Hyppää sisältöön
Home Biotalousosaamisen yksikössä muutoksia koulutuspäälliköiden osalta

Biotalousosaamisen yksikössä muutoksia koulutuspäälliköiden osalta

Bio- ja elintarviketekniikan ja Biotalouden ratkaisut-koulutuksen koulutuspäällikkö Tuija Pirttijärvi siirtyy 1.8.2023 lähtien kehittämään biotalouden YAMK-koulutusta. Tero Ahvenharju puolestaan aloittaa bio- ja elintarviketekniikan koulutuspäällikkönä.

Tuija Pirttijärvi siirtyy elokuun 2023 alusta kehittämään YAMK-koulutusta. HAMKin biotalousosaamisen yksikössä YAMK-kehittämistyön tavoitteena on vahvistaa koulutuksen ja tutkimuksen integraatiota erityisesti ajankohtaisten tutkimuskärkien osalta, yhdessä kansainvälisten kumppaneiden kanssa. Pirttijärvi on toiminut bio- ja elintarviketekniikan koulutuspäällikkönä vuodesta 2018.

Biotalouden ratkaisut on ylempi ammattikorkeakoulututkinto, jossa opiskelija kehittää uusiutuvien materiaalien tuotannon ja kiertotalouden asiantuntijaosaamista ja kykyä toimia muuttuvassa työelämässä. Tutkinnon voi suorittaa biotalouden ja luonnonvara-alan laajassa kentässä monesta eri näkökulmasta, jolloin se soveltuu myös monelle eri koulutustaustalle agrologista insinööriin.

Bio- ja elintarviketekniikan koulutuspäällikkönä aloittaa 1.8.2023 alkaen Tero Ahvenharju. Hän jatkaa uuden työtehtävän lisäksi edelleen Kestävän kehityksen koulutuspäällikkönä. Ahvenharju on toiminut tieto- ja viestintätekniikan biotalouden ja ICT Bioeconomy Engineering koulutusten koulutuspäällikkönä, mutta ei jatka tässä tehtävässä 31.7.2023 jälkeen. Näiden koulutusten osalta päällikkövalinnat tarkentuvat myöhemmin.

Lisätiedot

Tuija Pirttijärvi
tuija.pirttijarvi@hamk.fi
+358504707370

Tero Ahvenharju
tero.ahvenharju@hamk.fi
+358405234475