Hyppää sisältöön
Home Tietoa meistä Sponsorointi

HAMK sponsorina

Hämeen ammattikorkeakoulun urheilu- ja kulttuurisponsoroinnin painopiste on erityisesti HAMKin opiskelijoiden tukemisessa. Harkinnan mukaan voidaan tukea myös muita tekoja ja toimintaa, joka edistää erityisesti nuorten aikuisten hyvinvointia ja yhdenvertaisuutta.

Sponsoroitavan toiminnan tulee olla HAMKin arvojen mukaista. HAMKin strateginen viestintä valitsee yhdessä liikuntasuunnittelijan kanssa sponsoroitavat kohteet. Sopimukset tehdään ensisijaisesti vuosi/tapahtuma kerrallaan.

HAMK ei solmi uusia sponsorisopimuksia, jotka

  • sisältävät pelkkää näkyvyyttä (esim. pelikentän laidalla tai julkaisussa)
  • ovat sidoksissa poliittiseen tai uskonnolliseen toimintaan.

HAMKin kummiurheilijayhteistyö

Urheilussa HAMKin pääasiallinen sponsorointimuoto on kummiurheilijoiden tukeminen. Tuemme valitsemiamme lupaavia ja tavoitteellisia urheilevia hamkilaisia opiskelijoita joko suoraan tai seuran kautta. Yhteistyötä on tuettu 1 000 – 2 000 euron vuotuisella sopimuksella.

Lukuvuoden 2024 kummiurheilijat on valittu, ja lisätietoa heistä on tulossa tälle sivulle. Seuraavan haun ajankohdasta kerrotaan näillä sivuilla syksyn 2024 aikana. 

Lue viime vuoden kummiurheijahausta tiedotteesta.

Kumppanuuden edellytyksenä on, että urheilija opiskelee HAMKissa. Kunkin sponsoroitavan kanssa sovitaan sopimuksen sisältö, johon voi kuulua kuuluu esim. näkyvyys asussa ja peleissä/kisoissa, haastattelun ja kuvien käyttö, tapahtumayhteistyö ja somenäkyvyys.

Kummitoimintaa on mahdollista laajentaa myös kulttuurin aloille.

Yhteistyö urheiluseurojen ja -joukkueiden kanssa

Seurayhteistyötä rakennamme ensisijaisesti toiminnallisuuden, esim. opiskelijaprojektien, kautta. Ketterää, matalan kynnyksen kehittämistä tehdään esimerkiksi Diili-tehtävillä. Pitkäjänteisempää yhteistyötä etsivä voi tiedustella mahdollisuutta päästä mukaan cSchool-projekteihin. Opiskelijoillemme voi myös tarjota harjoittelupaikkoja ja opinnäytetyön tekoa. Se onnistuu HAMK Talents -palvelussa.

Liikuntaan keskittyvässä yhteistyössä yhteyshenkilömme on:

Muu sponsorointi ja yhteistyö

Tuemme harkintamme mukaan erilaisia tapahtumia ja toimintaa. Vuonna 2022 tuemme Helsinki Prideä yhteisöjäsenyydellä.

Lisäksi meillä on pitkäjänteisiä kumppanuussuhteita eri toimijoiden kanssa. Niistä löytyy lisätietoa yhteiskuntavastuusivultamme.

Lisätietoja

Voit ehdottaa yhteistyötä tai kysyä lisätietoja HAMKin sponsorointikäytännöistä: