Hyppää sisältöön
Home Haku HAMKin kummiurheilijaksi on nyt auki! Tuemme tavoitteellisesti urheilevia opiskelijoitamme

Haku HAMKin kummiurheilijaksi on nyt auki! Tuemme tavoitteellisesti urheilevia opiskelijoitamme

HAMKin urheilusponsorointi keskittyy kummiurheilijatoimintaan. Tuemme valitsemiamme urheilevia hamkilaisia opiskelijoita 1 000 – 2 000 euron vuotuisella sopimuksella joko suoraan tai seuran kautta.

Nyt voit hakea HAMKin kummiurheilijaksi! Kevään 2023 haku on avoinna aikavälillä 31.1.-19.2.2023. Haku tapahtuu lomakkeella. HAMKin strateginen viestintä tekee päätökset hakuajan päättymisen jälkeen.

Hakijan tulee opiskella HAMKissa. Kunkin sponsoroitavan kanssa sovitaan sopimuksen sisältö, johon voi kuulua esim. näkyvyys asussa ja peleissä/kisoissa, haastattelun ja kuvien käyttö, tapahtumayhteistyö ja somenäkyvyys.

Haku avataan pääsääntöisesti kahdesti vuodessa, ja seuraava haku sponsoroitavaksi on syksyllä 2023.

HAMK kuuluu Urheiluakatemia Tavastiaan

Hämeen Ammattikorkeakoulu on sitoutunut tukemaan opiskelijoidensa mahdollisuutta yhdistää oma urheilu-ura korkeakouluopintoihin. Kummiurheilijatoiminnan lisäksi tukea opiskelun ja urheilun yhteensovittamiseen voi saada Urheiluakatemia Tavastiasta, johon HAMK kuuluu.

Urheilijaopiskelija tulee HAMKiin normaalien hakumenetelmien kautta ja tultuaan valituksi opiskelijaksi hänelle haetaan urheiluakatemian jäsenyyttä. Urheiluakatemia Tavastian toimintaan mukaan pääseminen edellyttää urheilemista hämeenlinnalaisessa seurassa.

Mikäli urheilijaopiskelija ei täytä urheiluakatemian kriteerejä, hänelle pystytään siitä huolimatta tarjoamaan monia urheilun ja opiskelun yhdistämistä mahdollistavia tukitoimia.

Lisätietoja:

Sponsorointi: Mari Kamaja, strategisen viestinnän päällikkö, mari.kamaja@hamk.fi

Urheiluakatemia: Jari Virtanen, liikuntasuunnittelija, jari.virtanen@hamk.fi

Lue lisää sponsoroinnista HAMKin sivuilla.