Bio- ja elintarviketekniikka UutisetBiotalouden opiskelijat mitalipaikoille valtakunnallisissa innovaatiokilpailuissa 28.5.2025OpiskelijaltaOpiskelijoiden kehittämä suklaan korvike menestyi valtakunnallisessa Food Business Challengessa12.2.2025ArtikkelitYhdessä kohti terveellisempää ja vastuullisempaa ruokaketjua Raision Oyj:n kanssa12.2.2025ArtikkelitHAMKin kummiurheilijat Heta ja Kiti Seikkula: “Meille myös opiskelu on intohimo”30.6.2024ArtikkelitHAMK on Suomen suurin luonnonvara-alojen ammattikorkeakoulu26.2.2024ArtikkelitKoulutuspäällikkö Tuija Pirttijärvi: ”Prosessitekniikan osaamisesta on kova pula Suomessa”3.4.2023UutisetBiotalousosaamisen yksikössä muutoksia koulutuspäälliköiden osalta3.4.2023UutisetMäski ja ylijäämäkurkut hyötykäyttöön – opiskelijat ideoivat yrityksille 11.10.5.10.2022UutisetOpiskelijat ryhtyvät ratkomaan kiertotalousalan yrityshaasteita Afrikassa6.9.2021
OpiskelijaltaOpiskelijoiden kehittämä suklaan korvike menestyi valtakunnallisessa Food Business Challengessa12.2.2025
ArtikkelitKoulutuspäällikkö Tuija Pirttijärvi: ”Prosessitekniikan osaamisesta on kova pula Suomessa”3.4.2023