Maailman parastajat UutisetF3 – Food, Future, Fermentation -hanke tähtää kohti kestävämpiä raaka-aineratkaisuja makeis- ja leivontateollisuudessa12.12.2025UutisetÄlysormukset kertovat opettajien kuormituksesta – podcastissa sukelletaan korkeakoulupedagogiikan kiinnostavimpiin kysymyksiin 5.12.2025UutisetYritysyhteistyöstä elinvoimaisuutta tutkimukseen ja oppimiseen Lepaalla29.10.2025ArtikkelitSiri Pekuri, jatkuvan oppimisen opinto-ohjaaja8.11.2023ArtikkelitEija Lankinen, puutarhatalouden lehtori6.11.2023ArtikkelitAino Kouri, HAMKOn hallituksen puheenjohtaja, puutarhatalouden opiskelija3.10.2023ArtikkelitSonja Heikkinen, koulutuspäällikkö, liikenneala20.9.2023ArtikkelitOpinto-ohjaajat Johanna Nikkola ja Salla Niittymäki 11.9.2023ArtikkelitPhilip Vaughter, lehtori14.8.2023ArtikkelitAnnukka Pakarinen, tutkimusjohtaja14.8.2023 Artikkelien sivutus Sivu1 Sivu2 Seuraava
UutisetF3 – Food, Future, Fermentation -hanke tähtää kohti kestävämpiä raaka-aineratkaisuja makeis- ja leivontateollisuudessa12.12.2025
UutisetÄlysormukset kertovat opettajien kuormituksesta – podcastissa sukelletaan korkeakoulupedagogiikan kiinnostavimpiin kysymyksiin 5.12.2025