Hyppää sisältöön
Home HAMK parastaa maailmaa kumppanien kanssa konkreettisin teoin

HAMK parastaa maailmaa kumppanien kanssa konkreettisin teoin

HAMK lanseerasi Maailman parastajat -kumppanuuden seitsemän yhteistyökumppaninsa kanssa sidosryhmätilaisuudessa keskiviikkona. 

Me HAMKissa teemme vuosittain yhteistyötä noin tuhannen yrityksen ja organisaation kanssa. Yhdessä teemme vaikuttavia tekoja ja etsimme ratkaisuja. Monien toimijoiden kanssa yhteistyö on pitkäjänteistä, syvällistä ja vaikuttavaa. Nämä organisaatiot ovat HAMKin Maailman parastajat -kumppaneita.

Uusi kumppanuus lanseerattiin 8.11.2023. HAMKin ensimmäiset Maailman parastajat -kumppanit ovat 3D Bear, Etelä-Hämeen Osuuspankki, Kiertokapula, Lujabetoni, Oma Häme, SSAB ja Tilitoimisto Rantalainen.

”Maailman parastajat -kumppanuudella haluamme nostaa entistä paremmin esiin meille tärkeitä ja strategisia kumppanuuksia sekä kertoa yhdessä tekemistämme vaikuttavista teoista, jotka parantavat maailmaa ja tekevät siitä kestävämmän ja jotka ovat samalla hyödyllisiä, vaikuttavia ja kilpailukykyä parantavia”, kertoo HAMKin rehtori Pertti Puusaari.

Maailman parastajat -kumppaneita voivat olla kaikki HAMKin yhteistyöorganisaatiot, joiden kanssa yhteistyö on pitkäjänteistä ja molemminpuolista. Kumppanimme tuovat lisäarvoa koulutuksen sisältöjen kehittämiseen tai tekevät kanssamme tutkimus- ja kehitystoimintaa, joka tuo konkreettisia hyötyjä. Jos yrityksesi haluaa Maailman parastajat -kumppaniksi, kysy lisää omalta HAMKin yhteyshenkilöltäsi!

Kumppaneidemme kertomaa

HAMKilla on positiivinen asenne yritysmaailmaa kohtaan, ja he ovat aktiivisia tutkimaan yhteistyön eri mahdollisuuksia.

Kari Turunen, Lujabetonin Hämeenlinnan yksikönjohtaja

Tulevaisuuden työelämätaitoja pitää opettaa nyt. Koen HAMKin suhtautuvan myönteisesti työelämälähtöisiin kehitysehdotuksiin, vaikka ne haastavat perinteisen opetuksen.

Arto Hiltunen, Tilitoimisto Rantalainen

Yksikään organisaatio ei selätä haasteita yksin, vaan tarvitaan juuri tällaista työelämän ja koulutusorganisaation yhteistyötä.

Hyvinvointialue Oma Hämeen henkilöstöjohtaja Johanna Bjerregård Madsen

Pidän ajatuksesta, että yhdessä annamme ihmisille, sekä HAMKin opiskelijoille että meidän asiakkaillemme, valmiuksia tuottaa hyvää. Kun massa lopulta on riittävän iso ja teknologia valmista, kukapa tietää – ehkä maailma pelastuu.

Tero Helin, jätehuoltoyhtiö Kiertokapula Oy:n kehitysjohtaja.

Olemme tehneet tutkimusyhteistyötä HAMK Techin kanssa jo sen perustamisesta lähtien eli kaksikymmentäviisi vuotta. Heillä on kaikki tarvittava: tutkimukseen sopiva laitteisto, korkealuokkaista osaamista sekä aito halu panostaa kumppanuuteen ja sen kehittämiseen.

Antti Markkula, SSAB Europen putkituotteiden kehitysjohtaja

Tämä yhteistyö mahdollistaa sen, että voimme olla nuorille entistä parempien taloudellisten valintojen valmentaja. Sitäkin kautta parastamme maailmaa.

Meri-Tuulia Huurreniemi, Etelä-Hämeen Osuuspankin asiakkuusjohtaja