöllisesti muovautuva opintokokonaisuus, jossa opintosuunnitelma rakentuu osallistujan ammatillisiin tavoitteisiin perustuen.

Sisältö

Liiketalouden avoimen sprintin alussa kartoitetaan, mitä osaamista sinulla on tullessasi ja miten osaamista voi kartuttaa myös omassa työssä. Opintojen etenemisestä tehdään henkilökohtainen opiskelusuunnitelma (HOPS).

Tehtyäsi 60 opintopistettä liiketalouden opintoja, voit hakea tutkinto-opiskelijaksi erillishaussa. Avoimen Sprintissä tekemäsi opinnot sisällytetään tradenomin tutkintoon ja ne lyhentävät jäljellä olevaa opiskeluaikaa.

Laajuus

60 op

Koulutusmuoto

Koulutus toteutetaan verkossa.

Ennakkotehtävä toimitetaan ilmoittautuneille ilmoittautumisajan päätyttyä.

Kohderyhmä

Yksilöllisesti muovautuva opintokokonaisuus henkilöille, jotka tarvitsevat työssään liiketalouden osaamista tai harkitsevat tradenomitutkintoa.

Aikataulu

Seuraava Ilmoittautumisaika on 13. – 24.3.2023.

Ilmoittautuminen opintoihin tästä. Mikäli sinulla ei ole Suomi.fi -palveluun sopivaa tunnistautumismenetelmää, valitse vaihtoehtoinen lomake. Paikat täytetään ilmoittautumisjärjestyksen ja ennakkotehtävän perusteella.

Koulutuksen hinta on 600 euroa, joka laskutetaan kokonaisuudessaan heti osallistujaksi hyväksymisen jälkeen. Ilmoittautuminen on sitova.

Lisätietoja

Anni Pajunen, koulutuskoordinaattori

Yhteydenotot toivotaan ensisijaisesti sähköpostilla:
anni.pajunen@hamk.fi
+358505724209

 

Tietoa opiskelusta
Ilmoittautumista koskevat tiedustelut: avoinamk@hamk.fi
Opintojakson lisätiedot opinto-oppaasta ja tarvittaessa toteutussuunnitelmassa mainitulta vastuuhenkilöltä etunimi.sukunimi@hamk.fi

HAMKin avoin AMK sopii sinulle, joka haluat suorittaa ammattikorkeakouluopintoja – iästä tai pohjakoulutuksesta riippumatta.

HAMKin avoin AMK opintoihin voivat osallistua kaikki opiskelusta kiinnostuneet. Opinnoilla kehität ammattitaitoasi, opit millaista on opiskelu ammattikorkeakoulussa sekä päivität osaamistasi. Opinnot ovat kaikki korkeakoulutasoisia ja osia eri tutkinnoista.

Valitse avoimet opinnot, jos olet kiinnostunut kehittämään itseäsi, ammattitaitoasi tai päivittämään jo olemassa olevaa osaamista opiskelemalla tiettyjä opintokokonaisuuksia tai yksittäisiä moduuleita.

Polkuopinnot on oikea valinta, jos tavoitteenasi on edetä tutkinto-opiskelijaksi polkuopintojen kautta. Polkuopinnot eroavat muista avoimista opinnoista siten että opiskelija tähtää ensimmäisen vuoden AMK-opintojen tai ensimmäisen lukukauden YAMK-opintojen jälkeen tutkinto-opiskelijaksi.

Tutustu myös Korkeakouludiplomeihin ja Osaajakoulutuksiin.

HÄMEEN AMMATTIKORKEAKOULU